- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
En sevdiğimiz erkek milleti olarak
Gündüzler geceler birbirine karışsıngündüzler olmasın![]()
İşte o yüzden giydim zatenBak ya yine sevdiğim gibi giyinmissiniz![]()
Sizin sevdiğinizi bende severimEn sevdiğimiz erkek milleti olarak![]()
Geceler uzun, etekler kisa olsun. Supersin bebekkkk.
O daha kısayı benimle mi yapsan açana tatlım
@Cansel Ulusoy sabahlar olmasın!!! kısa vurgulamanızı sizin ile geçen vakit olarak düşündüm,başka bir bakış açısı oldu galiba
Aaaaaah ahhhİşte o yüzden giydim zaten![]()
İtiraz ediyorum hakim bey. Seninle olan geceler kısa olmasın aksine uzun olsun fıstığım
Olmazsa olmazı beyaz ayakkabılar
Erken bosalma sorunu mevcut sanirim ?
Yine seksi olmuşsn balim
Çok teşekkür ederim
Sen iste bebekGeceler uzun, etekler kisa olsun. Supersin bebekkkk.
Gelince hatırlatın daha daha da kısası varO daha kısayı benimle mi yapsan açana tatlım![]()
Siz otel araştırınbi bodrum aşığı olarak; bu yaz izmir turu şart oldu arkadaş... şimdiden otel rez bakmaya başlıyorum ve bunun tek sorumlusu sensin @Cansel Ulusoy hanım bilgin olsun...![]()
Malaesef ki insan sevdikleriyle zaman geçirince çok çabuk sabahlar oluyor evet haklısınız@Cansel Ulusoy sabahlar olmasın!!! kısa vurgulamanızı sizin ile geçen vakit olarak düşündüm,başka bir bakış açısı oldu galiba
Ah şu zaman baktıktı mi çok uzun ama sen yaninda olduğunda bir o kadar kısa
Ah be Güzelim, önce borsa şimdi de sen erittin beni.
Kıyamam yaaa size ne kadar içten ahhhh çekmişimsinizAaaaaah ahhh![]()
İtirazınız kabul edildi fındık beyyİtiraz ediyorum hakim bey. Seninle olan geceler kısa olmasın aksine uzun olsun fıstığım![]()
Evet sizin bildiğiniz doğru ama ben biraz değiştirdim sizi tahrik etmek içinBenim bildiğim sıcak olucak daha da sıcak olucak![]()
Olsun yavrum sen gel İzmir'e çok uzun olacak merak etmeGeceler uzun olsun, seninle olsun![]()
Acaba ne yazsam diye düşünürken Izmirde olmanızdan ötürü ic çekmiştim klavyeye yansıdıKıyamam yaaa size ne kadar içten ahhhh çekmişimsiniz![]()
Seni mi kırcamkısa olan tek şey etek boyu olsun![]()
Beklemede kalın
Çok seviyorumOlmazsa olmazı beyaz ayakkabılarüzerinde bir bebek
![]()
Hersey sizin için sizin güzel yorumlarınız içinyine çok zarif ve çok güzelsin prenses![]()
Bence harika olur çok ta manyak bir görüntü olurAlttan rüzgar esse bir Marilyn Monroe pozu gelse nasıl olur![]()
Yok artıkErken bosalma sorunu mevcut sanirim ?![]()
Etek kırmızı olduğu için harikaetek harika cansel dahada harika![]()
Sen beni daha seksi gör diye betegimmYine seksi olmuşsn balim
Sana gelince giyecek olduklarim çoğalıyor ona göreHmmmmm. Etek güzel ve kısa, Sütun bacaklar daha güzel.
Kıyamam sanaAcaba ne yazsam diye düşünürken Izmirde olmanızdan ötürü ic çekmiştim klavyeye yansıdı☺
O günü iple cekiyor olacağımKıyamam sanabir gün gelir ben İstanbul'da belkide siz İzmir'de olursunuz
![]()
Sen beni daha seksi gör diye betegimmteşekkür ederim
![]()
Hatırlatmaz olur muyum özellikle kısa daha daha daha kısa yı isterim kiGelince hatırlatın daha daha da kısası varsiz isterseniz de yazmazmıyım
![]()
Sizin için canımBu ne güzellik prenses.maşallahh...
Tamam olurHatırlatmaz olur muyum özellikle kısa daha daha daha kısa yı isterim ki![]()
Ömrümü kisalttin ömrümü
O is bendeİpi sıkı tutun ama kopmasın![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!