Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kraliçe ile tanışma

Groot41

Normal Üye
16 Ara 2024
3
9
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@EVA MELEZ 'i Forumda uzun zamandır takip ediyordum kendisini bir kaç kere gorusme planladik ama bir turlu denk gelemedik benden kaynaklı olarak.
Sonunda planlarımı yapıp Sinemden randevuyu kaptım evi oldukça merkezi bir konumda ben şehir dışından geldiğim için araba ile geldim ama metro ile de kolaylıkla ulaşılabilir.
Kapıda beni karşıladığında vay be dedim gerçekten forograftakiler gibi fazlası var eksiği yok özellikle görüşme öncesi belirttiğim bazı özel istekleri karşılaması kapıdaki karşılaması genel anlamıyla bendeki ilk izlenimi oldukça iyiydi.
Oldukça sıcak kanlı konuşkan bir yapısı var

Özel anlarda ise gerçekten yazılan referanslardaki gibi insana gerçekten zirveyi yaşatıyor her seans arasındaki kiyafet değişimi yakınlığı oral i pozisyon fazlaligi bazi anlardaki yonlendirmeleri beni fazlası ile tatmin etti. Güzel bir 2 saat geçirdim

Evi oldukça temiz titiz olan arkadaşların içi rahat olabilir
Kesinlikle ilerleyen zamanlarda ekstra ziyaretlerim olacaktır

Seninle görüşmek benim için bir zevkti canim

5 Tem 2022
58
34
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
deneyimini paylaştığın için teşekkürler

EVA MELEZ Çevrimdışı
9 Ocak 2025
222
892
@EVA MELEZ 'i Forumda uzun zamandır takip ediyordum kendisini bir kaç kere gorusme planladik ama bir turlu denk gelemedik benden kaynaklı olarak.
Sonunda planlarımı yapıp Sinemden randevuyu kaptım evi oldukça merkezi bir konumda ben şehir dışından geldiğim için araba ile geldim ama metro ile de kolaylıkla ulaşılabilir.
Kapıda beni karşıladığında vay be dedim gerçekten forograftakiler gibi fazlası var eksiği yok özellikle görüşme öncesi belirttiğim bazı özel istekleri karşılaması kapıdaki karşılaması genel anlamıyla bendeki ilk izlenimi oldukça iyiydi.

Özel anlarda ise gerçekten yazılan referanslardaki gibi insana gerçekten zirveyi yaşatıyor her seans arasındaki kiyafet değişimi yakınlığı oral i pozisyon fazlaligi bazi anlardaki yonlendirmeleri beni fazlası ile tatmin etti. Güzel bir 2 saat geçirdim

Çok teşekkür ederim tatlım 💋 iyiki tanıştık yine beklerim tatlım 🫶💋😻

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,095
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

Sopranos07

Normal Üye
12 Eyl 2021
29
17
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler 🤟 @EVA MELEZ yine her referansta karşımdasın ♥️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar