Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kaşmir

The Trooper

Normal Üye
5 Haz 2023
44
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar, Cuma gecesi Cansel Hanım ile 5 saatlik outcall bir görüşme yaptık.

Aslında foruma ara sıra bakıyordum, Cansel hanım'ın önerisi ile üye oldum...

Kadınlığından önce, harika bir insan...

Karakteri, vücudu, yüzü, sesi, ilgisi, performansı, iletişimi, kostümleri........... hepsi için tek kelime; KAŞMİR

Nadide, nazik, doğal, yumuşak, pürüzsüz, ılık, sıcak....... Sonra, heyecan verici, pamuk edici, son erkek bükücü 😅😅... mutlu etmek için elinden geleni yapan, çaba sarf eden harika insan... iltifat etmekten konsantrasyonu bozmuş bile olabilirim 🤷‍♂️:)

Özetle görüşmede her şey baştan sona mükemmeldi... Benim için İzmir'e, İzmir kadar güzel bir anlam daha ekledi...

Cansel hanım çok teşekkür ederim, süpersiniz... özledim bile, en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere... harikasın:):)

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,604
2,488
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Karakteri, vücudu, yüzü, sesi, ilgisi, performansı, iletişimi, kostümleri........... hepsi için tek kelime; KAŞMİR

Nadide, nazik, doğal, yumuşak, pürüzsüz, ılık, sıcak....... Sonra, heyecan verici, pamuk edici, son erkek bükücü 😅😅... mutlu etmek için elinden geleni yapan, çaba sarf eden harika insan... iltifat etmekten konsantrasyonu bozmuş bile olabilirim 🤷‍♂️:)

Özetle görüşmede her şey baştan sona mükemmeldi... Benim için İzmir'e, İzmir kadar güzel bir anlam daha ekledi...

Cansel hanım çok teşekkür ederim, süpersiniz... özledim bile, en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere... harikasın:):)
Güzel referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Canım benim iyiki üye olmuşsun çok mutlu oldum teşekkürler 🥰🥰🥰biraz geç yorum için özür diliyorum öncelikle 🙏🙏benim içinde seni tanımak çok güzeldi bol sohbet,çok iltifat 🤗😁benim için güzel bir geceydi 5 saat nasıl geçti gerçekten anlamadım çok keyifli bir görüşme oldu benim içinde 🙏🙏🥰🥰🥰herşey için teşekkür ederim 🤗🤗 iyiki varsın iyiki tanıdım seni kocaman öpüyorum seni 💋💋💋 bende seni özledim bileeee umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz seviliyorsun bebişim 🥰🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar