- 12 Ara 2018
- 669
- 1,454
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
Evet evet arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan bir kadindı kendisi ilk firsata kafaya koydum ve geçen hafta randevu istedim sagolsun ertesi gün bana zaman ayarladı
Başta belirtmek isteyecem Ceylin ne görüyorsunaniz ve hayal ediyorsaniz o
Ceylin fiziği olsun, sohbeti olsun, performansı olsun vs hepsi kalite ve klas olarak şize yansıyor böyle formata bayan kendsi
bu kıza ben gerçek dating hayatımda asla ulaşamam böyle bir kadın kendisi
Evi beylikdüzünde metrobüse yakın araba ile gitmek istemeyenler için çok pratik
Evi
Cok güzel pembiş evi ben çok seviyorum kendisi gayet masraftan kaçınmamiş ve evini lüks bir şekilde dizmis eve girince insan ferlahliyor
Kendisi
Gerçekten hanım hanımcık düzgün bir diksiyonu olan yumuşak bir ses tona sahip saatlerce sohbet edebilirsiniz
2 saat nasıl geçti ben anlamadım girdiğim gibi bitti
Performans
Fotoğraflarda görüyorsunuz kusursuz bir fiziğe sahip kendisi manken seviyesinde hersey hayatımda rastladığım en güzel 3 kadından biri
Cok ateşli çok istekli çok güzel bir performansı var eğer temiz iseniz oral li ayrı bir güzel oluyor sırf onun için bir daha gidilir muazzam bir Performans
İlişki sırasında'da öyle resmen beni bitirdi soluk soluğa kaldım
Ben kadınlara masaj yapmayı severim kırmadı beni izin verdi
Genel olarak muazzam bir deneyimdi çok memnun kaldım sınavlar bitsin bir daha gidecem kendisine çok teşekkür etmek istiyorum bir hafta oldu ama halen aklımda sakaryadan beylikdüzü sırf bu güzelim için gelmeye değer
Başta belirtmek isteyecem Ceylin ne görüyorsunaniz ve hayal ediyorsaniz o
Ceylin fiziği olsun, sohbeti olsun, performansı olsun vs hepsi kalite ve klas olarak şize yansıyor böyle formata bayan kendsi
bu kıza ben gerçek dating hayatımda asla ulaşamam böyle bir kadın kendisi
Evi beylikdüzünde metrobüse yakın araba ile gitmek istemeyenler için çok pratik
Evi
Cok güzel pembiş evi ben çok seviyorum kendisi gayet masraftan kaçınmamiş ve evini lüks bir şekilde dizmis eve girince insan ferlahliyor
Kendisi
Gerçekten hanım hanımcık düzgün bir diksiyonu olan yumuşak bir ses tona sahip saatlerce sohbet edebilirsiniz
2 saat nasıl geçti ben anlamadım girdiğim gibi bitti
Performans
Fotoğraflarda görüyorsunuz kusursuz bir fiziğe sahip kendisi manken seviyesinde hersey hayatımda rastladığım en güzel 3 kadından biri
Cok ateşli çok istekli çok güzel bir performansı var eğer temiz iseniz oral li ayrı bir güzel oluyor sırf onun için bir daha gidilir muazzam bir Performans
İlişki sırasında'da öyle resmen beni bitirdi soluk soluğa kaldım
Ben kadınlara masaj yapmayı severim kırmadı beni izin verdi
Genel olarak muazzam bir deneyimdi çok memnun kaldım sınavlar bitsin bir daha gidecem kendisine çok teşekkür etmek istiyorum bir hafta oldu ama halen aklımda sakaryadan beylikdüzü sırf bu güzelim için gelmeye değer
Son düzenleme: