Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kıvırcık Hanım ile olumlu görüşmem

Hata

Normal Üye
24 Ara 2021
3
15
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kıvırcık hanım ile bir gece görüşme şansımız oldu yatak konusunda yorum bile yapmıyorum her şey muhteşemdi ama asıl dikkatimi çeken kendisi ile yaptığımız sohbetler de içtenliği ve sıcakkanlılığıydı sanki 5-10 senelik bir dostumla sohbet ediyordum o kadar sıcak kanlı yaklaştı kendisi bana tekrar görüşeceğimiz günü iple çekiyorum ve internet fotoğraflarından muzdarip olarak tuttuğum küçük oda içinde tekrar kusura bakmasın kendisi🤗

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,586
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım İçin yaşayana ve yaşatana teşekkürrler

Oktayca Çevrimiçi
29 Ağu 2021
2,592
2,175
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kıvırcık hanım ile bir gece görüşme şansımız oldu yatak konusunda yorum bile yapmıyorum her şey muhteşemdi ama asıl dikkatimi çeken kendisi ile yaptığımız sohbetler de içtenliği ve sıcakkanlılığıydı sanki 5-10 senelik bir dostumla sohbet ediyordum o kadar sıcak kanlı yaklaştı kendisi bana tekrar görüşeceğimiz günü iple çekiyorum ve internet fotoğraflarından muzdarip olarak tuttuğum küçük oda içinde tekrar kusura bakmasın kendisi🤗
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık olsun size ve Ceylin hanım için 🙂

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yazdıklarınızdan dolayı çok teşekkür ederim hislerimiz karşılıklı.😄😄 Sanki senelerdir tanışıyormuşuz da bir süredir görüşemiyormuşuz Vibe vardı gerçekten.☺️ Hoş sohbetiniz, kibarlığınız ve cana yakın tavırlarınızdan dolayı ayrıyetten teşekkür ederim size.🙏🙏 Odanın boyutuna gelirsek önemli olan karşılıklı hoşnutluk olduğu için odaya hiç takılmadım doğrusu.😄😄 Tekrardan herşey için çok teşekkür ederim.🙏 Birdaha ki görüşmemizi bende iple çekiyorum .☺️ Kapılarım her zaman sonuna kadar açık. Kendinize çok iyi bakın. Öpüyorum güzel kalbinizden.💖💖💋💋❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘💋💖💖💖💖❤️❤️

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,227
5,848
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazdıklarınızdan dolayı çok teşekkür ederim hislerimiz karşılıklı.😄😄 Sanki senelerdir tanışıyormuşuz da bir süredir görüşemiyormuşuz Vibe vardı gerçekten.☺ Hoş sohbetiniz, kibarlığınız ve cana yakın tavırlarınızdan dolayı ayrıyetten teşekkür ederim size.🙏🙏 Odanın boyutuna gelirsek önemli olan karşılıklı hoşnutluk olduğu için odaya hiç takılmadım doğrusu.😄😄 Tekrardan herşey için çok teşekkür ederim.🙏 Birdaha ki görüşmemizi bende iple çekiyorum .☺ Kapılarım her zaman sonuna kadar açık. Kendinize çok iyi bakın. Öpüyorum güzel kalbinizden.💖💖💋💋❤❤❤😘😘😘😘😘😘💋💖💖💖💖❤❤
Ben ipi keserim ama kiskaniyorum😀😀😀

Paylasim icn teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar