gurkansahin
Normal Üye
- 3 Ağu 2021
- 11
- 30
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
müsait bir günüm olması sebebiyle Jinna Rim e yazdım. kabul etti. lokasyona yakın mesafede olmam sebebiyle hızlı geçiş yaptım. incall görüşme yaptık; yeri Maltepe de nezih rezidans. Otopark problemi yok, güvenilir. sonrasinda dairesine misafir oldum; daire gerçekten temiz ve özel(yatak yanındaki ayna detayı cok iyiydi) , parfüm kokmam sebebiyle alerjisi oldugu icin beni hmn duşa yönlendirdi; temiz kısa bi duş sonrası güzel bi muhabbet. Sonrasinda tabi Jinna blowjob a başladı ama ne blowjob
gerçek bir efsane bir şampiyon
deepthroatlar vs efso idi. kasıklar, testis, çalismadigi yer kalmadi, bi ara anüs etrafinda dolandi gerçek bir şampiyon.. sonra tabi güzel muhabbetler eşliginde 2 mizinde titreyerek ,sicakligimizi ve sıvılarimizi hissederek boşaldıği tatlı bir sex . Jinna ilk boşaldı aslinda; bnm huyum kurusun erekte halde hiç durmadan devam ederdim, ama dinlenmesi için ben de kndimi saldım... sonra yine ufak temizlik. arkada tatli bi müzik
, bu arada Jinna gerçekten fit, sıfır beden. Plates yapiormuş.. muazzam bir vücut maşallah. muhabbet arasi koyulaştirdik..türk kahvesi teklif etti.yormak istemedim tatlımı..istemedim kahve..muhabbet daha iyiydi çünkü..sonra biraz muhabbet,ufak atıstirmalik derken yine kaynadık tabi...yine efsane şampiyona yakışır bir blowjob...ardindan bu sefer daha uzun süren ,doggy, misyoner, ayakta, aynaya karşı,yan pozisyon...bol okşadim onun nazik bedenini; uzun soluklu soluk soluga tatli bir sex sonrasi boşaldı. Ben ise sonrasinda blowjob ile tertemiz, mis gibi 2 saat gecirdim.sonra ufak bir duş. ondan sonra da birbirimize iyi dileklerde bulunup ayrılış... teşekkürler Jinna , teşekkürler şampiyon.........