Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İzmirde Marka

bekksol42

Normal Üye
23 Şub 2023
1
7
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile 3 defa görüşme sağladım ve bir sonrakini sabırsızlıkla bekliyorum. Profilin şifresi ile ilgili bir sıkıntı yaşadığım için bu siteye anca yazabildim.

Zaten bahsedilmiştir ama ben de belirtmeliyim ki evin konumu gayet kolay ulaşılabilir. Kendisi sizi evinde bir sevgilinizmiş gibi o kadar rahatlatan bir tavırla ağırlıyor ki sanki her gün o evdeymişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Sohbeti, samimiyeti, tavrı ve en önemlisi performansı ile bir partner bu kadar tam olabilir. Son görüşmemizde duo için sözleşmiştik ama üzerinden baya zaman geçti bu sefer açtık arayı biraz ama özleştik tabi 😅😅 bakalım çok yakında bir görüşme daha olacak muhtemelen.

Son gelişimdeki lastik patlatmamdan hatırlar beni 😅😅 Dipnot: arayı açtık biraz ama ilk fırsatta geleceğim özlem gidermeye 😍😍 @Cansel Ulusoy ❤️

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kendisi ile 3 defa görüşme sağladım ve bir sonrakini sabırsızlıkla bekliyorum. Profilin şifresi ile ilgili bir sıkıntı yaşadığım için bu siteye anca yazabildim.

Zaten bahsedilmiştir ama ben de belirtmeliyim ki evin konumu gayet kolay ulaşılabilir. Kendisi sizi evinde bir sevgilinizmiş gibi o kadar rahatlatan bir tavırla ağırlıyor ki sanki her gün o evdeymişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Sohbeti, samimiyeti, tavrı ve en önemlisi performansı ile bir partner bu kadar tam olabilir. Son görüşmemizde duo için sözleşmiştik ama üzerinden baya zaman geçti bu sefer açtık arayı biraz ama özleştik tabi 😅😅 bakalım çok yakında bir görüşme daha olacak muhtemelen.

Son gelişimdeki lastik patlatmamdan hatırlar beni 😅😅 Dipnot: arayı açtık biraz ama ilk fırsatta geleceğim özlem gidermeye 😍😍 @Cansel Ulusoy ❤️
Evet her görüşme biraz daha maceralı ve çok eğlenceli geçiyor 🤭🤭🤗🤗 gerçekten seni tanımak ve misafir etmek çok güzel 🥰🥰bu rahatlığı verebiliyorsam benim için çok güzel bir mutluluk çok sevindim 🥰🥰🥰 söz bebiş ben söz vermişsem tutarım bilirsin 💋💋💋 her ne kadar arayı açsanda seviliyorsun ve özleniyorsun bebişkom 🥰 🥰 sende arayı fazla açma en kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️❤️ kocaman öpüyorum seni 💋💋💋💋 @bekksol42 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar