- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bugün de benim kalbimde çiçekler açsın herkese günaydınnnn
![]()
Çok teşekkür ederim çok naziksinizSiz zaten dünyanın en güzel en nadide çiçeklerinden birisiniz![]()
Günaydın canımGünaydın güzellikEn güzel çiçek en güzel yerde açsın o zaman
![]()
Portakal ve şeftali çiçeğine bayılıyorum fıstığım en sevdiğimBugün de benim kalbimde çiçekler açsın herkese günaydınnnn
![]()
güzellik abidesi cansel ulusoyBugün de benim kalbimde çiçekler açsın herkese günaydınnnn
![]()
çiçekler neredeBugün de benim kalbimde çiçekler açsın herkese günaydınnnn
![]()
Ama tahrik ediyorsun daggy yapalım diyorsunBugün de benim kalbimde çiçekler açsın herkese günaydınnnn
![]()
O çiçek bahçesinden çiçek toplamak istermisinÇiçekler mi oda ne çiçek bahçesi olmuş resmensenin için kalbinde en güzel çiçekler açsın
![]()
Teşekkür ederimgüzel kalbinizden çiçekler eksik olmasın![]()
Bende çok seviyorum portakal çiçeğini çok güzel kokuyorPortakal ve şeftali çiçeğine bayılıyorum fıstığım en sevdiğim![]()
Çok teşekkür ederim bitanemÇiçek bahçen güzel çiçeklerle dolup taşsın inşallah canımın içi![]()
Çok teşekkür ederim canımın içio kalbinin cicekleri hic solmasin izmirin incisi![]()
Buyrun benimgüzellik abidesi cansel ulusoy
Yoooo ben öyle birşey demedim ki o nerden çıktıAma tahrik ediyorsun daggy yapalım diyorsun![]()
İstanbul seferinde kesin toplucazO çiçek bahçesinden çiçek toplamak istermisinçok teşekkür ederim bebeğim güzel dileklerin için
![]()
çok kuytulara gelmiyorum sonuç olarak Türkiyede yaşıyoruz sonra öpmesinlerEn kuytu köşelerde![]()
Merak etme arkanda ben varım birşey olmaz korkmaçok kuytulara gelmiyorum sonuç olarak Türkiyede yaşıyoruz sonra öpmesinler![]()
Bugün de benim kalbimde çiçekler açsın herkese günaydınnnn
![]()
farklı bir deneyim yaşatacam diyorsun yaniMerak etme arkanda ben varım birşey olmaz korkma![]()
Hahaaa bilmem öyle mi demişimfarklı bir deneyim yaşatacam diyorsun yani
bilemiyorum yaniHahaaa bilmem öyle mi demişim![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!