Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok güzel haber en kısa zamanda görüşürüz umarımEvet beyler sonunda beklediğiniz haberi veriyorum pazartesinden itibaren şişli fulya' da sizi evimde ağırlamaktan mutluluk duyarım![]()
Hayırlı olsun yeni eviniz Özge hanım keyif ve sağlıkla oturmanız dileğiyle. Tabiki..Evet beyler sonunda beklediğiniz haberi veriyorum pazartesinden itibaren şişli fulya' da sizi evimde ağırlamaktan mutluluk duyarım![]()
Özge hanım hayırlı olsun yeni evinizde görüşmek üzereEvet beyler sonunda beklediğiniz haberi veriyorum pazartesinden itibaren şişli fulya' da sizi evimde ağırlamaktan mutluluk duyarım![]()
Hayırlı olsun incall görüşmelerinde de fiyatlara bir ayar projesi var mı?Evet beyler sonunda beklediğiniz haberi veriyorum pazartesinden itibaren şişli fulya' da sizi evimde ağırlamaktan mutluluk duyarım![]()
Otel görüşmesi de olacakEn güzel haber geldi ozge hanım otel iptalmi?
Fiyatlarım sabitHayırlı olsun incall görüşmelerinde de fiyatlara bir ayar projesi var mı?
Peki canimFiyatlarım sabit![]()
Hayırlı uğurlu olsun.En kısa sürede sevişmek üzereEvet beyler sonunda beklediğiniz haberi veriyorum pazartesinden itibaren şişli fulya' da sizi evimde ağırlamaktan mutluluk duyarım![]()
Evet beyler sonunda beklediğiniz haberi veriyorum pazartesinden itibaren şişli fulya' da sizi evimde ağırlamaktan mutluluk duyarım
süpppeeer)) artik ev hediyemizle geliriz
güle güle otur @ÖZGE
![]()
Güle güle oturunEvet beyler sonunda beklediğiniz haberi veriyorum pazartesinden itibaren şişli fulya' da sizi evimde ağırlamaktan mutluluk duyarım![]()
Aynen öyle beHayırlı uğurlu olsun efenim güle güle oturun biraz da bu yaka dolsun onların Ataşehiri varsa bizim de Şişlimiz var demi ama![]()
Evet beyler sonunda beklediğiniz haberi veriyorum pazartesinden itibaren şişli fulya' da sizi evimde ağırlamaktan mutluluk duyarım![]()
Evet beyler sonunda beklediğiniz haberi veriyorum pazartesinden itibaren şişli fulya' da sizi evimde ağırlamaktan mutluluk duyarım![]()
Güzel bir haber verdiğiniz için teşekkür ederiz.. En yakın zamanda görüşmek üzereEvet beyler sonunda beklediğiniz haberi veriyorum pazartesinden itibaren şişli fulya' da sizi evimde ağırlamaktan mutluluk duyarım![]()
Müjdeli haber teşekürler özge hanımEvet beyler sonunda beklediğiniz haberi veriyorum pazartesinden itibaren şişli fulya' da sizi evimde ağırlamaktan mutluluk duyarım![]()
Hayırlı olsun sevindirici bir haberEvet beyler sonunda beklediğiniz haberi veriyorum pazartesinden itibaren şişli fulya' da sizi evimde ağırlamaktan mutluluk duyarım![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!