Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İletişim Problemi İletişim sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vonel

Normal Üye
17 Eki 2021
8
6
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçen hafta Kartal da bi işim vardı öğleden sonram boştu değerlendireyim dedim kendisinden saat 14 sonrasına randevu istedim saat 16 yı uygun gördü kabul ettim daha önce Beylikdüzünde biz göz çizdirme ameliyatı olmuştum, ufak bazı komplikasyonlarım devam ediyordu o arada muayene olurum diyip, oranın başhekimine mesajla gelebilir miyim diye sordum kabul etti 16 ya kadar hastanedeyim dedi. Hanımefendi gelirken Kadıköyden bişey getirmemi rica etti vakit kıtlığından söz veremem dedim ama istediği şeyi aldım faturası da mevcut, yola koyuldum hastaneye 3 ten sonra varabildim geçikmeli olarak, ama doktor randevulu hastalarına öncelik verdi beni sonda aldı gözüme damla damlatılıp topografi sonrası ameliyatı yapan doktora görünmemi istedi hanımefendiye arada bilgi verdim ama 40 dakka geciktim kendisi mesaj attı, iyi film falan diye, okuyabilmem bile 1 dakkamı aldı 10 dakka sonra işim bitti kendisine baya mesaj attım aradım ulaşamadım attığı konuma çok yakındım bekledim yemek yedim geri dönüş olmadı, zaten motorla gelmiştim gözlerimdeki damlanın etkisinin geçmesini beklemek durumundayım sonra 100 km lik yoluma koyuldum, kendisi beni engellemiş hatta kuşlu siteden yazdım ordan da engelledi :D yapacak bişey yok o gün zoruma gitmişti ama galiba görüşmemek en iyisiymiş. Hikayemden isteyen istediği dersi alsın ama bence anlaşma ne kadar basit kalsa görüşmenin kalitesi o kadar artar, ne ben hastane işimi araya sokmalıydım nede hanımefendi benden bişey istemeliydi. İkimiz için daha iyi olurdu.
Sağlıcakla kalın.

warship Çevrimiçi
26 Tem 2022
195
149
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam birisiyle görüşmeye giderken özellikle ‘ilk seferse’ işimi gücümü bırakır dakikasına virgülüne söz verdiğim ve söz aldığım şekilde orada olurum. Burada biraz sizin de kısmen haksızlığınız var gibi. 😊

30 Ara 2011
96
50
Cinsiyetiniz nedir?
Hocam birisiyle görüşmeye giderken özellikle ‘ilk seferse’ işimi gücümü bırakır dakikasına virgülüne söz verdiğim ve söz aldığım şekilde orada olurum. Burada biraz sizin de kısmen haksızlığınız var gibi. 😊
Alakası yok en az 5 kez görüştüm kendisiyle. son görüşemeye geç kalınca nedenini bile anlatamadan engellendim. Maalesef talep fazla olunca değeriniz olmuyor.

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,984
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçen hafta Kartal da bi işim vardı öğleden sonram boştu değerlendireyim dedim kendisinden saat 14 sonrasına randevu istedim saat 16 yı uygun gördü kabul ettim daha önce Beylikdüzünde biz göz çizdirme ameliyatı olmuştum, ufak bazı komplikasyonlarım devam ediyordu o arada muayene olurum diyip, oranın başhekimine mesajla gelebilir miyim diye sordum kabul etti 16 ya kadar hastanedeyim dedi. Hanımefendi gelirken Kadıköyden bişey getirmemi rica etti vakit kıtlığından söz veremem dedim ama istediği şeyi aldım faturası da mevcut, yola koyuldum hastaneye 3 ten sonra varabildim geçikmeli olarak, ama doktor randevulu hastalarına öncelik verdi beni sonda aldı gözüme damla damlatılıp topografi sonrası ameliyatı yapan doktora görünmemi istedi hanımefendiye arada bilgi verdim ama 40 dakka geciktim kendisi mesaj attı, iyi film falan diye, okuyabilmem bile 1 dakkamı aldı 10 dakka sonra işim bitti kendisine baya mesaj attım aradım ulaşamadım attığı konuma çok yakındım bekledim yemek yedim geri dönüş olmadı, zaten motorla gelmiştim gözlerimdeki damlanın etkisinin geçmesini beklemek durumundayım sonra 100 km lik yoluma koyuldum, kendisi beni engellemiş hatta kuşlu siteden yazdım ordan da engelledi :D yapacak bişey yok o gün zoruma gitmişti ama galiba görüşmemek en iyisiymiş. Hikayemden isteyen istediği dersi alsın ama bence anlaşma ne kadar basit kalsa görüşmenin kalitesi o kadar artar, ne ben hastane işimi araya sokmalıydım nede hanımefendi benden bişey istemeliydi. İkimiz için daha iyi olurdu.
Sağlıcakla kalın.
Merhaba beyfendi bu ısrar ve heryerden yazma olayınızi anlamadim.Siz 14 dediniz ben 16 dedim evet bu doğru .Ben sizi 17 e kadar bekledim ve hala sizden ses çıkmayınca engelledim .Twettwrdan da yazdınız ordan da size açıklamasını yaptım .Hatta size hep ön ödeme alıyorum sizden almadığıma pişman oldum dedim .Beni mağdur eden sizsiniz .İlk olarak 14 diyip saat 17 olmasına rağmen hala ortalikta olmayan sizdiniz .Rica edicem kendi hatanizi başkalarına yüklemeyin.Aldim dediğinizi de faturasını atarsanız ücretini gönderirim.Ama yani benimle bir sorununuz var bu bellki ama uzun zamandır yoktum ve böyle konular vs gerçekten ugrasicak ne gücüm ne o enerjim var .Evet iyikide olmamış diyelim .Mesajlarınız vs hepsi duruyor zaten gerekli olursa paylaşım yaparım .16 :07 de yazıyorsunuz Max yarım saat ama 16:40 da ben yazdım dönüş yok engelledim sizi neyse yapmaya çalıştığınız belli genede teşekkürler iyi günler.Baska yer kalmadı sanıyorum yazmanız için .....

17 Tem 2020
6,855
6,984
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Alakası yok en az 5 kez görüştüm kendisiyle. son görüşemeye geç kalınca nedenini bile anlatamadan engellendim. Maalesef talep fazla olunca değeriniz olmuyor.
Benimle mı görüştünüz yazıp hatırlamanız gerekiyor.Ayrica ben öyle yarım saat 20 dk sorun yapıcak biri değilim zaten

Capitancapitan Çevrimdışı
7 Ağu 2023
675
900
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hocam iki tarafli aciklamalar yapilmis diye konunun disarisina cikiyorum. Motordan bahsettiniz. Modeli nedir ?

Vonel

Normal Üye
17 Eki 2021
8
6
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu hakkında sadece kendimi ifade etmek istedim, niyetim kimseyi rahatsız etmek değil, hanımefendinin istediği şeyi almak otel rezervasyonu yapıp iptal etmek biraz koydu sadece ama sorun değil hayat devam ediyor :D

17 Tem 2020
6,855
6,984
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Konu hakkında sadece kendimi ifade etmek istedim, niyetim kimseyi rahatsız etmek değil, hanımefendinin istediği şeyi almak otel rezervasyonu yapıp iptal etmek biraz koydu sadece ama sorun değil hayat devam ediyor :D
Sonuçta otel için bir ücret ödemediniz benim için aldım dediğiniz şeyin faturasını bana gönderirseniz onun da ben ücretini size takdim edeyim Bu konuda burada kapansın

7 Şub 2024
123
126
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Siz bence böyle bir afeti devranla görüşememenin üzüntüsüyle konuyu açmışsınız sadece gibi geldi bana. Yoksa maalesef hatalısınız zaten bu hanımla görüşmek için tam dakikasında kapıda olmalıydınız bu istekle:)

