- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Önemli tabi güzel kombini hiç aklıma gelmemişti, yakışmışinşaat alanına girerken lütfen dikkat ediniz
![]()
Artık hiç unutmasız beyaz baret görünce bu foto aklınıza gelir gibi düşünüyorumÖnemli tabi güzel kombini hiç aklıma gelmemişti, yakışmış![]()
Evet ben zaten işyerinde bone takıyorum baret takanlar yabancı değilim bu konulara unutmam rica ederimArtık hiç unutmasız beyaz baret görünce bu foto aklınıza gelir gibi düşünüyorum
Teşekkürler...
![]()
Offffff seksiinşaat alanına girerken lütfen dikkat ediniz
![]()
enteresan bir kombin, umarım sevişirken çatıdan kiremit düşmemiştirinşaat alanına girerken lütfen dikkat ediniz
![]()
Evet ben zaten işyerinde bone takıyorum baret takanlar yabancı değilim bu konulara unutmam rica ederim![]()
Enteresan olduğu için zaten paylaştımenteresan bir kombin, umarım sevişirken çatıdan kiremit düşmemiştir![]()
Güvenli s..s önemli tabiinşaat alanına girerken lütfen dikkat ediniz
![]()
Off çok seksi. Bir dahaki görüşmemizde bu kombini istiyorum. Seninle işçi-işveren ilişkisi yaşayalıminşaat alanına girerken lütfen dikkat ediniz
![]()
Teşekkürler canım benimOff çok seksi. Bir dahaki görüşmemizde bu kombini istiyorum. Seninle işçi-işveren ilişkisi yaşayalım![]()
Sana bir baret almak şart oldu. İş güvenliği açısından.Teşekkürler canım benimbu kombini giyerim de sorun yok ama baret benim değildi Partnerimin
![]()
Tamam o görev senin ozaman gelirken getirirsin güvenlik içinSana bir baret almak şart oldu. İş güvenliği açısından.![]()
Ne kadar güzel bir şantiyeye giriş levhası yazısı olmuş kesinlikle dikkat edilmesi gereken en önemli 2 şıkGüvenlik Uyarısı
Şantiye alanına girerken lütfen elbiselerinizi bir kenara koyun. Duşunuzu alın ve kendinizi şefin kollarına bırakın.
Dikkat : Güzelliği göz aldığı için gözlük kullanmanızı öneririz.
Tehlikenin tadını merak ediyorum.Ne kadar güzel bir şantiyeye giriş levhası yazısı olmuş kesinlikle dikkat edilmesi gereken en önemli 2 şık
Yaaaa Teşekkürler çok mutlu oldum güzel mesajınız için öpüyorum sizi
şef biraz tehlikelidir ona göre
@Lufian![]()
bu nasıl bir güzellik böyleinşaat alanına girerken lütfen dikkat ediniz
![]()
Çok tehlikeli hep tehlikeliTehlikenin tadını merak ediyorum.![]()
İnşaat güzelliği bebeğim toz,toprak içindebu nasıl bir güzellik böyle
Temel çok önemli haklısınıztemeli sağlam atmak lazım depreme karşı)
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!