Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 💫Mükemmel Ötesinin Ötesinde Bir Kadın💫

azsa93

Normal Üye
10 Tem 2021
41
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanımla 2 saatlik bir in-call görüşmemiz oldu. Önceden görüşülmüş olunmasına rağmen kalbim yerinden çıkacaktı. ❤️‍🔥Cansel hanıma karşı heyecanım hiç gitmiyor.😍Kalbi güzel , yüzü güzel , fiziği güzel, sohbeti güzel bu kadar 4-4'lük bir insanla karşılaştığım için gerçekten çok mutluyum.Eve girdiğimde kendimi aşırı güvende hissediyorum.Kendi evimden hiçbir farkı yok.İkramlar her şey mükemmel ötesi.Çok özenli ve temiz bir insan.Hayatımda yaşadığım bu kadar kusursuz bir deneyimi sadece Cansel hanımla yaşadım.Yine ve yine çok mutlu ayrıldım.Beni kabul ve misafir ettiği için Cansel hanıma tekrardan çok çok teşekkür ediyorum.🥰

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,604
2,491
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel hanımla 2 saatlik bir in-call görüşmemiz oldu. Önceden görüşülmüş olunmasına rağmen kalbim yerinden çıkacaktı. ❤️‍🔥Cansel hanıma karşı heyecanım hiç gitmiyor.😍Kalbi güzel , yüzü güzel , fiziği güzel, sohbeti güzel bu kadar 4-4'lük bir insanla karşılaştığım için gerçekten çok mutluyum.Eve girdiğimde kendimi aşırı güvende hissediyorum.Kendi evimden hiçbir farkı yok.İkramlar her şey mükemmel ötesi.Çok özenli ve temiz bir insan.Hayatımda yaşadığım bu kadar kusursuz bir deneyimi sadece Cansel hanımla yaşadım.Yine ve yine çok mutlu ayrıldım.Beni kabul ve misafir ettiği için Cansel hanıma tekrardan çok çok teşekkür ediyorum.🥰
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım benim çok teşekkür ederim 🤗🤗 ben senin sanırım o heyecanını hiç geciremicem 🤭🤭🤣🤣senin o heyecanlı panik hallerin seni daha bir tatlı yapıyor 🤗🤗 canımsın güzel yorumun ve harika düşüncelerin için çok teşekkür ederim bebeğim iyiki varsın 🥰🥰🥰benim içinde güzel bir görüşme oluyor her defasında 🥰🥰rica ederim bitanem ben herşey için sana teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️❤️ mavişim 😎😎🥰🥰🥰💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar