Vonel
Normal Üye
- 17 Eki 2021
- 8
- 6
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçen hafta Kartal da bi işim vardı öğleden sonram boştu değerlendireyim dedim kendisinden saat 14 sonrasına randevu istedim saat 16 yı uygun gördü kabul ettim daha önce Beylikdüzünde biz göz çizdirme ameliyatı olmuştum, ufak bazı komplikasyonlarım devam ediyordu o arada muayene olurum diyip, oranın başhekimine mesajla gelebilir miyim diye sordum kabul etti 16 ya kadar hastanedeyim dedi. Hanımefendi gelirken Kadıköyden bişey getirmemi rica etti vakit kıtlığından söz veremem dedim ama istediği şeyi aldım faturası da mevcut, yola koyuldum hastaneye 3 ten sonra varabildim geçikmeli olarak, ama doktor randevulu hastalarına öncelik verdi beni sonda aldı gözüme damla damlatılıp topografi sonrası ameliyatı yapan doktora görünmemi istedi hanımefendiye arada bilgi verdim ama 40 dakka geciktim kendisi mesaj attı, iyi film falan diye, okuyabilmem bile 1 dakkamı aldı 10 dakka sonra işim bitti kendisine baya mesaj attım aradım ulaşamadım attığı konuma çok yakındım bekledim yemek yedim geri dönüş olmadı, zaten motorla gelmiştim gözlerimdeki damlanın etkisinin geçmesini beklemek durumundayım sonra 100 km lik yoluma koyuldum, kendisi beni engellemiş hatta kuşlu siteden yazdım ordan da engelledi
yapacak bişey yok o gün zoruma gitmişti ama galiba görüşmemek en iyisiymiş. Hikayemden isteyen istediği dersi alsın ama bence anlaşma ne kadar basit kalsa görüşmenin kalitesi o kadar artar, ne ben hastane işimi araya sokmalıydım nede hanımefendi benden bişey istemeliydi. İkimiz için daha iyi olurdu.
Sağlıcakla kalın.
Sağlıcakla kalın.