17 Tem 2020
6,855
6,984
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Siz bence böyle bir afeti devranla görüşememenin üzüntüsüyle konuyu açmışsınız sadece gibi geldi bana. Yoksa maalesef hatalısınız zaten bu hanımla görüşmek için tam dakikasında kapıda olmalıydınız bu istekle:)
Çok teşekkür ederim 😘💋🤗.Yok ben onun kapısına gidicektim .Yanlış anlaşılma olmuş .Güzel sozlerin için çok teşekkür ederim 😍😍😍❤️❤️❤️😘😘🤗🤗

Vonel

Normal Üye
17 Eki 2021
8
6
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok teşekkür ederim 😘💋🤗.Yok ben onun kapısına gidicektim .Yanlış anlaşılma olmuş .Güzel sozlerin için çok teşekkür ederim 😍😍😍❤️❤️❤️😘😘🤗🤗
Ben grupta derdimi anlattım hatalı olduğum kısmı objektif bi şekilde dile getirdim, ders alan alır, bu kadar yumuşak dil kullanmama rağmen hala küçümseyici iğneleyici cevaplar alıyorum, burdaki asıl ders, sadece olumlu şeyler yazın foruma oldu galiba, malesef Ceylin hanımla görüşemediğine artık zerre pişman değilim zira kendisinin bana zerre saygısı yok anlaşılan

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
463
687
Cinsiyetiniz nedir?
Konu sahibinin de belirttiği gibi randevuyu basit tutmak da fayda var. Hem görüştüğünüz hanımlara farklı anlamlar yüklemek, hem de beklentiyi ve samimiyeti doğru yönetememek bazen sorunlara sebebiyet veriyor. Tatlı kıvırcık hanım ile bende bir kez görüşmüştüm ve gerçekten farklı bir aurası var. Gerek ilk kez görüşen gerekse defalarca görüşen kişilerde işin içine fazla düşünme, karmaşık ruh halleri ve duygu katılırsa anın tadını yaşama fırsatı insanın elinden kayıp gidebilir. Sadece tatlı kıvırcık için demiyorum tüm partner için geçerli, kendinize bir prensip ve kural listesi koymazsanız günün sonunda ya kötü tecrübelerden, ya seviyesiz tartışmalardan ve toksiklikten kaçınamazsınız. Forumda benden çok daha tecrübeli kişiler de vardır tabii ki niyetim ahkam kesmek değil. Kendi düşüncemi söylemek, uzun süredir aktif görmediğim tatlı kıvırcık hanıma da bir selam vermek için yazayım dedim. Konu sahibi beyefendinin de dediği gibi böylesi daha hayırlıymış demek ki.

Ceylin hanım’a da selamlar, bol kazançlar. 🥰
Herkese keyifli deneyimler.

7 Şub 2024
123
126
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben grupta derdimi anlattım hatalı olduğum kısmı objektif bi şekilde dile getirdim, ders alan alır, bu kadar yumuşak dil kullanmama rağmen hala küçümseyici iğneleyici cevaplar alıyorum, burdaki asıl ders, sadece olumlu şeyler yazın foruma oldu galiba, malesef Ceylin hanımla görüşemediğine artık zerre pişman değilim zira kendisinin bana zerre saygısı yok anlaşılan

Üstad bu saygı meselesi değil konuyu kişiselleştirip kendini boş yere kötü hissetme. Bir taşla 2 kuş vurayım hastaneyi de aradan çıkartayım demişsin kendince haklı da olabilirsin ama birini seçmen gerekiyordu. Tatlı kıvırcık’a randevu aldıysan bir sonraki gün de ona giderdin mesela Beylikdüzü zaten oldukça uzakken bir de araya hastaneyi koyman büyük risk olmuş. Kaldı ki Kartaldaydım diyorsun. Forumda da Tatlı Kıvırcık gibi tatlı olan birçok hanım var yaptıkları iş gereği zaten sorunlu olabilecek insanlarla da çok karşılaşabiliyorlar o sebeple Tatlı Kıvırcık da haklı. Sonuç olarak bir kere engeli yemişsin kendisinden artık günün birinde engelini kaldırırsa tekrar konuşursunuz ya da beğenebileceğin başka hanımlara bakıp randevuyu koparabilirsen bu sefer tm zamanında gideceksin:) Keyifli forumlar

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar