- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok ani oldu, nü nü dedik de, bu nü mü dedik. Olan var olmayan var şimdi. Bizi kilitledin bugün.
Çok teşekkür ederimMükemmel görünüyorsun!
Harika fotoğraflar, inanılmaz kışkırtıcılar!
Ne yapayım yavrum...siz paylaş dediniz bende paylaştım bütün çıplaklığıylaÇok ani oldu, nü nü dedik de, bu nü mü dedik. Olan var olmayan var şimdi. Bizi kilitledin bugün.![]()
Biz gayet mutluyuz bebekkkk, sabah sabah titredik ve kendimize geldik sayende.Ne yapayım yavrum...siz paylaş dediniz bende paylaştım bütün çıplaklığıylaçok mu nüüü oldu
vur dediniz ben öldürdüm
bebeğim ben varım işte başkasına gerek var mı
☘
![]()
Ben boşuna demiyorum o bir tanrıca
Teşekkür ederim bebitommYatak ustu pozun her zaman efsane bence❤❤❤
Tamam ozaman sorun yok devam...Biz gayet mutluyuz bebekkkk, sabah sabah titredik ve kendimize geldik sayende.![]()
TeşekkürlerMuhtesemmmmmmm
Çok teşekkür ederimFotoğraflar gerçekten muhteşem. Günün birinde tanışmak dileğimle.
Ne güzel bir ata sözü oooBir atasözü der ki; Cansel'den daha güzel bir kadın varsa, o da çıplak bir Cansel'dir
Beter ol hahahaaaBen boşuna demiyorum o bir tanrıcao bir prenses ❤ o bir efsane
o bir afrodit
diye harikasın yine
bebeğim❤ ama bu ara ben pert
İste ben öyle nü'tkuzu tuttururumNü'tkum tutuldu....❤❤
Yoksa sen hala cektirmedin mi yavrumFotolara bakmadan önce Bi akg cekilmek şart kalp dayanmaz bu güzelliğe❤❤❤
Senin deli fikirlerini tahmin bile edemiyorum artık ben...sen benide geçtin bebitomm çok fenasin çokDeli fikirlerim varrr![]()
Hahahaaa görüyorsunuz işte neler oluyor nelerNüüler oluyor orada Cansel Hanım? Cesur ve seksi pozlar![]()
Çok teşekkür ederimAma çok güzel görüntüler bunlarİlle bir favori belirtmem gerekirse 3 ve 4 nolu fotoğraflar arasında kaldım diyebilirim.
harika fotoğraflar tatlım. izmir e yolum düşmesi için dua ediyorum resmen
Bugün ben size yarın siz banaBizim vereceğimize sen bizi hediyelere boğuyorsun. Harikasın @Cansel Ulusoy görsel şölen için teşekkür ederim
Bende bu mesajdan sonra dua etmeye başlıyorumharika fotoğraflar tatlım. izmir e yolum düşmesi için dua ediyorum resmen![]()
Ne yapayım siz istediniz...yaktınız kavurdunuz yine ortalığı![]()
Akıl almak benim işimaz biraz aklım vardı onuda sen aldın, nefes kesici pozlar. muhteşem görünüyorsun![]()
şu andan itibaren yaşayan ölüyüm anca ruhum seni gördükten sonra tekrar dirilişe geçer bu nasıl nüüü
Yarın daha yakından bakacağım için inanılmaz heyecanlıyım
Şu bir haftada ne kadar çok hediye verdim size...cansel den yeni yil hediyesi![]()
Bilmem öyle bir nüüü işte görün istedim çok ısrar ettiniz bende sizi kırmadım attımşu andan itibaren yaşayan ölüyüm anca ruhum seni gördükten sonra tekrar dirilişe geçer bu nasıl nüüü![]()
Teşekkür ederim bebeğim gerçekten teşekkür ederimMükemmelsin bebegim gerçekten mükemmel![]()
Kalp olan bakmasınMüthiş, kalplere zarar gerçektende![]()
Yarın daha yakından bakacağım için inanılmaz heyecanlıyım![]()
Sen gerçekten bir meleksin görmeden böyleysem görünce neler olucak çok merak ediyorumBilmem öyle bir nüüü işte görün istedim çok ısrar ettiniz bende sizi kırmadım attım❤
Ama bu nüüü üzerine çalışma yapmak gerekir benim ki
İnşallah bir gün oda olurSen gerçekten bir meleksin görmeden böyleysem görünce neler olucak çok merak ediyorum
Kendinize gelin lütfen sonra bu güzellikten mahrum kalmayınkendimden geçtim adeta bu güzelliği görünce
Ne güzel bir mesaj bu böyle teşekkürlerKelimeler anlamsızlaştı sizi görünce![]()
Ne zaman istersenizAma bu nüüü üzerine çalışma yapmak gerekir benim ki❤
![]()
Umutlar seninle yeşerecek bir umuttur yaşamak Cansel Ulusoy içinİnşallah bir gün oda olur ☺ en kısa zamanda görüşürüz canım ❤❤❤ yeni yıl yeni umut![]()
Ayy aman...yandı kavruldu forum... teşekkürlerAman çok fena ...![]()
![]()
![]()
![]()
Yeşerecek elbet bir günUmutlar seninle yeşerecek bir umuttur yaşamak Cansel Ulusoy için
Aman foruma birşey olmasınForumu yıktın yıktın onlar ne güzel pozlar öyle![]()
Ben bu diri vücudu canlı canlı gören biri olarak diyorumki muhteşemsin fıstığım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!