moloch
Normal Üye
- 10 Haz 2011
- 22
- 62
Kıymetli forumumuzun güzellerinden kimle görüşsem diye düşündüğüm bir esnada, bir süredir planlarımda olan @ÖZGE 'de karar kıldım. 3 gün önceden yaptığım görüşme talebimin ardından son derece olumlu bir diyalog sonrasında randevuyu kararlaştırdık. Evi Şişli'nin ara sokaklarından birinde. Bilenler bilir o civarlarda park yeri bulmak sıkıntıdır. Bana yürüme mesafesinde olduğu için benim sorunum olmadı ama arabayla gelenler için en yakın park yeri Cevahir AVM'nin civarı, tek diyebileceğim bu. Özge'nin görüşme yaptığı yer dışarıdan eski görünümlü bir apartman olsa da, içi yenilenmiş, son derece temiz ve güzel bir daire. Bu konuda bir endişeniz olmasın.
Gelelim Özge'ye... Fotoğraflarından göründüğü gibi şahane bir fiziğe sahip. Yüz güzelliği de bence harika. Beni tek şaşırtan, fotoğraflarda göründüğünden daha minyon bir yapıya sahip olmasıydı. Ama fotolarda gördüğünüzden farkı yok. Ben bayıldım kendisine. Sıcakkanlılığı ve hoş sohbeti ile 3 saatin nasıl geçtiğini anlamadım gerçekten.
Yatakta ise sohbetteki ilgi ve alakasını daha da öteye taşıyor. Vücudu tertemiz, mis kokulu ve çok fit bir kız. Sevişmeyi seviyor ve bunu da size hissettiriyor. Sizi memnun etmeyi başarıyor bu konuda notum 10/10. Yanından son derece keyifli bir şekilde ayrılırken tek hayıflandığım şey, neredeyse burnumun dibindeki bu güzellikle daha önce tanışmamış olmamdı.
Bana muhteşem bir 3 saat yaşattığın için sana çok teşekkür ediyorum aşk kadın
. Sana doyamadım, en kısa zamanda yeniden görüşeceğiz.
Gelelim Özge'ye... Fotoğraflarından göründüğü gibi şahane bir fiziğe sahip. Yüz güzelliği de bence harika. Beni tek şaşırtan, fotoğraflarda göründüğünden daha minyon bir yapıya sahip olmasıydı. Ama fotolarda gördüğünüzden farkı yok. Ben bayıldım kendisine. Sıcakkanlılığı ve hoş sohbeti ile 3 saatin nasıl geçtiğini anlamadım gerçekten.
Yatakta ise sohbetteki ilgi ve alakasını daha da öteye taşıyor. Vücudu tertemiz, mis kokulu ve çok fit bir kız. Sevişmeyi seviyor ve bunu da size hissettiriyor. Sizi memnun etmeyi başarıyor bu konuda notum 10/10. Yanından son derece keyifli bir şekilde ayrılırken tek hayıflandığım şey, neredeyse burnumun dibindeki bu güzellikle daha önce tanışmamış olmamdı.
Bana muhteşem bir 3 saat yaşattığın için sana çok teşekkür ediyorum aşk kadın