Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İncilay

• Konbuyu başlatan Stmm
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:53
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stmm Çevrimdışı
24 Ara 2022
6
5
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhaba iyi pazarlar forum ailesi yeni üye olduğuma bakmayın forumda iki buçuk yıldır görüşmeler yapıyorum misafir kullanıcı olarak takılıyorum genelde bi kaç üyeliğimi sonlandırdım daha önceleri ve tekrar üyelik açıyım dedim geçen hafta incilay ile görüşme yaptım kendisi ile ilk görüşmemizi bir yıl önce gerçekleştirmiştik aradan geçen zaman ile de bir kaç kez daha görüşdük ve son görüşmemizi geçen hafta yaptık evi bahçeşehirde güvenlikle bir site otoparka giriş çıkış sorunsuz kapıdan girdikten sonra oturduk muhabbete başladık konu konuyu açıyor baktım dedim geçelim artık yatak odasına başladık sevişmeye pozisyondan pozisyona geçiyoruz tabi bi ara çok iyi ya diye inliyordu ve o cümleyi duyduğumda daha çok zevke geliyorum tabi ben Daha önceki görüşmelerimde seans sonlarında göğüsüne boşalıyordum bu sefer hızımı alamayıp her seferinde dudaklarına yapışa yapışa seansları bitirdim seans aralarında muhabbetlerimiz devam ediyor son seansı kendisini duvara dayadım sırtı duvara yaslayıp yüzü bana dönüp bacakları biraz açıp önden girdim kendisi bu pozisyonu ilk defa yaptığını söyledi ve çok hoşuna gitmiş incilay ile görüşürseniz yapacağınız pozisyon bu olmalı size tavsiyem şiddetle tavsiye ediyorum ve görüşme sonunda bildiğin yiyiştik seninle dedi daha mutlu oldum yalnız 3 saatlik görüşmemiz için 3500 tl olarak kabul ediyor ben olayın hızı ve heyacanı ile kafamdan yanlış hesap yapmışım 200 dolar bıraktım yani 15 dolar fazla bırakmış oldum abd de asgari ücret bazı eyaletlerde günlüük 3 saatlik çalışma ücretine denk geliyor nolcak demeyin yani o da 3750 tl yapıyor görüşme bittikten sonrada hiç demedi fazla bıraktın diye önemli değil ama benim için prensip meselesi hakkından fazla vermiş oldum kendisinden ricam 250 tl belediyenin sokak hayvanları bağış yerleri var oraya bağış yaparsa çok mutlu etmiş olur beni hem görüşme hem de bağış yapmış olalım herkese sevgiler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,100
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Stmm Çevrimdışı
24 Ara 2022
6
5
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rica ederim zaman ayırıp okuduğunuz için

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,846
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Stmm Çevrimdışı
24 Ara 2022
6
5
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,821
1,962
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
95
169
Cinsiyetiniz nedir?
Boş ve anlamsız bir referans adam 250 tl için referans yazısı yazıyor akıl işi değil

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
95
169
Cinsiyetiniz nedir?
Şov amaçlı mı açtın bu refi kardeş madem çok dert oldu fazla vermen özelden yazarsın her şeyin bir adabı var

Stmm Çevrimdışı
24 Ara 2022
6
5
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şov amaçlı mı açtın bu refi kardeş madem çok dert oldu fazla vermen özelden yazarsın her şeyin bir adabı var
Bizim show ile işimiz olmaz biz ağır başlı adamız ne yaşanmış ise onu yazdım ve eğer kastınız bu ise sokak hayvanlarına bağışı herkesi davet ediyorum ben size burda ref beğendiremem başka şey yazsam başka şey bulursunuz

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
95
169
Cinsiyetiniz nedir?
Bizim show ile işimiz olmaz biz ağır başlı adamız ne yaşanmış ise onu yazdım ve eğer kastınız bu ise sokak hayvanlarına bağışı herkesi davet ediyorum ben size burda ref beğendiremem başka şey yazsam başka şey bulursunuz
kardeş sen para verip milleti satın aldıgınımı zannediyorsun ne bu fazla vermişim sokak hayvanlarına bağışla herkesin içinde sen edep adap öğrenmemişin belli bir kere ref yazmayı öğren önce sonra hayvanlara gelir sıra oraya attırdım burdan çıkardım senin kaliteni belli ediyor bir de akıl veriyon gelip burda ben de görüştüm aynı partnerle bu yaptıgın şeyler ayıp işler

geoffroys3 Çevrimdışı
10 Şub 2020
92
142
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba iyi pazarlar forum ailesi yeni üye olduğuma bakmayın forumda iki buçuk yıldır görüşmeler yapıyorum misafir kullanıcı olarak takılıyorum genelde bi kaç üyeliğimi sonlandırdım daha önceleri ve tekrar üyelik açıyım dedim geçen hafta incilay ile görüşme yaptım kendisi ile ilk görüşmemizi bir yıl önce gerçekleştirmiştik aradan geçen zaman ile de bir kaç kez daha görüşdük ve son görüşmemizi geçen hafta yaptık evi bahçeşehirde güvenlikle bir site otoparka giriş çıkış sorunsuz kapıdan girdikten sonra oturduk muhabbete başladık konu konuyu açıyor baktım dedim geçelim artık yatak odasına başladık sevişmeye pozisyondan pozisyona geçiyoruz tabi bi ara çok iyi ya diye inliyordu ve o cümleyi duyduğumda daha çok zevke geliyorum tabi ben Daha önceki görüşmelerimde seans sonlarında göğüsüne boşalıyordum bu sefer hızımı alamayıp her seferinde dudaklarına yapışa yapışa seansları bitirdim seans aralarında muhabbetlerimiz devam ediyor son seansı kendisini duvara dayadım sırtı duvara yaslayıp yüzü bana dönüp bacakları biraz açıp önden girdim kendisi bu pozisyonu ilk defa yaptığını söyledi ve çok hoşuna gitmiş incilay ile görüşürseniz yapacağınız pozisyon bu olmalı size tavsiyem şiddetle tavsiye ediyorum ve görüşme sonunda bildiğin yiyiştik seninle dedi daha mutlu oldum yalnız 3 saatlik görüşmemiz için 3500 tl olarak kabul ediyor ben olayın hızı ve heyacanı ile kafamdan yanlış hesap yapmışım 200 dolar bıraktım yani 15 dolar fazla bırakmış oldum abd de asgari ücret bazı eyaletlerde günlüük 3 saatlik çalışma ücretine denk geliyor nolcak demeyin yani o da 3750 tl yapıyor görüşme bittikten sonrada hiç demedi fazla bıraktın diye önemli değil ama benim için prensip meselesi hakkından fazla vermiş oldum kendisinden ricam 250 tl belediyenin sokak hayvanları bağış yerleri var oraya bağış yaparsa çok mutlu etmiş olur beni hem görüşme hem de bağış yapmış olalım herkese sevgiler
Hocam bu nasıl bi referans yazısı ya. Ben şahsen İncilay Hanım için üzüldüm. Yazının her yerinden küstahlık akıyor.

Ying Yang Çevrimdışı

Ying Yang

Normal Üye
3 Kas 2022
96
166
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha neler yav......
Bizde pembelere giderken ne hediye alsak nasil gonlunu hos tutsak diye bakariz. 250tl fazla verdin ve bilerek vermediysen git ozelden iste kardesim yada ozelden anlat derdini bagis istegini. gelip burda yok bagis yap yok bilmem ne ....... gelsin ne yazsin simdi kız bu konuya yav. konu kilitlenicek sonrada silinecek

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
301
571
Kendisi takıntılı biri olduğu için görüşmeme kararı aldığım ve dün en sonunda engellediğim ve aslında bir çok kızda engelli olduğunu söyleyen rahatsız edici ve ısrarcı biri .. Bana fazla para filan bırakmadı ki buna tenezzül edecek biri değilim, beni bilen bilir fazladan bırakanları asansörden çeviririm veririm... Sırf onunla bir daha görüşmeme kararı aldığım için aklını kaybetmiş olmalı .. İlk defa biriyle sorun yaşadım; çünkü saplantılı dengesiz hareketler korkutucu olabiliyor.. Çok komik gerçekten sanırım hayal dünyasında yasiyor.. Ben mavişlerime özen gösteririm hediyede alırım hepsi kıymetli benim için.. Tüm mavişlerime desteği için teşekkür ederim.. Sende bir gün maviş olabilirsin umarım kötü kalpli kişi 😈 .. Sana acıdığım için kabul etmiştim kızlar görüşmek istemiyor benimle dediğin ve geçen sene görüştüğüm için belki iyi gelirim sana diye; ama görüyorum ki bu pek kolay değil..Kendisi bu yorumu bilerek yazmış... Beni üzeceğini düşünmüş gülümsüyorum acınacak haldesin.. Birazdan harika bir mavişle görüşmem var.. Öpüyorum siz güzel mavişleri ve bu yorumu sadece sizin için yazdım çünkü benim için çok kıymetlisiniz.. 🌸🐹💕

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221225_193757.jpg
    Screenshot_20221225_193757.jpg
    140.4 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20221225-193902_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20221225-193902_WhatsApp.jpg
    158.3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
301
571
Çok
Daha neler yav......
Bizde pembelere giderken ne hediye alsak nasil gonlunu hos tutsak diye bakariz. 250tl fazla verdin ve bilerek vermediysen git ozelden iste kardesim yada ozelden anlat derdini bagis istegini. gelip burda yok bagis yap yok bilmem ne ....... gelsin ne yazsin simdi kız bu konuya yav. konu kilitlenicek

Daha neler yav......
Bizde pembelere giderken ne hediye alsak nasil gonlunu hos tutsak diye bakariz. 250tl fazla verdin ve bilerek vermediysen git ozelden iste kardesim yada ozelden anlat derdini bagis istegini. gelip burda yok bagis yap yok bilmem ne ....... gelsin ne yazsin simdi kız bu konuya yav. konu kilitlenicek sonrada silinecek
Desteğin için çok teşekkür ederim canım @Ying Yang haber verdiğin içinde 🌸💗🐹

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
301
571
kardeş sen para verip milleti satın aldıgınımı zannediyorsun ne bu fazla vermişim sokak hayvanlarına bağışla herkesin içinde sen edep adap öğrenmemişin belli bir kere ref yazmayı öğren önce sonra hayvanlara gelir sıra oraya attırdım burdan çıkardım senin kaliteni belli ediyor bir de akıl veriyon gelip burda ben de görüştüm aynı partnerle bu yaptıgın şeyler ayıp işler
Desteğin için çok teşekkür ederim canım @Onr1453 🌸💗🐹

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
301
571
Şov amaçlı mı açtın bu refi kardeş madem çok dert oldu fazla vermen özelden yazarsın her şeyin

Boş ve anlamsız bir referans adam 250 tl için referans yazısı yazıyor akıl işi değ

Çok teşekkür ederim desteğin için 🐹💗🌸

Stmm Çevrimdışı
24 Ara 2022
6
5
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi takıntılı biri olduğu için görüşmeme kararı aldığım ve dün en sonunda engellediğim ve aslında bir çok kızda engelli olduğunu söyleyen rahatsız edici ve ısrarcı biri .. Bana fazla para filan bırakmadı beni bilen bilir fazladan bırakanları asansörden çeviririm veririm sırf onunla bir daha görüşmeme kararı aldığım için aklını kaybetmiş olmalı .. İlk defa biriyle sorun yaşadım çünkü saplantılı dengesiz hareketler korkutucu olabiliyor.. çok komik gerçekten sanırım hayal dünyasında yasiyor ben mavişlerime özen gösteririm hediyede alırım hepsi kıymetli benim için tüm mavişlerime desteği için teşekkür ederim sende bir gün maviş olabilirsin umarım kötü kalpli kişi .. sana acıdığım için kabul etmiştim kızlar görüşmek istemiyor benimle dediğin için iyi gelirim sana diye ama görüyorum ki bu pek kolay değil bu yorumu bilerek yazmış beni üzecegini düşünmüş gülümsüyorum birazdan harika bir mavişle görüşmem var öpüyorum siz güzel mavişleri bu yorumu sizin için yazdım çünkü benim için çok kıymetlisiniz 🌸🐹💕
İncilay benim gibi biri seni takar mı sence bir kendine bak bir bana bunuda iyi biliyorsun sana olumlu ref açtım ne yaşadıysak onu yazdım bana direk söylesen görüşmem diye oyalıp duruyorsun sonra haberleşilim sonra konuşalım bildiğim kadarıyla annen senin kutsalın onun üstüne yemin et herkes duysun fazla verdiğime dair senin notunu veriyim hemen

geoffroys3 Çevrimdışı
10 Şub 2020
92
142
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İncilay benim gibi biri seni takar mı sence bir kendine bak bir bana bunuda iyi biliyorsun sana olumlu ref açtım ne yaşadıysak onu yazdım bana direk söylesen görüşmem diye oyalıp duruyorsun sonra haberleşilim sonra konuşalım bildiğim kadarıyla annen senin kutsalın onun üstüne yemin et herkes duysun fazla verdiğime dair senin notunu veriyim hemen
Yav hakkaten bi çattığın kadına bak bide kendine bak. Hakikaten ağır adam olsan zaten şurayı kapatıp gidersin bu saatten sonra.. ama sen hala bişeyleri kanıtlamaya calısıyorsun. Dostum ref yazdığın kişi incilay. Yani aslında referansa bile ihtiyacı yok. Hem karakter hem memnuniyet açısından bu forumda kendisi 1 numaradır. Etliye sütlüye karışmaz kimseyle dalaşmaz. Bence yanlış kapıya çattın. Belli ki sıkıntıların var. İlgi çekmek icin mi yapıyosun napıyosun bilemiyorum ama bu yaptığın şey yanlış.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar