Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Marmaris & Fethiye düşüncesi

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
479
808
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Herkese selam.

Merak ediyorum acaba Fethiye veya Marmaris ilçelerinde yaşayan forum içinde mavişlerimiz var mıdır?

Şöyle ki Ağustos veya Eylül gibi buralarda konaklayabileceğim otel bulmama yardımcı olan biri olursa 1 hafta-10 gün kadar orada konaklayıp, buradaki insanlarla görüşme yapmak niyetindeyim. Tabii bunun için destek, öneri, plan, program vb. detaylandırmalar gerekecektir. Konakladığım süre boyunca acaba kimlerle tanışabilirim merak ediyorum. 🙃

Buralarda yaşayanlar ister yoruma, ister Whatsapptan yazarak bana ulaşabilir. Duruma göre değerlendirmek isterim. Hem tatil, hem iş olarak deşarj olmak beni oldukça motive edecektir. Denk gelebilmemiz dileğiyle!..

Sevgiler. 🪻🥂🌞

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
479
808
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
#Muğla #Fethiye #Marmaris

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
2,592
2,175
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam.

Merak ediyorum acaba Fethiye veya Marmaris ilçelerinde yaşayan forum içinde mavişlerimiz var mıdır?

Şöyle ki Ağustos veya Eylül gibi buralarda konaklayabileceğim otel bulmama yardımcı olan biri olursa 1 hafta-10 gün kadar orada konaklayıp, buradaki insanlarla görüşme yapmak niyetindeyim. Tabii bunun için destek, öneri, plan, program vb. detaylandırmalar gerekecektir. Konakladığım süre boyunca acaba kimlerle tanışabilirim merak ediyorum. 🙃

Buralarda yaşayanlar ister yoruma, ister Whatsapptan yazarak bana ulaşabilir. Duruma göre değerlendirmek isterim. Hem tatil, hem iş olarak deşarj olmak beni oldukça motive edecektir. Denk gelebilmemiz dileğiyle!..

Sevgiler. 🪻🥂🌞
Geçen yıl bende Marmaris 4 gün 3 gece şeklinde tatile gitmiştim.Marmaris merkez de oteller var gezip görmeni tekne turuna çıkmani hatta 50 CC veya 100 CC motor kiralayıp gezmeni o muazzam mavi sularda yüzmeni akşam olunca merkezde bir tur yapıp barlar sokağına uğrayabilirsin. Naçizane fikrimi belirtmek istedim. Tabi seçim senin @Eylül UMAY hanım 😉✌️

Dijvar Çevrimdışı
11 Tem 2025
120
83
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçen yıl bende Marmaris 4 gün 3 gece şeklinde tatile gitmiştim.Marmaris merkez de oteller var gezip görmeni tekne turuna çıkmani hatta 50 CC veya 100 CC motor kiralayıp gezmeni o muazzam mavi sularda yüzmeni akşam olunca merkezde bir tur yapıp barlar sokağına uğrayabilirsin. Naçizane fikrimi belirtmek istedim. Tabi seçim senin @Eylül UMAY hanım 😉✌️
Benzer tatilleri her sene yapıyorum ama ben genelde Eylül ilk haftasında gidiyorum Antalya Muğla Kuşadası arasında rastgele bir yere

28 Ağu 2013
66
55
Cinsiyetiniz nedir?
Fethiye için aslında cok sayıdan villa var lendi havuzu olan uygun fiyatlı gideceginiZ tarihletde 8-15 arası gunlugu yerine göre. Biz 3 yıldır gidiyoruz

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,121
7,851
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Son düzenleme:
ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,616
19,095
Herkese selam.

Sevgiler. 🪻🥂🌞
Gidecegin yere benide gotur sorana basimin belasi dersin🤩

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,121
7,851
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ah benim bebitom. Seni sallamak vardı hamakta bira eşliğinde. Keşke beraber olsak. Belki bir gün beraber kaçarız. ❣️

Neden olmasın, bir kaç da biz yapmayalım mı? 😀😀
Valla beyefendilerin yerinde olsam bu konuya saldırırdım! 😀😀

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mutlu tatiller

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
479
808
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Kitap bitince yorum alabilir miyim, Philip Roth külliyatına başlamalı mıyım sizce @Eylül UMAY ? 😉
Kitap oldukça keyifliydi. Tavsiye ediyorum. Bundan sonra Meme kitabını edinmeye çalışacağım. Bakalım nasıl çıkacak.

"bir gün olivia diye bir kızla tanıştım, akıllı kız, tatlı kız, benim ilk kız arkadaşım. o zamanki oda arkadaşım elwyn ayers’ın arabasını alıp onu yemeğe çıkardım. dönüşte hava karanlıktı. aşka geldik, öpüştük, arabada ayıp bir şeyler yaptık. galiba hayatımı değiştiren olaylar da, tam o ayıp şeyleri yapmak üzere fermuarımı açtığım an başladı. yani hakikaten insan fermuarını açarken dikkatli olmalı. bir olay diğerini tetikliyor, o diğer olay da bir başkasını. sonra bir bakmışsın, bir cesetsin." öfke.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,121
7,851
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Konuya dadanıyorum, MEME hediye edilir! 😇

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
479
808
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Önerilerin için teşekkürler @Oktayca . Önemli olan önceliğim bu dediğim yerlerde yaşayan, yerel insanlarla tanışabilmek. 🙃

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar