- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gitsede suni teneffüs yaparız sorun yokCennet ki ne cennettttKalpten gitmesin bari
![]()
Keşke olsaydın çok güzel olurduBalıkesir de olmak vardı şimdi![]()
Yani şimdi bu rüyada çok olmaya başladı bukadarda güzel ve sexsi olunmaz ki yaaaaa alla allaaaaaBen nerdeyim cennete mi düştüm dedi
![]()
bunlar nasıl bir güzellikler böyleBen nerdeyim cennete mi düştüm dedi
![]()
Hahaaa seni şikayet etcem Rüya' yaYani şimdi bu rüyada çok olmaya başladı bukadarda güzel ve sexsi olunmaz ki yaaaaa alla allaaaaa![]()
Teşekkür ederiz...Ne güzel bir poz böyle![]()
Teşekkürler bebeğimbunlar nasıl bir güzellikler böyle
Et walla etmeyen daş olsun mu dicem ama zaten daş gibisinizHahaaa seni şikayet etcem Rüya' ya![]()
azrailde bir melekBen nerdeyim cennete mi düştüm dedi
![]()
Ne güzel meleklerBen nerdeyim cennete mi düştüm dedi
![]()
Ben diyemedim ya minik kuşumBen nerdeyim cennete mi düştüm dedi
![]()
Konum at geliyorumAşko çevir direksiyonu Eskişehir'e![]()
Dur bir düşünelim bakalım olur muBen iki huri hakkımı burdan kullanabilir miyim ki![]()
Ettimm bile gelsinde ifadesini alayım onun dediiEt walla etmeyen daş olsun mu dicem ama zaten daş gibisiniz![]()
Biraz senin canını yakmış olabiliriz bebişkombu guzellik ler cok can yakar cokk
İnşallah bir daha ki sefere deriz bebeğimBen diyemedim ya minik kuşum![]()
Haz dolu saatler hairka duoBen nerdeyim cennete mi düştüm dedi
![]()
Walla mıEttimm bile gelsinde ifadesini alayım onun dedii![]()
İnsan elini kolunu nereye koyacagini karistirir bu manzaraada. Yolda çıksa karşıma kaza yaparim. Başa çıkılması zor bir durum, çok kalabalık olmaz mi bebekkkk ya...Ben nerdeyim cennete mi düştüm dedi
![]()
Huriler gelmesi için özel daver gerekiyorbu hurilerin istanbul'a da gelmesini istiyorummm![]()
Sanki biraz yanlış mı yazılmış2 taşta 2 kuş![]()
Ayyy kuzum yaa senin yine kafam karışmışİnsan elini kolunu nereye koyacagini karistirir bu manzaraada. Yolda çıksa karşıma kaza yaparim. Başa çıkılması zor bir durum, çok kalabalık olmaz mi bebekkkk ya...![]()
Ama siz iki taş bebeksinizSanki biraz yanlış mı yazılmış
1 taşta 2 kuş değilmiydi ooo![]()
O cennette sizide görmek isterizTam bir cennet görüntüsü var gerçekten![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!