- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Senmi hırpalıycan beni fıstığım. Yorgan yastık çırpar gibi çırp beni. Ahhh meleğim ahh gözümde tütüyorsun.Mavişlerim hafta sonu gelmiş
![]()
Evet ben tabiiiSenmi hırpalıycan beni fıstığım. Yorgan yastık çırpar gibi çırp beni. Ahhh meleğim ahh gözümde tütüyorsun.![]()
Bi haftasonu da İstanbul semalarına gel de bizi de hırpala güzellikMavişlerim hafta sonu gelmiş
![]()
Eminmisin canımben hazirim senden gelcek herseye raziyim![]()
Davet olursa neden olmasın çapkın çocukBi haftasonu da İstanbul semalarına gel de bizi de hırpala güzellik![]()
Büyük bir zevkleBir gün senin tarafından hırpalanmak çok güzel olur![]()
Çok merak ediyorsan gelip görürsünnasıl hırpalayacak çok merak ettim. al sena bömbe![]()
Teşekkürler bebeğimoy oy bu ne güzellik böyle ama yaa
Müsait zamanını yakalayınca neden olmasın Cansel Ulusoy![]()
En güzel hediye ise sizin benim evime misafir olmanızHırpalayan sizin olmanız hediye gibi gelir @Cansel Ulusoy Hnaım, İzmir'e yolum düştüğünde hırpalanmak için kapınıza dayanıyor olacağım![]()
Bundan hiç şüphem yok biliyorum senin ne kadar hazır olduğunuTabi canimmm![]()
Büyük bir zevkleHırpalanmak hayaliyle![]()
Oyunu oyyy oyyy bu nasıl bi pozisyon nasıl bi duruş nasıl bi seksilik nutkum tutuldu sen naptın bana böyleMavişlerim hafta sonu gelmiş
![]()
yeterki sen hırpala beni cansel ulusoy hazırımMavişlerim hafta sonu gelmiş
![]()
Ben sana birşey yapmadım daha elime geçersen elbet bir gün yapicamOyunu oyyy oyyy bu nasıl bi pozisyon nasıl bi duruş nasıl bi seksilik nutkum tutuldu sen naptın bana böyle![]()
En sevdiğim herzaman hazır olmakher daim hazırım![]()
Olay yeri inceleme yapmak için ben hazırım bekliyorumsağdan bakıyorum, soldan bakıyorum, yukarıdan, aşağıdan...Bu şiirsel ve kibar kadın beni nasıl hırpalayabilir acaba düşünüyorum günlerdir. Çıkamadım işin içinden, olay yeri inceleme ekibi olarak kalkıp vakayı yerinde incelemeye karar verdim @Cansel Ulusoy
Ne zaman istersenyeterki sen hırpala beni cansel ulusoy hazırım
O halde karşılıklı yaparız bizdeBen sana birşey yapmadım daha elime geçersen elbet bir gün yapicam![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!