- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Birazdan yoklama var bakalım herkes burda mıBurdayım ❤❤❤
Çalıştığım yerden gelecek değil mi
böyle yoklamayı kim istemezki
Karar sizin nerden isterseniz baslayabilirsinizistediğimiz yerden başlayabiliyor muyuz![]()
![]()
Biliyorum sen hayatta kül yutmazsınBana kül yutturamazsınız...
Güzel bir kombin
Teşekkür ederimGüzel bir kombin
Teşekkür ederim bebeğimLiselilere taş çıkartırsın zaten güzelliğin ileizmiri özledim
Evet canım nerden istersen başlayabilirsinOrtmenim istediğimiz yerinizden baslayabilir miyiz![]()
Teşekkür ederim bebeğimBu arada İzmirin en iyi yanı seninle tanışmaktıdiğer yanları hiç iyi gelmedi.Sonrası pek iyi geçmedi
![]()
Sınavda rapor almak olmaz bahane yok sınava girilecek okadar...Hocam raporum var, hastayım![]()
Tamam olur size geçerli not vermiyorum ozamanben sinifta kalip seneyede seninle olmak istiyorum![]()
Heyecan yaparsanız sınıfta kalırsınızHeyecan yapmadan duramıyor insan
Ben teşekkür ederim canımYeni konu acacaktim ama beceremedim. Burdan yazayım dedim. Uzun süreden sonra Cansel hanım ile geçen hafta görüştük. Zaman insana bu kadar mı iyi gelir. Zaman Cansel Hanım da terse işliyor. Daha da gençlesiyor. Yaşattıklarını anlamak için yaşamak lazım. Teşekkür ederim her şey için Cansel..
Ceza ma razıyım amaKopya çekmek yok![]()
Kesin gelirsiniz ondan hiç şüphem yokSen burada olunca herkes gelir![]()
Senden gelen cezama razıyım ki ben amaCeza çok ağır olucak ama ona göre❤
sinifta birak beniTamam olur size geçerli not vermiyorum ozaman ❤❤ama seneye sınav soruları çok zor olucak
![]()
Evet işte o etekBaşa bela o etek![]()
Tamam anlaştıkBen teşekkür ederim canım ❤ güzel yorumun için tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤❤ (ayrıca bir dahakine geldiğinde söyle ben göstereyim sana konu açmayı)
Lise yılları unutulmazLiseyi özledik yeniden dönmemiz lazım![]()
İnşallah bir daha ki sefere tanışmak dileğiyleKeske izmirdeyken forumda olsaydınız![]()
Nerden istersenizistediğimiz yerden başlayabiliyor muyuz
Beğendiğinize sevindim teşekkürlerÇok güzel olmuş![]()
Ne yapmışsa güzel yapmışfizik öğretmeniniz çok ince dokunuşlar yapmış
neremi istiyorsan yoklayabilirsin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!