- 25 Ara 2019
- 212
- 283
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba sevgili forumdaslar
Nerden başlasam bilemedim sanırım en baştan baslamak en iyisi..
Cansel Hanim ile en son görüşmemiz üzerinden biraz zaman geçmişti ve ben çok özlemiştim
nasıl özlenmesin ki , hemen iletişime geçip müsaitlik durumunu öğrendim ve ikimizinde uygun olduğu zamanı ayarlayıp saatin gelmesini bekledim , zaman gecmek bilmedi daha önce yaşattıkları aklima gelince sabırsızlanıyordum 

ve o bekledigim an geldi artık her yerini ezbere bildiğim tüm yolları geçerek o şirin tatlı evine vardım.. kapıda heyecanla tıklatım her seferinde inanılmaz sexi kıyafetleriyle karşıladığı için bu sefer nasıl sexi olmuştur diye aklımdan geçirmeden duramıyordum 
kapı açıldığında gülen güler yüzü muşteşem güzeliği ile karşılaştım hemen sarıldık birbirimize özlemiştik , yine herzaman ki gibi masayı donatmıştı masada yok yok tu 
ama benim gözüm canselde idi hele ki güzel poposu ve stun gibi bacaklar off off 

sohbeti ilgisi neşesi ve sizi rahat ettirmek için çabasını bilmeyen yoktur herhalde , birlikte birer kahve içtikten sonra yavaş yavaş hareketlenmeye başladık ama ne başlama fazla özlediğim için hemen saldırıya geçtim 
mis gibi kokusu bile tahrik etmeye yetti
öpüşmeye ayakta başlayıp yavaşça yatak odasına geçtik herzaman ki gibi muhteşem bi oral ile gücümü sonuna kadar hissettirdi gerçkten bu konuda harika büyük keyif alıyorum ee tabi ona oral yaparkende müthiş zevkli artık kaç pozisyon değiştik bilmiyorum da finali dogy ile yapmak harikaydı 

diger seanslarımız ayni heyecan ve fantezilerle geçti ,her sean sonrası duş alışı yeni yeni sexi ve harika kostümlerle size eşlik etmesi ne kadar kaliteli olduğunun göstergesi bence

kendisi yatakta çok istekli ve arzulu tüm beklentileri karşılayan hata daha fazlasını yapan , harika vakit geçirmenizi sağlayan ve en önemlisi iyi ki geldim dedirten yüreği kendisi gibi güzel bir pembiş cansel ulusoy 

kaç kez oldu hatırlamıyorum ama her geldiğimde rahatlamış iyi vakit geçirmiş ve gülümseyerek ayrılıyorum ve bir dahaki zamanı iple çekiyorum yeni fanteziler eklemek için 

canım benim yine çok güzel ağırlayıp harika vakit geçirdiğin için ve verdiğin güzel deger için teşekkür ediyorum o minnak yüreğinden öpüyorum bir sonraki görüşmemize kadar kendine iyi bak.. seviliyorsun 

İzmir guzelse sebebi sensin @Cansel Ulusoy 

Cansel Hanim ile en son görüşmemiz üzerinden biraz zaman geçmişti ve ben çok özlemiştim