- 24 Ara 2022
- 6
- 5
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhaba iyi pazarlar forum ailesi yeni üye olduğuma bakmayın forumda iki buçuk yıldır görüşmeler yapıyorum misafir kullanıcı olarak takılıyorum genelde bi kaç üyeliğimi sonlandırdım daha önceleri ve tekrar üyelik açıyım dedim geçen hafta incilay ile görüşme yaptım kendisi ile ilk görüşmemizi bir yıl önce gerçekleştirmiştik aradan geçen zaman ile de bir kaç kez daha görüşdük ve son görüşmemizi geçen hafta yaptık evi bahçeşehirde güvenlikle bir site otoparka giriş çıkış sorunsuz kapıdan girdikten sonra oturduk muhabbete başladık konu konuyu açıyor baktım dedim geçelim artık yatak odasına başladık sevişmeye pozisyondan pozisyona geçiyoruz tabi bi ara çok iyi ya diye inliyordu ve o cümleyi duyduğumda daha çok zevke geliyorum tabi ben Daha önceki görüşmelerimde seans sonlarında göğüsüne boşalıyordum bu sefer hızımı alamayıp her seferinde dudaklarına yapışa yapışa seansları bitirdim seans aralarında muhabbetlerimiz devam ediyor son seansı kendisini duvara dayadım sırtı duvara yaslayıp yüzü bana dönüp bacakları biraz açıp önden girdim kendisi bu pozisyonu ilk defa yaptığını söyledi ve çok hoşuna gitmiş incilay ile görüşürseniz yapacağınız pozisyon bu olmalı size tavsiyem şiddetle tavsiye ediyorum ve görüşme sonunda bildiğin yiyiştik seninle dedi daha mutlu oldum yalnız 3 saatlik görüşmemiz için 3500 tl olarak kabul ediyor ben olayın hızı ve heyacanı ile kafamdan yanlış hesap yapmışım 200 dolar bıraktım yani 15 dolar fazla bırakmış oldum abd de asgari ücret bazı eyaletlerde günlüük 3 saatlik çalışma ücretine denk geliyor nolcak demeyin yani o da 3750 tl yapıyor görüşme bittikten sonrada hiç demedi fazla bıraktın diye önemli değil ama benim için prensip meselesi hakkından fazla vermiş oldum kendisinden ricam 250 tl belediyenin sokak hayvanları bağış yerleri var oraya bağış yaparsa çok mutlu etmiş olur beni hem görüşme hem de bağış yapmış olalım herkese sevgiler