Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kaliteli bir görüşme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9mmParabellum Çevrimdışı
17 Haz 2022
64
165
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar,

Dün Ceylin Hanım ile ilk görüşmemizi gerçekleştirdik. Kendisi gerçek bir profesyonel. hem sohbeti hem de yatak performansı muhteşem. Burada altını çizmek istediğim şey, sizin yaklaşımınız. Size güvendiği sürece belli sınırlar doğrultusunda inanılmaz anlar yaşayabilirsiniz. Kendini sevdirmeyi ve sizi memnun etmeyi çok iyi biliyor.

En takıntılı olduğum şeylerden biri temizliktir. Evi çok derli toplu. Ayrıca teni güzel kokuyor. Kıyafet olarak isteklerinizi söylerseniz hemen herşeyi gerçekleştirmek için elinden geleni yapıyor.
İlk seansta pembe ikinci seansta göz alıcı beyaz kıyafetiyle oldukça baştan çıkarıcıydı :) ( Bu kıyafetleri es geçmeyin özellikle beyaz kıyafeti deneyin :D ).

Ben kendisiyle güzel bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. Keyifli sohbeti ve yaşattığı muhteşem performansıyla kendisine teşekkür ediyorum.

Not: Evin çevresinde otopark yok ama arabanızı güvenle bırakacağınız yerler var.

-9 mm Parabellum

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,850
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar,

Dün Ceylin Hanım ile ilk görüşmemizi gerçekleştirdik. Kendisi gerçek bir profesyonel. hem sohbeti hem de yatak performansı muhteşem. Burada altını çizmek istediğim şey, sizin yaklaşımınız. Size güvendiği sürece belli sınırlar doğrultusunda inanılmaz anlar yaşayabilirsiniz. Kendini sevdirmeyi ve sizi memnun etmeyi çok iyi biliyor.

En takıntılı olduğum şeylerden biri temizliktir. Evi çok derli toplu. Ayrıca teni güzel kokuyor. Kıyafet olarak isteklerinizi söylerseniz hemen herşeyi gerçekleştirmek için elinden geleni yapıyor.
İlk seansta pembe ikinci seansta göz alıcı beyaz kıyafetiyle oldukça baştan çıkarıcıydı :) ( Bu kıyafetleri es geçmeyin özellikle beyaz kıyafeti deneyin :D ).

Ben kendisiyle güzel bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. Keyifli sohbeti ve yaşattığı muhteşem performansıyla kendisine teşekkür ediyorum.

Not: Evin çevresinde otopark yok ama arabanızı güvenle bırakacağınız yerler var.

-9 mm Parabellum
paylaşim icin teşekkürler

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhabalar,

-9 mm Parabellum
İlk görüşmemizdi ama hiç ilk gibi değildi bebeğim.🥰😍😍
O kadar samimi o kadar cana yakın bir insansın ki sohbet etmelere doyamadım seninle bitanem.🥰😗😗😗
Seni memnun edebildiğime sana daha önce yaşamadığın anlar yaşatabildiğime çok mutluyum bitanem.🥰😌😌
Temizlik benim için gerçekten çok önemli beni tanıyanlar bunu zaten çok iyi bilir.
Tabi ki sizin isteklerinizi gözardı etmeden elimden geldiğince karşılamaya çalışıyorum.🙃❤️❤️. Elimde mevcut olmayan birşeyse olanlardan karşılamaya özen gösteriyorum.😚😚💞
Partnerimin istekleri benim için her zaman ön planda.☺️☺️😊
Bence de çok güzel bir elektrik aldık birbirimizden balım.🍯🍯
Umarım en yakın zamanda tekrar görüşürüz.❣️❣️
Şimdilik kendine çok iyi bak tatlım.😙😙💕💗🖤☺️☺️🥰🍯😍😍❣️😚😚💞💞❤️💝💖💖💖💜🧡💘💟💟🙃💜💜❤️‍🔥😘😘❤️‍🔥💛💛💋💓💖💘💝💞💕❣️❤️‍🔥💓💟💜💔🤍🧡❤️

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,604
2,491
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar,

-9 mm Parabellum
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar