- 7 Eki 2018
- 53
- 93
- Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
7 ARALIK 2021 ALYAXX(VERA AY) İÇİN AÇILAN REFERANS :
Merhaba değerli forumdaslar öncelikle böyle harika bir siteye foruma yoneticilik yapan ve her biri birbirinden değerli hanimefendi ler ile bizleri bulusturan değerli yoneticilerimizin hepsine çok teşekkür ederim sevgili @@Alya ya gelecek olursam bana göre kendini ortadan ikiye böl içine alya yi sok geri kapa orada sizinle yaşasın sizinle aciksin sizinle doysun sizinle uyusun sizinle uyansın sizinle ağlasın sizinle gülsün sizinle yaslansinki insan onunla yaşlanmaz öylesine hayat dolu sevecen harika bir insan özel anlar ile ilgili merakı olan beyefendiler için beklediginizi fazlasıyla bulabilirsiniz emin olun ama bu beklentinizin karşılığında malum günümüz şartlarında her saniyesi siddet dolu ülkemde misafiriniz yada misafir olacağınız hanimefendi leri guvende olduklarını aslında işin ucret kısmı formalite ben kız arkadaşımı misafir ettim yada misafir oldum hissini gecirebildiginiz hissetdirebildiginiz tüm hanimefendi ler ile çok keyifli anlar gecireceginize gecirebilecegimize ben hep inanıyor ve gorusmelerimde bu değerlere öncelik ve önem veriyorum bu durumu suistimal edenler elbette olacaktır onlarda bizi birdaha görememek üzere tek seferlik bir yanılgı olarak mazideki yerini alacaktır hepinize keyifli forumlar dilerim kalın sağlıcakla