Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mükemmel = Cansel

OkanDaVinci

Normal Üye
22 Nis 2022
10
22
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar forum ahalisi. Bir süredir takibimde olan cansel hanımla ilk görüşmemizi nihayetinde gerçekleştirmiş olduk ama ne gerçekleştirme 😊 Ben hep ilk görüşmelerde aşırı heyecan yapıyorum nedenini bilmiyorum ancak o kapıdan girişi beyaz ışık saçarak aydınlatması, sohbeti hemen rahatlatıyor. Samimiyet tam bir gfe cana yakınlığı sıcaklığı ve her isteğinize olanak sağlaması müthiş neler yazacağımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum ki kelimeler yetersiz gibi diğer performansını anlatmaya hiç gerek yok. Fazla uzatmadan bana verdiği bu imkan ve yaşattıkları ayrıca ruhuma iyi gelmesinden dolayı kendisine minnettarım çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle 😊

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,613
2,501
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar forum ahalisi. Bir süredir takibimde olan cansel hanımla ilk görüşmemizi nihayetinde gerçekleştirmiş olduk ama ne gerçekleştirme 😊 Ben hep ilk görüşmelerde aşırı heyecan yapıyorum nedenini bilmiyorum ancak o kapıdan girişi beyaz ışık saçarak aydınlatması, sohbeti hemen rahatlatıyor. Samimiyet tam bir gfe cana yakınlığı sıcaklığı ve her isteğinize olanak sağlaması müthiş neler yazacağımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum ki kelimeler yetersiz gibi diğer performansını anlatmaya hiç gerek yok. Fazla uzatmadan bana verdiği bu imkan ve yaşattıkları ayrıca ruhuma iyi gelmesinden dolayı kendisine minnettarım çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle 😊
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İlk görüşmeler her zaman heyecanlı oluyor ama sendeki farklı bir heyecandı🤣beni bu kadar heyecanlı beklediğin için ve güzel ağırladığın için çok teşekkür ederim 🥰 seni tanımak güzeldi 🥰 keyifli bir gece için çok teşekkür ederim 🤗 en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️
💕 Ruhuna iyi geldiysem bu beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim 💕

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar