- 29 Haz 2021
- 1,788
- 2,664
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Ceylin'le 18 gündür görüşmemiştim ve bu yüzden ona dokunmayı,kokusunu oldukca özlemiştim. Aslında bir hafta önce görmeye niyetlenmiştim ama küçük bir aksaklık sonucu 1 hafta ertelemek zorunda kaldım.Neyse dün itibarı ile randevuyu kopardım ve işte tam randevu dakikasında kapısındaydım..
Bu sefer özel bir kostüm istememiştim ve kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle ol dedim...Kapıyı çaldım ve evet yine heyecanlıyım ilk kez geliyormus gibi sokak kapısı açıldı binaya süzülüp doğruca asansöre ve ceylin'in katına çıktım,daire kapısı aralıktı dikkatli bir sekilde paspasın üzerine adımımı attım dışarı taşmamaya dikkat ederek
... ve meleğimi gördüm pembe bir şort tshirt takım giymiş şeker gibi karşımda idi bu güzellik

Dikkatli davranışımdan ötürü kapıda itilip kakılmadım bu sefer bilakis kücük bir gülümseme ve hosgeldin öpücüğü ile ödüllendirildim

Ne istediğimi sordu ve türk kahvemi hazırladı bana meleğim biraz sohbet ettik ve bana sırtının tutulduğunu ve biraz ağrısı oldugunu söyledi ..ona bir masaj sözüm zaten vardı , merak etme şimdi biraz masaj yaparim rahatlarsın dedim. Kahvem bittikten sonra ben duşun yolunu tuttum.Çıktığımda bu olağanüstü güzellik önümde yatağa uzanmış beni bekliyordu. hemen yanına oturdum ellerime bebeyağını sürüp tam masaja başlıyorduk ki ceylin hizla dogrulup dur bekle yapamayız dedi?.. afallamıştım
... ezan okunuyor bitene kadar beklemeliyiz dedi
.. yatakta ikimiz çıplak yanyana oturup beklemeye başladık
Benim sabırsız bakışlarımı farkedince herhalde o arada bir iki yastık darbesi aldım kafama tam hatırlamıyorum
.
Neyse fazla uzatmayalım biraz masaj sonrası geçen mükemmel saatler...bitsin istemedim. o tenden ayrılmak istemedim.. kokusunu içime çeke çeke bir hal oldum
sohbet ettik..sarıldık yattık
... öpüştük,
gülüştük ama yine sürenin sonuna geldik.. bakalım onu görmeden ne kadar dayanabileceğim!...
Bu arada bir önceki gün whatsappta ceylin'den randevu isterken radyoda bu çok sevdiğim şarkı çalmaya basladı ve farkettimki Şarkının adı "Jolene" olduğu halde dinlerken kulağa "ceylin" gibi geliyor
.. Ben son 2-3 gündür bu şarkıyı "Ceylin ,ceylin ceylin" diye mırıldanarak söylüyorum ve çokda hoşuma gidiyor
zaten sevdiğim bir şarkıydı şimdi daha da çok seviyorum.
Jolene, Jolene, Jolene, Jolene
Sana yalvarıyorum, lütfen erkeğimi elimden alma2
Lütfen, sırf bunu yapabileceğin için onu elimden alma
Güzelliğin kıyaslanamaz
Siyah saçlarının, alevden kilitleriyle
Fil dişi rengi cildin ve zümrüt yeşili gözlerin...
Gülüşün baharın nefesi gibi
Sesin yumuşak yaz yağmuru gibi
Ve ben seninle yarışamam, Jolene
O, uykusunda seni sayıklıyor
Ve yapabileceğim hiçbir şey yok
Ağlamaktan başka, senin adını çağırdığında Jolene
Ve bunu kolayca anlayabiliyorum
Erkeğimi nasıl kolayca alabileceğini
Ama onun benim için ne ifade ettiğini bilmiyorsun, Jolene
Sana yalvarıyorum, lütfen erkeğimi elimden alma
Seçtiğin her erkeğe sahip olabilirsin
Ama ben bir daha sevemem
O benim için tek, Jolene
Seninle bu konuşmayı yapmak zorundayım
Benim mutluluğum sana bağlı
Ve senin ne seçeceğine, Jolene

Bu sefer özel bir kostüm istememiştim ve kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle ol dedim...Kapıyı çaldım ve evet yine heyecanlıyım ilk kez geliyormus gibi sokak kapısı açıldı binaya süzülüp doğruca asansöre ve ceylin'in katına çıktım,daire kapısı aralıktı dikkatli bir sekilde paspasın üzerine adımımı attım dışarı taşmamaya dikkat ederek

Ne istediğimi sordu ve türk kahvemi hazırladı bana meleğim biraz sohbet ettik ve bana sırtının tutulduğunu ve biraz ağrısı oldugunu söyledi ..ona bir masaj sözüm zaten vardı , merak etme şimdi biraz masaj yaparim rahatlarsın dedim. Kahvem bittikten sonra ben duşun yolunu tuttum.Çıktığımda bu olağanüstü güzellik önümde yatağa uzanmış beni bekliyordu. hemen yanına oturdum ellerime bebeyağını sürüp tam masaja başlıyorduk ki ceylin hizla dogrulup dur bekle yapamayız dedi?.. afallamıştım

Neyse fazla uzatmayalım biraz masaj sonrası geçen mükemmel saatler...bitsin istemedim. o tenden ayrılmak istemedim.. kokusunu içime çeke çeke bir hal oldum

Bu arada bir önceki gün whatsappta ceylin'den randevu isterken radyoda bu çok sevdiğim şarkı çalmaya basladı ve farkettimki Şarkının adı "Jolene" olduğu halde dinlerken kulağa "ceylin" gibi geliyor
Sana yalvarıyorum, lütfen erkeğimi elimden alma2
Güzelliğin kıyaslanamaz
Siyah saçlarının, alevden kilitleriyle
Fil dişi rengi cildin ve zümrüt yeşili gözlerin...
Gülüşün baharın nefesi gibi
Sesin yumuşak yaz yağmuru gibi
Ve ben seninle yarışamam, Jolene
O, uykusunda seni sayıklıyor
Ve yapabileceğim hiçbir şey yok
Ağlamaktan başka, senin adını çağırdığında Jolene
Ve bunu kolayca anlayabiliyorum
Erkeğimi nasıl kolayca alabileceğini
Ama onun benim için ne ifade ettiğini bilmiyorsun, Jolene