- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O zaman çimento siparişi iptal 1 araba çakıl taşı
Ben diyorum hep zeki sekreter herzaman çözüm bulur.
Sekreterin zeki ve seksisi olmakta
Böyle sekretere patron sekreter olur
1 araba yeter mi hiçO zaman çimento siparişi iptal 1 araba çakıl taşı![]()
Sanada zeki sekreter lazım değilmiydi zaten bebekkBen diyorum hep zeki sekreter herzaman çözüm bulur.![]()
Sorma canım ya...okadar zor ki çok zorSekreterin zeki ve seksisi olmakta
Zor bebeğim❤
Bende zaten sizin fantazilerini daha da çoğaltmak için paylaşıyorumKırmızı sandalye ve sen aklıma çok hain fantazi ler geldi![]()
Kırmızı demekKırmızı olsun...gerisi gelir zaten![]()
Bu işi iyi bilmeseydim patron beni çoktan kovardı canımbu kiz bu isi cok iyi biliyor cokkk![]()
Efendim...vavavvv patron sekreterin ayağına dosya getiriyor harika ama dikkat et sekreter sana birşey yapmasınSekreter hanım. Dosyaları ben en kısa zamanda yanımda alıp masanıza geliyorum.
Zaten bir patron sanırım gönüllüBöyle sekretere patron sekreter olur![]()
Kaygılarım yok. Kendimi sekreter hanıma teslim ediyorummmm.Zaten bir patron sanırım gönüllü@Kingz mesajında yazmış hahaa başına gelcekleri hiç bilmiyor aslında
![]()
Senin gibi yanımda sekreterim olsun kazanamacağım ihale olmaz bu sekreter süper
İşte beklediğim cevap canım patronum benimKaygılarım yok. Kendimi sekreter hanıma teslim ediyorummmm.
Senin sekreterin olmaya az kaldı bebeğimSenin gibi yanımda sekreterim olsun kazanamacağım ihale olmaz bu sekreter süper![]()
Senin sekreterin olmaya az kaldı bebeğimİstanbul'a gelince belki bir kaç ihale alırız nedersin
![]()
Tamam sen dosyaları hazırla ben gelince bakarız birliktesen gelince ihale ler hazır Zaten sen gel kazanmaya ihtiyacım var
![]()
İkimizi taşır mı peki
Bilmem kaç kilosunuz (ben 50 kiloyum )İkimizi taşır mı peki![]()
Hahahaa gerçekten yaparsınız siz sizde o ışığı gördüm benböyle güzel sekreterin olsa eve gidemem , hep mesai hep mesai![]()
83 kilo da bende var taşır gibime geliyorBilmem kaç kilosunuz (ben 50 kiloyum )sizde yazın ben taşıyıp taşımıcağını yazayım
![]()
İkimizi taşır mı peki![]()
Valla bitiririm...kariyer yerle bir olurİnsanın kariyerini bitirirsin vallahi... Ama yine de olsun![]()
Ay sen sekreterde mi olurmuşun sen ya bnm kirmzi dosyami getirirmisn özel olrak ilgilenmek istiyorum
O sandalye taşır bizi bence ama daha öncede böyle bir fantazi için denenmiş se o sandalye bizim altımızda kalabilir83 kilo da bende var taşır gibime geliyoryani ekstra maceralara kaçmaz isek ama biz dayanamaz macera ararız gibime de geliyor
![]()
Teşekkürler bende sizinle çalışmak isterimÇok zarifsiniz Cansu hanım,
Sizinle beraber çalışmamız gerekiyor...
Evet olurum tabiiii daha neler neler olurum bennAy sen sekreterde mi olurmuşun sen ya bnm kirmzi dosyami getirirmisn özel olrak ilgilenmek istiyorum![]()
O gün mutlaka gelirElbet birgün kırmızı dosya ile
İşte bu ya tam aradgm bebiş ya sewerim böyle bembişleriEvet olurum tabiiii daha neler neler olurum bennolur gelirim
Fantazide üzerime tanımam diyosun yani öylemi İzmir'in çiçeği
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!