Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ilk gorusme ve ceylin

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,111
1,995
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili forum üyeleri
Bu gün çok önemli bir gun zira forumdaki ilk gorusmemi sevgili ceylin ile yaptım. Bana güvenip evine, yatağına aldığı için çok teşekkür ederim.
Müthiş ev sahibi, cok guzel ve alimli bir genç kadın. Yüzü, gözü, fiziği allah özenerek yaratmış 🧿
Iletisimimiz cok samimi ve ictenti. Kisa surede mesajima cevap verdi akabinde hemen randevu olusturduk. Özel anlar ise daha ilk yazimda anlatmiyim ama sadece sunu soykeyebilirim partnerini memnun etmek icin herseyi yapıyor.

Sevgili ceylin tekrar sana tesekkur ederim her sey icin. Bizim kahvede bir laf vardır ilk elin günahı olmaz diye eğer benim de bu ilk görüşmede bir surcu lisanim olduysa lutfen affet.
Kendine çok iyi bak kocaman öpüyorum seni.🥰🥰😘😘

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım öncelikle çok memnun oldum 🙏
Sevgili forum üyeleri
Bu gün çok önemli bir gun zira forumdaki ilk gorusmemi sevgili ceylin ile yaptım. Bana güvenip evine, yatağına aldığı için çok teşekkür ederim.
Müthiş ev sahibi, cok guzel ve alimli bir genç kadın. Yüzü, gözü, fiziği allah özenerek yaratmış 🧿
Iletisimimiz cok samimi ve ictenti. Kisa surede mesajima cevap verdi akabinde hemen randevu olusturduk. Özel anlar ise daha ilk yazimda anlatmiyim ama sadece sunu soykeyebilirim partnerini memnun etmek icin herseyi yapıyor.

Sevgili ceylin tekrar sana tesekkur ederim her sey icin. Bizim kahvede bir laf vardır ilk elin günahı olmaz diye eğer benim de bu ilk görüşmede bir surcu lisanim olduysa lutfen affet.
Kendine çok iyi bak kocaman öpüyorum seni.🥰🥰😘😘
Canım ben de çok memnun oldum sizin gibi bir insanı tanıdığım için. Ne demek hiç önemli değil her zaman kapım açık .Her zaman beklerim. Güzel sohbet ve keyifli zaman için ben de çok teşekkür ediyorum. Sizin gibi beyefendileri tanımaktan her zaman keyif alıyorum. Güzel çiçekleriniz için ayriyetten teşekkür ederim çok incesin çok güzeller. Sen de kendine çok iyi bak Tekrar görüşmek üzere hoşça kal 🙏😘💋😍❤❤💃💃

Bedreinn Çevrimdışı
10 May 2021
60
168
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler gerçekten ben de merakla bekliyorum :)

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,111
1,995
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım öncelikle çok memnun oldum 🙏

Canım ben de çok memnun oldum sizin gibi bir insanı tanıdığım için. Ne demek hiç önemli değil her zaman kapım açık .Her zaman beklerim. Güzel sohbet ve keyifli zaman için ben de çok teşekkür ediyorum. Sizin gibi beyefendileri tanımaktan her zaman keyif alıyorum. Güzel çiçekleriniz için ayriyetten teşekkür ederim çok incesin çok güzeller. Sen de kendine çok iyi bak Tekrar görüşmek üzere hoşça kal 🙏😘💋😍❤❤💃💃
Çok tatlısın kalbimi fethetmeye devam ediyorsun🤗

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
394
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benimde forumdaki ilk görüşmem @Tatlı Kıvırcık ile olmuştu. Hatta foruma onun sayesinde katıldım. Yeri bende ayrıdır bu güzelliğin.
Güzel bir görüşme olmuş ki zaten Ceylin ile beklenen bir sonuç. Keyfinize sağlık, detaylı paylaşım için de teşekkürler.

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Benimde forumdaki ilk görüşmem @Tatlı Kıvırcık ile olmuştu. Hatta foruma onun sayesinde katıldım. Yeri bende ayrıdır bu güzelliğin.
Güzel bir görüşme olmuş ki zaten Ceylin ile beklenen bir sonuç. Keyfinize sağlık, detaylı paylaşım için de teşekkürler.
Tatlım benim iyiki görüştük 💋Senin gibi bir beyefendiyi buralara kazandırdık 🙏💋Seninde yerin bende ayrı ❤️😍💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar