Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme iş seyahti:)

Berserk Guts Çevrimdışı
10 Eyl 2010
120
178
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Forum Ailesi,

Biraz geçmiş bir yazı olsa da yine de yazmazsam hak yemiş olurum dedim ve deneyimimi paylaşmak istedim. İş seyahatim dolayısı ile gittiğim İzmir de müsait zamanımda cansel hanım ile iletişime geçtim. Sağolsun spontane gelişen isteğime olumlu dönüş yaptı. Evi güzel, temiz ve toplu ayrıca ulaşımı da kolay ve sorunsuz. Kendisine beni kırmadığı için teşekkür ederim. Her zamanki gibi ağırlamasından çok memnun kaldım. Sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Vücudu bana göre diri ve verdiği hissiyat çok güzel tam istediğim gibi. Grup görüşme isteğimde olsaydı tadından yenmezdi ama bana yaşattığın güzel duygular için teşekkür ederim. Her izmir seyahatimde uğramaya çalışacağım mutlaka.

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
2,601
2,488
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Forum Ailesi,

Biraz geçmiş bir yazı olsa da yine de yazmazsam hak yemiş olurum dedim ve deneyimimi paylaşmak istedim. İş seyahatim dolayısı ile gittiğim İzmir de müsait zamanımda cansel hanım ile iletişime geçtim. Sağolsun spontane gelişen isteğime olumlu dönüş yaptı. Evi güzel, temiz ve toplu ayrıca ulaşımı da kolay ve sorunsuz. Kendisine beni kırmadığı için teşekkür ederim. Her zamanki gibi ağırlamasından çok memnun kaldım. Sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor. Vücudu bana göre diri ve verdiği hissiyat çok güzel tam istediğim gibi. Grup görüşme isteğimde olsaydı tadından yenmezdi ama bana yaşattığın güzel duygular için teşekkür ederim. Her izmir seyahatimde uğramaya çalışacağım mutlaka.
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba Forum Ailesi,

Canım benim senin düşünceni seveyim ben çok teşekkür ederim bitanem 💋💋💋 benim içinde seninle her görüşmemiz diğerinden daha güzel geçiyor her İzmir'e geldiğinde anlıkta olsa yazıp beni guze mesajlarınla herzaman etkiliyordu güzel yorumun ve hakkımdaki düşüncelerin için çok ama çok teşekkür ederim 🤗🤗 son dk yazdığın için grup görüşmesi biraz zor olabiliyor biliyorsun anlatmıştım önceden yazarsan ona göre ayarlarım biliyorsun 🥰🥰🥰 herşey için çok teşekkür ederim canım benim ❤️❤️❤️ kocaman öpüyorum seni 💋💋 ne zaman istersen bende müsait olduğum sürece seni misafir etmekten mutluluk duyarım seviliyorsun 💋💋💋💋
Not:Geç olumlu cevap için özür diliyorum 🙏🙏❤️❤️🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar