Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlbige ile İlkler

atınatersbinenkovboy Çevrimdışı
15 Haz 2022
37
45
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Doğumdan ölüme kadar, önemli önemsiz, her ilk unutulmazdır.

Çocukların ilk emeklemeleri, yürümeleri, kelimeleri... Yaş ilerler ilk bisikletin, ilk okulun, ilk aşkın... Biraz daha büyürsün ilk araban, ilk öpüşmen, çocuğunu ilk kucağına aldığın an... Bu böylece uzar gider.

Hayat, yaşınız kaç olursa olsun sizi hep şaşırtmaya devam eder; her şeyi bildiğinizi, gördüğünüzü düşündüğünüz anda hep bir sürprizle karşınıza çıkar.

İlbige ile İlkler

Benim için bu sefer birçok ilk vardı. Toplumumuzda başlı başına büyük bir tabu olan cinsellik, hiç de normal olmayan bizler için bence oldukça sıradan geçiyor. Yaşımın verdiği heyecanla ve merakımdan olsa gerek her fırsatta yeni şeyler denemeye çalışıyorum. İlk deneyim imkanları nezdimde hep bir adım öne çıkıyor ve kendini gösteriyor. Zaten İlbige imkanları sonuna kadar zorluyor.

İlk başta yazanlardan kafanızda bambaşka şeyler canlanıyor ve çekinceleriniz olabiliyor. Bu profildeki kişilerin genelde baskın olduğunu düşünüyorsunuz ama İlbige tam tersi çok çekingen ve yönlendirilmeyi seven birisi. Aksi gibi benim de pek baskın bir yanım olmadığı için ilk kaynaşma aşaması zor oluyor ama ortam ısındıkça sınırlar kalkıyor. Sınırlar kalktıkça ilk deneyimler için kapılar açılıyor. İlbige dediğim gibi çok uyumlu; onunla yeni şeyler deneyebilir, sınırları kaldırıp sex hayatınızı sıradan olmaktan çıkarabilirsiniz.

Baskın olmayan iki karakter, ilklerin verdiği deneyimsizlik ve çekingenlikle biraz kendimi geri tutsam da her saniyesinden oldukça keyif aldım. Çekingenliğimizi üzerimizden attıktan sonra bir dahaki sefere çok daha keyifli anlar yaşayacağımızdan şüphem yok. Yaşattığın her şey için teşekkür ederim.

Not:
Suitten ve deneyimsizliğimden kaynaklanan sorunları göz ardı ettiğin için de ayrıca teşekkür ediyorum ve bir dahaki sefere çok daha iyi bir mekanda, çok daha zevkli bir görüşme için söz veriyorum.

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,600
2,488
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Çocukların ilk emeklemeleri, yürümeleri, kelimeleri... Yaş ilerler ilk bisikletin, ilk okulun, ilk aşkın... Biraz daha büyürsün ilk araban, ilk öpüşmen, çocuğunu ilk kucağına aldığın an... Bu böylece uzar gider.

Hayat, yaşınız kaç olursa olsun sizi hep şaşırtmaya devam eder; her şeyi bildiğinizi, gördüğünüzü düşündüğünüz anda hep bir sürprizle karşınıza çıkar.

İlbige ile İlkler

Benim için bu sefer birçok ilk vardı. Toplumumuzda başlı başına büyük bir tabu olan cinsellik, hiç de normal olmayan bizler için bence oldukça sıradan geçiyor. Yaşımın verdiği heyecanla ve merakımdan olsa gerek her fırsatta yeni şeyler denemeye çalışıyorum. İlk deneyim imkanları nezdimde hep bir adım öne çıkıyor ve kendini gösteriyor. Zaten İlbige imkanları sonuna kadar zorluyor.

İlk başta yazanlardan kafanızda bambaşka şeyler canlanıyor ve çekinceleriniz olabiliyor. Bu profildeki kişilerin genelde baskın olduğunu düşünüyorsunuz ama İlbige tam tersi çok çekingen ve yönlendirilmeyi seven birisi. Aksi gibi benim de pek baskın bir yanım olmadığı için ilk kaynaşma aşaması zor oluyor ama ortam ısındıkça sınırlar kalkıyor. Sınırlar kalktıkça ilk deneyimler için kapılar açılıyor. İlbige dediğim gibi çok uyumlu; onunla yeni şeyler deneyebilir, sınırları kaldırıp sex hayatınızı sıradan olmaktan çıkarabilirsiniz.

Baskın olmayan iki karakter, ilklerin verdiği deneyimsizlik ve çekingenlikle biraz kendimi geri tutsam da her saniyesinden oldukça keyif aldım. Çekingenliğimizi üzerimizden attıktan sonra bir dahaki sefere çok daha keyifli anlar yaşayacağımızdan şüphem yok. Yaşattığın her şey için teşekkür ederim.

Not:
Suitten ve deneyimsizliğimden kaynaklanan sorunları göz ardı ettiğin için de ayrıca teşekkür ediyorum ve bir dahaki sefere çok daha iyi bir mekanda, çok daha zevkli bir görüşme için söz veriyorum.
Güzel paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
457
1,033
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

İlbige ile İlkler

Not:
Hocam her şey iyi güzel de neler oldu orda,
İki çekingen karakter diyorsunuz okey,
Isındıkça sınırlar kalkıyor,
Ve kalktikca deneyimler için kapılar açılıyor,
İşte o sınırlar kalktıktan sonra neler oluyor onlar lazım,
İlbige profilinden çok çekingen bir karakter sergilemiyor aslında,
Partnere göre mi uyum sağlıyor anlamış değilim...
Paylaşım için teşekkürler.....

15 Haz 2022
37
45
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam her şey iyi güzel de neler oldu orda,
İki çekingen karakter diyorsunuz okey,
Isındıkça sınırlar kalkıyor,
Ve kalktikca deneyimler için kapılar açılıyor,
İşte o sınırlar kalktıktan sonra neler oluyor onlar lazım,
İlbige profilinden çok çekingen bir karakter sergilemiyor aslında,
Partnere göre mi uyum sağlıyor anlamış değilim...
Paylaşım için teşekkürler.....
Hocam bütüne baktığınızda anlaşılır bir yazı olduğunu düşünüyorum. Zaten etiketlerde ve tanıtımında yaptıkları yazıyor. İlkten kastım daha önce var olmayan, ilk kez bizim keşfedip yaptığımız şeyler değil benim ilk defa denediğim şeyler. Çekingenden kastım ise yönlendirilmeyi istiyor diye belirttim. Çekingen diyince ne anladınız bilmiyorum ama olumsuz anlamda değil. Herhangi bir olumsuzluk olsa zaten yazardım.

15 Haz 2022
37
45
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler 2 tarafa da ilkler neler bak şımdi meraklandım
Hocam bütüne baktığınızda anlaşılır bir yazı olduğunu düşünüyorum. Zaten etiketlerde ve tanıtımında yaptıkları yazıyor. İlkten kastım daha önce var olmayan, ilk kez bizim keşfedip yaptığımız şeyler değil benim ilk defa denediğim şeyler. Çekingenden kastım ise yönlendirilmeyi istiyor diye belirttim. Çekingen diyince ne anladınız bilmiyorum ama olumsuz anlamda değil. Herhangi bir olumsuzluk olsa zaten yazardım.
Bu cevabım sizin de merakınızı gidermeye yardımcı olur diye düşünüyorum.

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
457
1,033
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çekingen deyince,çekingen olduğunu düşünüyorum,
Ben mi yanlış okudum acaba yazdığınız yazıyı,
Yada anlatmak istediğinizi yanlış kelimeler kullanarak mı anlatmaya çalıştınız,
Her neyse artık,
Benim anladığım ilk başta ki cekinlegi attığınız da,
Ve aranızda belli bir sıcaklığı sağladığınız da,
Her türlü deneyime açık olarak yorumluyorum,
Ama erkek partner olarak bunu sizin yapmanız gerekiyor,
Durduk yerde size hadi şunu yapalım,
Hadi bunu da yapalım demiyor,
Sevişmenize sağlık,
Her iki tarafa da tebrikler....

15 Haz 2022
37
45
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çekingen deyince,çekingen olduğunu düşünüyorum,
Ben mi yanlış okudum acaba yazdığınız yazıyı,
Yada anlatmak istediğinizi yanlış kelimeler kullanarak mı anlatmaya çalıştınız,
Her neyse artık,
Benim anladığım ilk başta ki cekinlegi attığınız da,
Ve aranızda belli bir sıcaklığı sağladığınız da,
Her türlü deneyime açık olarak yorumluyorum,
Ama erkek partner olarak bunu sizin yapmanız gerekiyor,
Durduk yerde size hadi şunu yapalım,
Hadi bunu da yapalım demiyor,
Sevişmenize sağlık,
Her iki tarafa da tebrikler....
Kelimeler bağlama göre anlam ifade eder. Eğer metnin tamamını okuduysanız ne demek istediğimi de anlamış olmanız gerekir. Herkesin mizacı, anlatımı, anlayışı farklıdır. Zaten anlamışsınız da ama sanırım mizacınız böyle anlamamazlıktan gelmek.

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
457
1,033
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kelimeler bağlama göre anlam ifade eder. Eğer metnin tamamını okuduysanız ne demek istediğimi de anlamış olmanız gerekir. Herkesin mizacı, anlatımı, anlayışı farklıdır. Zaten anlamışsınız da ama sanırım mizacınız böyle anlamamazlıktan gelmek.
Hayır ilk seferde anlatiminiza ve konunun bütünü ne baktığım da gerçekten anlamadım,
Daha sonra ki açıklama metninize baktığım da anladım ve ne anladigimi zaten dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım,
Mizacim anladığım konuları anlamamaktan gelmek değil,
Aksine anlamadığım konuları anlayabilmek adına konunun detaylarına inip anlamaya çalışmak,
İlk seferde anlamadığım için özür dilerim,
Eksiklik bende,
Paylaşım için teşekkürler...

cleverhandsome Çevrimiçi
20 Nis 2019
911
673
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

15 Haz 2022
37
45
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayır ilk seferde anlatiminiza ve konunun bütünü ne baktığım da gerçekten anlamadım,
Daha sonra ki açıklama metninize baktığım da anladım ve ne anladigimi zaten dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım,
Mizacim anladığım konuları anlamamaktan gelmek değil,
Aksine anlamadığım konuları anlayabilmek adına konunun detaylarına inip anlamaya çalışmak,
İlk seferde anlamadığım için özür dilerim,
Eksiklik bende,
Paylaşım için teşekkürler...
Ortamı germediğiniz için ben teşekkür ederim. Bazen en düz şeyler bile karmaşık gelebiliyor ya da tam tersi.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar