- 14 Eki 2019
- 947
- 1,873
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Birkaç kez görüşme girişimim olmuştu karşılıklı müsait olamamamızdan hep ertelemiştik.Yine kalp kalbe karşı bir durumda kendisinden de gelen teklif ile bende değerlendirerek düştüm beylikdüzü yollarına..Lokasyon bildiğim muhit..Ulaşımı rahat metrobüse vs 7-10 dk yürüme mesafesinde..Ev ile ilgili detaylar verirmiş farklı konularda fazla uzatmadan temiz ve düzenli diyorum..Kapıyı açtığında içten hoş karşılamasıyla hemen sarılıp öpmesi bir oldu
Şaşırdım fiziğine yakışan çok hoş bir elbise ve ayakkabı seçimi ile karşılaması mı desem,güzel hoş bakan renkli gözleri,kıvırcık saçları vs aklımı aldı bir yerde
Hijyen için lavaboya gittim el hijyeninden sonra yüzüme su çarpıyorum ne oldu böyle diye
Salona geçtiğimde masası çeşit çeşit ikramlar ile dolu ve özenle seçilmiş..Sohbete başladık göz teması kuramıyorum arada kaçırıyorum..Baktığında hoş,kendine özgü değişik bir havası var..Birbirimizi tanıma,değişik konularda muhabbet derken..Artık dedi alayım seni tuttu samimice ellerimden götürdü yatağa attı da diyebiliriz..Heyecanla öpüşürken onun tatlı dudaklarına yumulmak başkaydı..Yine beden temaslarında kıvrımlarına temas etmek,sevişmek bambaşkaydı..Oralı tam kıvamında,tahrik edici tarzı var..Üzerinizdeyken göğüsleriyle buluşmak ve onu izlemek bambaşka..Fiziğini iyi kullanıyor..Doggyde kalçaları ile temas ederkenki görüntüsü ve aldığı keyifi görmek harika..Onu öpmek,koklamak sıcaklığını hissetmek çok farklı..En sonunda bende derinliklerinde serinlemiştim..Bu dağa kar dayanmaz,bu yangına su yetmez diyorum
Kısaca kendinizi kıvırcığa bırakın o size yaşatsın..Mutlu etmesini ve keyif almasını bilen biri..Tadı damağımda kaldı,heyecanı bende kaldı diyebilirim
İçtenliği,misafirperverliği,sohbeti ve yaşattıkları için Ceyline çok teşekkür ederim
Tanışmamıza güzellik