- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sağlık olsunSağlık olsun
Öpeyim de geçsin kıyamamBu fotoyu çekerken kafamı vurdum gerçekten
![]()
Kıyamam bensana bebeğim geçmis olsunBu fotoyu çekerken kafamı vurdum gerçekten
![]()
Heeeeee yaaaBu fotoyu çekerken kafamı vurdum gerçekten
![]()
Vallaa vurdum yaa istersen @alex1010 sor onunla görüşmedeydimHeeeeee yaaa![]()
Valla doğru diyor Asgard lı. Beni ilk defada görmüyor ama eli ayağına dolaştı fıstığımın
Dikkat kuşum demeye kalmadan vurdu vallahiBu fotoyu çekerken kafamı vurdum gerçekten
![]()
Hep senin yüzündenAh bebeğim benimde evindeki yatağın gıcırtısı aklımda sürekli bir hoş oluyorum![]()
Ben seni her gördüğümde heyecan yapıyorum fındığımValla doğru diyor Asgard lı. Beni ilk defada görmüyor ama eli ayağına dolaştı fıstığımın![]()
GülmeeeeDikkat kuşum demeye kalmadan vurdu vallahiama ben yanındaydım hemen tedavi uyguladım geçti. Değilmi fıstığım
![]()
Waaaaaay kıskandim lannnn
Gerçekten miWaaaaaay kıskandim lannnn![]()
Topuk mesafesini tahmin edememislerdir. Geçmiş olsun bebekkk. Donk diye ses geldi mi?Bu fotoyu çekerken kafamı vurdum gerçekten
![]()
Git yok sen başkalaryla çekilGerçekten mikıskanma bebişim bir gün seninlede resim çekeriz
![]()
Ne kadar etsem oluyor böyle şeyler yapcak bişey yokaman dikkat et guzellik![]()
Nasıl da tahminlerini iyi yapıyorsun sen yaa yerim seniTopuk mesafesini tahmin edememislerdir. Geçmiş olsun bebekkk. Donk diye ses geldi mi?![]()
Yok gitmiyorumGit yok sen başkalaryla çekil
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!