- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
En zor olan 3-5 nöbetini tutmaya bile hazırım sizin için
Tamam ilk nöbeti size yazıyorumEn zor olan 3-5 nöbetini tutmaya bile hazırım sizin için ☺☺☺☺
Bitmez bitmez senin askerlik hiç bitmez yavrum...Benim o askerlik bitmez.
Komutanın odasından çıkmam kuran çarpsın.
Yok Amerika yerinde dursunkomitanim Emret amerikayi vuralim![]()
Komutaniyeniz yesin sizi...yirim sizi yirimİçtimaya hazırız komutaniyem![]()
Tamam asker hazır olda bekleİştimaya 1 2 gölgesi ile hazırım komutanım.
Sizin için 4 saat bile sancak nöbeti tutarım.
Sizin yanınızda uyumak mümkün değil ki uyursak cezamıza razıyızTamam ilk nöbeti size yazıyorum3.5 nöbeti uyumak yok ama
❤
Hahaaha teşekkür ederimSizin yanınızda uyumak mümkün değil ki uyursak cezamıza razıyız![]()
Bitmez bitmez senin askerlik hiç bitmez yavrum...❤❤
Böyle tatlı komutaniye mi olur yahuKomutaniyeniz yesin sizi...yirim sizi yirim![]()
bu kalp buna dayanirmiki guzellikYok Amerika yerinde dursun ❤ ben sizi kalbinizden vurucam❤❤
![]()
Sende bu şarkıyı söylersin artık
Olur olur...bal gibi olur ben sizi bir iştimaya çekerim ki görürsünüz sizBöyle tatlı komutaniye mi olur yahuBen de file bölgesinden başlıyorum yemeye
![]()
Bence kesinlikle dayanmazbu kalp buna dayanirmiki guzellik![]()
Seni bütün geceye yazıyorum asker...İstediğin nöbete yazabilirsiniz beni![]()
Sululuk yok asker...Çok iyi
Tahinim ne zaman çıkarsaBir Ankara Turu yapmayı ne zaman düşünüyorsunuz acaba![]()
Sizin yanınızda komutanımın yanın da olduktan sonra calsinlar, sizden değerli mi???Tamam asker hazır olda beklebaşka işlerle uğraşırken sancağı çalmasınlar
![]()
İnsan komutanıyla böyle konuşur muOlağanüstü güzellik ❤❤❤
Teşekkür ederimSizin yanınızda komutanımın yanın da olduktan sonra calsinlar, sizden değerli mi???
Zamana bakalım ne gösterecekAma bu haksızlıkbizi neden bu güzellikten mahrum birakiyorsunu,
Evet yapıyorumÖzel istek uzeri şehirdisi seyahatleri yapıyor musunuz![]()
Komutaniyem askerliği yaktırırsın askerlik bitmez
Ben varken askerlik yakmayın çünkü ben yakıcam siziKomutaniyem askerliği yaktırırsın askerlik bitmez![]()
İzmir'in en yeşil en güzel en yüksek tepesine dikin sancağı asker...Emret sancağı istediğin yere dikelim komutanım![]()
Kontrole gelecek misiniz komutanım!!İzmir'in en yeşil en güzel en yüksek tepesine dikin sancağı asker...❤❤❤
Evet herkesi tek tek kontrol edeceğimKontrole gelecek misiniz komutanım!!![]()
Foto koğuş kalk diye bagiriyor
Teşekkür ederimFoto koğuş kalk diye bagiriyorkoğuşta kalkmayan kalmadi
![]()
Teşekkür ederim asker...her türlü emrinize hazırız komutanım![]()
seninle ne istersen ona varım
İştimayı yapacak sizseniz ben hazırım
Bôlük emir ve görüşlerinize hazıdır kokutanımn
Yeterki sennyak güzellikBen varken askerlik yakmayın çünkü ben yakıcam sizi![]()
Böyle bir geçit töreni organize ederseniz, tribünde en önde yer istiyorum ben.
Askerde yedek subaydım ama sizin emir eriniz olayım. Siz emredin bey yapayım. Ne güzel askerlik ama....Komutana hizmette sınır yoktur ...
Tekmil verebilirim hemen komutanım
Yasak elma 80 Emret komutanım .....
Yoksa siz hala görev talebinde bulunmadı iz mıİzmir'e geçici görev talebinde bulunuyorum hemen.
Evet ben yapıcam merak etmeyinİştimayı yapacak sizseniz ben hazırım![]()
Herzaman hazırda durun aferin asker...Bôlük emir ve görüşlerinize hazıdır kokutanımn![]()
Belki birgün öyle bir tören olurBöyle bir geçit töreni organize ederseniz, tribünde en önde yer istiyorum ben.
Valla sizin gibi askerlerle ben neler yaparım aklınız hayaliniz almazAskerde yedek subaydım ama sizin emir eriniz olayım. Siz emredin bey yapayım. Ne güzel askerlik ama....Komutana hizmette sınır yoktur ...![]()
![]()
![]()
![]()
Benim gözlerim de seni arıyordu asker nerdesin sen iştimaya çok geç kaldın cezan çok ağır olucakYasak elma 80 Emret komutanım .....
Komutanım demeye başlamak gerek.Valla sizin gibi askerlerle ben neler yaparım aklınız hayaliniz almaz❤❤madem hizmette sınır yok
![]()
Ver bakalım sesin güzel miTekmil verebilirim hemen komutanım ❤![]()
Sende mi burdasın asker çok geç geliyorsun ona göre yazıyorum bunlarıÜstat yanlış tekmil,
Avtandil emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım![]()
Sende mi burdasın asker çok geç geliyorsun ona göre yazıyorum bunları❤❤
![]()
Beyefendi çok kibar. Sanırım Denizci asker kendileri
Tamam bir daha olmasınSayım Komutanım bir daha asla tekerrür etmeyecektir, arz ederim.![]()
Ben senin seve seve benim yanımda olacağını biliyorum tatlımKomutan sizseniz seve seve asker olurun
Ya seve seve yadaBen senin seve seve benim yanımda olacağını biliyorum tatlım❤
Sen iste nağme de yaparım kiVer bakalım sesin güzel mi♥♥♥
Zevkle iştima için hazır ve nazırımEvet ben yapıcam merak etmeyin![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!