- 19 May 2017
- 54
- 79
- Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar, uzun zamandır görüşme yapmıyordum tekrar yalnız kaldıktan sonra zamanı geldi dedim
Ceylin hanım hep aklımdaydı bu kusursuz güzelliği görmem lazımdı ve 3 saatlik görüşme talebimi sağ olsun kabul etti hatta kendi özel işinden koştura koştura tüm enerjisiyle benim için hazırdı, kapıyı açan güzellik karşısında şok oluyorsunuz dediğim gibi kusursuz bir vücut var karşınızda kalemle çizilmiş gibi, hemen tanıştık zaten, konuşmada terapist gibi dertlerimi de dinledi
yatak kısmına geçtiğimizde ise 3 seans boyunca hiç yataktan çıkmadan arka arkaya, uzun uzun, durmadan birlikte olmak ama hiç durmadan inanılmaz bir enerji, sizin dinlenmeniz için izin vermiyor, misyoner, doggy, cow girl, reverse cowgirl, 69, french kiss, uzunca sıkılmadan yapılan blowjob (bol sulu), ilk yatağa girdiğimizden çıkana kadar tamamen ıslak kalması inanılmazdı gerçekten elimi ne zaman atsam gelmeye hazırdı, hele en sonda ki blowjob sabaha kadar devam etse sesim çıkmaz 
Buradan kendisine de çok teşekkür edip güzel dudaklarından öpüyorum enerjin hiç bitmesin canım benim.

Buradan kendisine de çok teşekkür edip güzel dudaklarından öpüyorum enerjin hiç bitmesin canım benim.