- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben bağlamamayı tercih ederim doğrusu.
Amaa yaaa bağlayınca daha hoş durcak buna emin olbaglama için garanti veremiyorum![]()
Aman Allahım sende mi offf yaaaBen bağlamamayı tercih ederim doğrusu.![]()
Yerim seni, çok tatlısınAman Allahım sende mi offf yaaabi yardım istedik hep içinizde kötülük
![]()
Baglasak da mi saklasak, baglamasak da mi beklesek?
Fıstığım bağlamaya ne gerek var birde çözmek içinmi uğraştırıcan beni
Sanırım hayır diyemicemYerim seni, çok tatlısın![]()
Sen ikisinide yap bebekkkBaglasak da mi saklasak, baglamasak da mi beklesek?
Asıl ben teşekkür ederim, sizinle yazışmak bile çok zevkli.Sanırım hayır diyemicemteşekkür ederim
![]()
Hazır çözülmüş bağlamay gerek mi var
Bence daha fazlasını hakediyorsun güzellik gerçekten çook ama çook seksi.buluşmamızda bu kombini rica ederim artık senden
Adminler görür yapma.Sen ikisinide yap bebekkkben herşeye varım
taciz ediyorum şuan senii
![]()
Zaten bi ip borcun var.Sen ikisinide yap bebekkkben herşeye varım
taciz ediyorum şuan senii
![]()
Neden olmasın güzel birkostüm bebeğim
Büyuk bir zevk ile baglarım
Hemen gelirdim ama uçak
İlk önce bağlamak gerek sonra çözersinizÇözmeye yardımcı olmak isterim
Rica ederimAsıl ben teşekkür ederim, sizinle yazışmak bile çok zevkli.![]()
İlk önce görsellikHazır çözülmüş bağlamay gerek mi var![]()
Teşekkürler bebeğimÇok beğendim. Kurdele bağlamaya da gelirim.![]()
Çok çok teşekkür ederimBence daha fazlasını hakediyorsun güzellik gerçekten çook ama çook seksi.buluşmamızda bu kombini rica ederim artık senden
İşte bekledigim cevapBir hanımefendinin arzusunu görev edinirim.![]()
Evet onu unutmadımZaten bi ip borcun var.![]()
Teşekkür ederimkurdeleyi birak ben sana baglandim tabi ki yine formundasin guzellikkk
Teşekkürler bebeğimNeden olmasın güzel birkostüm bebeğim![]()
Çok teşekkür ederimtabikide olurum cansel hanım cım
Bende sanmıştım geliyorsunuz uçak resmini görünceHemen gelirdim ama uçakyok
Eminim yaparsın sennn çok fenasınKendimi de üstünden bağlarım![]()
Yaaaa yerim seni olur bende sana seve seve açarım ayy pardon bağlatırımSeve seve bağlar, göz banyom sonrası da sökerim![]()
Ama ben gevşek bağlarımİlk önce bağlamak gerek sonra çözersiniz![]()
Hahaaa ipnoz oldum şuanAnkara Ankara Ankara Ankara
Bilinç altına işlesin. Belki Ankara’ya gelir.
Mutlaka tanışmalıyız. Yakın bir gelecekte İzmir seyahati zorunlun oldu artık.Rica ederimtanışmak dileğiyle diyorum
![]()
Aaa görsellikte çok başarılısın kiİlk önce görselliksonrası kolay
![]()
Bağlaya çöze yalama olur en iyisi hiç bağlamamakBen öğretirim sana merak etme![]()
Fındığım bağlamadan açmak yasakFıstığım bağlamaya ne gerek var birde çözmek içinmi uğraştırıcan beniama illaki bağla dersen hem bağlarım hemde dişlerimle çözerim
![]()
Dişlerim senin yanında kırılsın fıstığım. Dişçilerde Allah Allah diyor yaptırırız yenisini demi ama. Takılamıycak şeyler kırılmasınFındığım bağlamadan açmak yasakevet illaa bağla diyorum bağlamazsan açmazsın
yada kıyamam sana
ister elinle ister dişlerile aç
dişlerin kırılmasın sonra
![]()
Birde diş yaptırmak için çalışmayalımDişlerim senin yanında kırılsın fıstığım. Dişçilerde Allah Allah diyor yaptırırız yenisini demi ama. Takılamıycak şeyler kırılmasın![]()
İnşallah mutlu olurumMutlaka tanışmalıyız. Yakın bir gelecekte İzmir seyahati zorunlun oldu artık.![]()
En sevdiğimÖnce bağlamaya sonra çözmeye yardım etsek olmaz mı![]()
Yaaaaaa gerçekten miAyrılır ayrılmaz özlem başlıyor desem….![]()
Çok teşekkür ederimAaa görsellikte çok başarılısın kigerek yok bence kurdelelere, işin hızlanması lazım
![]()
Bak yaaa neler yazıyorBağlaya çöze yalama olur en iyisi hiç bağlamamak
Genellikle her ay, 2-3 gün için Alaçatı'ya geliyorum. Bir Alaçatı dönüşü, siz de müsait olur iseniz, İzmir'de misafiriniz olmaktan mutluluk duyarım.İnşallah mutlu olurumzorunlu bir İzmir planı şart
![]()
Olur tabiki neden olmasınGenellikle her ay, 2-3 gün için Alaçatı'ya geliyorum. Bir Alaçatı dönüşü, siz de müsait olur iseniz, İzmir'de misafiriniz olmaktan mutluluk duyarım.![]()
Yakın bir zamanda tanışacağımızdan eminim...Sevgiler kucak dolusuOlur tabiki neden olmasınbende sizi misafir etmek isterim
tanışmak dileğiyle
Alaçatı benim yolumun üstü
![]()
Şeyyyy bağlarken elimden kaydı gitti hepsi olur bana teklifler ile gelme için kımıl kımıl oluyor libidom durmuyor
Sen yok musun senİşte bekledigim cevapama o göreve ne kadar sadık kalırsınız bilmiyorum
![]()
Kalpten sen götürcen zaten beybi az kaldıKalpten gitme bak sonra![]()
Bu konuda kimsenin yardımsever olacağını sanmıyorum
kurdelan olayım çöz beni yawrumm
Kesinlikle haklısınızGüzel habımefendilere karşı centilmen olmak lazım
Çok teşekkür ederimYakın bir zamanda tanışacağımızdan eminim...Sevgiler kucak dolusu![]()
Yok yok birşey olmaz merak etmeŞeyyyy bağlarken elimden kaydı gitti hepsi olur bana teklifler ile gelme için kımıl kımıl oluyor libidom durmuyor![]()
Çok teşekkür ederimSen yok musun sen☺ niye canım, o kombin ya da herhangi bir kombin keyifli, mutlu, mesut, coşkulu, ateşli, heyecanlı, tutkulu, arzulu, istekli, şehvetli, çılgınlar gibi, gibi gibi ... anlar yaşamamıza engel olabilir mi hiç, lütfen
![]()
Hahaaa Allah korusun ya öyle demeKalpten sen götürcen zaten beybi az kaldı![]()
Valla ne yalan söyleyim bende sizin gibi düşünüyorum ama yinede sormak istedimBu konuda kimsenin yardımsever olacağını sanmıyorum![]()
Zaten bunları çok basit dikiyorlar herşey olabilir haklısınızBağlarken ip kolabilir dikkatli bağlamak lazım![]()
Bağlasam seni olmaz mı yavrummkurdelan olayım çöz beni yawrumm![]()
Kapıyı açtım ama seni göremedim tatlımKapının arkasında bekliyorum, hemen açın bağlayalım @Cansel Ulusoy hanımefendi
ahahaha bunu biraz düşüncemBağlasam seni olmaz mı yavrumm![]()
Ayyy ben ne yazmışım yaaa tobee tövbeeeahahaha bunu biraz düşüncem![]()
O halde ben geliyorum kurdeleyi kesmeyeYok yok birşey olmaz merak etmeher an herşey olabilir
![]()
Büyük bir zevkle bekliyorumO halde ben geliyorum kurdeleyi kesmeye![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!