Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kimseyi görmedim ben senden daha güzel...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mutsuz22

Normal Üye
22 Şub 2015
7
69
Cinsiyetiniz nedir?
Ceylinle yakın zamandan sayısını bilmediğim bir görüsme daha gerçeklestirdim. Sayısını bilemeyecegim kim bilir kaç görüsme daha gerceklestirecegim bakalım ☺️Her defasında sevgilimle zaman geciriyormuşum gibi hissediyorum😘❤️Yine beni benden almayı basaran bu kadına tekrardan tesekkür etmek istiyorum. Onunla gorüsme yaptığım günler her haliyle cok özel benim için. Sadece görüsme anı değil onunla görüşmeden önceki saatlerde yasadığım heyecan ve yasayacaklarımızın hayalini düsünmek, görüsme anındaki muhabbeti,ilgisi, aldıgım haz, görüsme bittikten sonraki gecen zamanda da yasadıgım anın vermiş oldugu mutluluk ve huzur bunlar paha biçilemez duygular❤️ Kısacası fiili olarak 3 saatlik görüşme gerçekleştirsem de psikolojik olarak beni 24 saat etkisi altına alan büyüleyici ve kusursuz güzelliğim kendine tekrar görüsene kadar(birkaç hafta yani)😂 cok cok iyi bak😘😘😘

Kimseyi görmedim ben
Senden daha güzel
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha özel

Kimselere de bakmadım
Aklımdan geçen
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha güzel

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ceylinle yakın zamandan sayısını bilmediğim bir görüsme daha gerçeklestirdim. Sayısını bilemeyecegim kim bilir kaç görüsme daha gerceklestirecegim bakalım ☺️Her defasında sevgilimle zaman geciriyormuşum gibi hissediyorum😘❤️Yine beni benden almayı basaran bu kadına tekrardan tesekkür etmek istiyorum. Onunla gorüsme yaptığım günler her haliyle cok özel benim için. Sadece görüsme anı değil onunla görüşmeden önceki saatlerde yasadığım heyecan ve yasayacaklarımızın hayalini düsünmek, görüsme anındaki muhabbeti,ilgisi, aldıgım haz, görüsme bittikten sonraki gecen zamanda da yasadıgım anın vermiş oldugu mutluluk ve huzur bunlar paha biçilemez duygular❤️ Kısacası fiili olarak 3 saatlik görüşme gerçekleştirsem de psikolojik olarak beni 24 saat etkisi altına alan büyüleyici ve kusursuz güzelliğim kendine tekrar görüsene kadar(birkaç hafta yani)😂 cok cok iyi bak😘😘😘

Kimseyi görmedim ben
Senden daha güzel
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha özel

Kimselere de bakmadım
Aklımdan geçen
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha güzel
Ben saymayı çoktan bıraktım birtanem.🫠🫠
Sonsuz görüşmelerimiz olsun balım.😍😍
Çift basamaklı rakamlarla gidelim hep.😌😌
Asıl ben teşekkür ederim canımın içi.😚😚🥰🥰
Aşırı keyif aldım herşeyden.😍😍
Sende benim için çok özel ve değerlisin balım.🍯🍯💋💋
Yanındayken kendimi çok huzurlu, çok mutlu hissediyorum bebeğim.😙💕💝
Sohbetin, sevişmelerin, ilgin, sıcaklığın, samimiyetin herşeyin o kadar mükemmel ki. İnsanda çok güzel duygular uyandırıyor.💖💖❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
O 3 saat keşke hiç geçmeseydi. Ama en kısa zamanda tekrardan kavuşacağız.💓💓💘
Dumanın en sevdiğim şarkılarından birtanesi, çok teşekkür ederim balım.😌😌💝🥰🥰🥰
Çok mutlu ve onure oldum.💋💋💗
Kendine çok dikkat et bebeğim.💟💟😗😗
Heyecanla kapılarımı tekrardan çalmanı bekliyorum.❤️‍🔥❤️‍🔥
O zamana kadar sağlıcakla kal güzel Seviliyorsun 🤗 💖💝💝💘💖💗💟💟❤️‍🔥💜💜💜💜❤️🧡🤍🖤🤍🤎💕💞❣️❣️💘💖💓❤️‍🔥💟💟💓💜❤️🥰🍯🍯🧡🧡🥳🥳💚💚🫠😙😙😚😚🤭🤩🤩😗😗😙😙🥰😘🥰😍😚😙😙😙

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,846
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kimseyi görmedim ben
Senden daha güzel
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha özel

Kimselere de bakmadım
Aklımdan geçen
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha güzel
paylaşim için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar