Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

onaylı partner tarafından ekilmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the mask Çevrimdışı
17 Ara 2020
105
212
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
forumda daha önceden görüştüğüm polemik olmasın diye ismini vermek istemediğim bir partner tarafından ekildim .
bunu konuyu sohbet olsun karşılıklı konuşalım diye açtım fikirlerinizi merak ediyorum.

kendisine illk pazar günü yazdım çalışmıyorum pazar günü dedi sonrasında whatsapp'a salı günü için program yapmak isteyen önceden randevu alsın diye paylaşım yaptı . bende pazartesi yazdım salı gününe yani bugün için randevulaştık (akşam 8 de bir saatlik randevu için ) akşama doğru kendisi bana mesaj atıp regl olduğunu görüşmenin iptal olduğunu söyledi. bende whatsapp durum ve twitter hesabına baktım böyle bir uyarı yazmamıştı bu durumda ekildiğimi düşündüm ve diğer numarama sahte bir profil fotoğrafı ekleyip yazdım bugün müsait misiniz dedim kendisi de bana bugün değilim ama yarına randevu oluşturabiliriz dedi ve ben şok oldum regl olan kadın ertesi güne randevu veriyor.

kadın demek ki daha uzun bir program ayarladı ki beni ekti . sonrasında gerçek numaramdan yazdım ve yaptığının ayıp olduğunu belirttim saçmaladı biraz yalanını kıvırmaya çalıştı ama kötü yakalandı. hala da yalan söylemedim haftaya görüşürüz dedi şaka gibi . sanki onunla bir daha görüşürüm de.
alışveriş yaparken bile sıra kendimizdeyken sonradan gelene öncelik verilirse nasıl rahatsız oluyoruz biliyorsunuz. daha önceden görüşüp iyi zaman geçirdiğiniz partnerden böyle bir davranış görünce ister istemez insanın ağrına gidiyor.

biraz daha fazla kazanayım diyerek devamlı gelen müşteriyi kaybetti benim sürekli görüşeceğim birisiydi evi evime yürüyerek beş dakika.
bu yapılan bir iş işine müşterisine saygısı olmalı insanın bunu yapan partnerler bu işten gerçekten iyi paralar kazanıyorlar ve sabit müşterileri var kadında olsan erkek te olsan delikanlı olacaksın.

Son düzenleme:
Demet26 Çevrimdışı
9 Ocak 2022
10
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hayır yani ne bekliyorsunuz ki. Bakmayın yanıyorum vb konu açıp foto attıklarına. Tamamen iş odaklilar. Üzerimde biri tepinevekse paralı olanın kahrını çekerim kafası hakim. Takılmayacaksın tadını alıp diğer maceralara atalyip hadi eyw diyip sittireceksin

Atomic Çevrimdışı
12 Ağu 2022
68
95
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun üzücü bı durum partner lik başka oro..
Puluk başka sen ikinciye denk gelmişsin

Atomic Çevrimdışı
12 Ağu 2022
68
95
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hem ayrıca neden yazmiyorsunki ismini cismini yazizmasiyla birlikte at foruma görüşmek isteyen de ona göre bilip gitsin

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,271
2,704
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun.

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,686
8,879
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
forumda daha önceden görüştüğüm polemik olmasın diye ismini vermek istemediğim bir partner tarafından ekildim .
bunu konuyu sohbet olsun karşılıklı konuşalım diye açtım fikirlerinizi merak ediyorum.

kendisine illk pazar günü yazdım çalışmıyorum pazar günü dedi sonrasında whatsapp'a salı günü için program yapmak isteyen önceden randevu alsın diye paylaşım yaptı . bende pazartesi yazdım salı gününe yani bugün için randevulaştık (akşam 8 de bir saatlik randevu için ) akşama doğru kendisi bana mesaj atıp regl olduğunu görüşmenin iptal olduğunu söyledi. bende whatsapp durum ve twitter hesabına baktım böyle bir uyarı yazmamıştı bu durumda ekildiğimi düşündüm ve diğer numarama sahte bir profil fotoğrafı ekleyip yazdım bugün müsait misiniz dedim kendisi de bana bugün değilim ama yarına randevu oluşturabiliriz dedi ve ben şok oldum regl olan kadın ertesi güne randevu veriyor.

kadın demek ki daha uzun bir program ayarladı ki beni ekti . sonrasında gerçek numaramdan yazdım ve yaptığının ayıp olduğunu belirttim saçmaladı biraz yalanını kıvırmaya çalıştı ama kötü yakalandı. hala da yalan söylemedim haftaya görüşürüz dedi şaka gibi . sanki onunla bir daha görüşürüm de.
alışveriş yaparken bile sıra kendimizdeyken sonradan gelene öncelik verilirse nasıl rahatsız oluyoruz biliyorsunuz. daha önceden görüşüp iyi zaman geçirdiğiniz partnerden böyle bir davranış görünce ister istemez insanın ağrına gidiyor.

biraz daha fazla kazanayım diyerek devamlı gelen müşteriyi kaybetti benim sürekli görüşeceğim birisiydi evi evime yürüyerek beş dakika.
bu yapılan bir iş işine müşterisine saygısı olmalı insanın bunu yapan partnerler bu işten gerçekten iyi paralar kazanıyorlar ve sabit müşterileri var kadında olsan erkek te olsan delikanlı olacaksın.
İsim vermeden konu açmak 😀 allahtan polimik yaratmadin geçmiş olsun kiminle bu durumu yaşadıysan kötü olmuş benim hayat felsefem belli kendine yapılmasını istemediğin hicbirseyi başkasına yapmamalisin 🤷‍♀️ tekrar geçmiş olsun ama isim önemli 😀

Son düzenleme:
the mask Çevrimdışı
17 Ara 2020
105
212
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İsim vermeden konu açmak 😀 allahtan politik yaratmadin geçmiş olsun kiminle bu durumu yaşadıysan kötü olmuş benim hayat felsefem belli kendine yapılmasını istemediğin hicbirseyi başkasına yapmamalisin 🤷‍♀️ tekrar geçmiş olsun ama isim önemli 😀
küçükyalı Venüs

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,621
19,103

Gecmis olsun.Bu konuda o kadar hassasim ki bir musterim sahit oldu bu hassasligima bravo dedi tebrik etti beni saskinligini gizleyemedi
1 saatlik is icin 3 saatlik isimi iptal ettim. Ama bunu biz pembislerde yasiyoruz. Bizlerden randevu aliniyor iptal ediliyor. AYNI GUN ICINDE 3 PEMBISTEN RANDEVU ALINIYOR BIRIYLE GORUSULUYOR DIGER IKISI IPTAL.COK YAZIK. BUDA KUL HAKKINA GIRMEK. ZAMAN EN DEGERLI HAZINE BOYLE BIR DURUM HIC BIR ZAMAN ETIK OLMAZ.BIZ MEDENI INSANLAR OLARAK KENDIMIZE YAPILMASINI ISTEMEDIGIMIZ BIR DURUMU KARSIMIZDAKI INSANA YAPMAMALIYIZ.AMA TAKDIR EDERSINIZKI HEPIMIZIN HAYATINDA ELZEM VE ACIL DURUMLAR OLABILIR BUNLAR MUSTESNADIR.ONUN DISINDA BIR SOZ VERILIRSE TUTULURSA INSANLIGA YAKISIR DAVRANISTIR.BU HEM HANFENDILER HEMDE BEYFENDILER ICIN GECERLIDIR.

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
166
350
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam,
Polemik olmasın diye konu acmişsiniz isim vermeden iyi hoş.
Bir kere burada ki diğer pembişlerin zan altında kalmaması amacıyla açıklamak zorunda kaldınız.
Yani isim vermeden konu acmanizin hiç bir anlamı kalmamış oldu.
İsmini açıklamak zorunda kaldığınız için polemik konusuda olacak.
Ben olsam hiç başka bir profil açıp açığını yakalamak için ugrasmazdim
Ne siz bir şey kazanacaksınız,
Ne de diğer arkadaşımız bir şey kaybedecek.
Zaten mutlu olmayacağınız bir birliktelik belki de başlamadan bitmiş oldu.
Olaya her zaman pozitif yönden bakma taraftarıyım.
Ben olsam hiç bu kadar ugrasmazdim...
Başka maçlara bakardım...
Hayırlı forumlar dilerim....

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
95
169
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkürler hocam bilgi için yalan nedense bağımlılık haline gelmiş bazı kişilerde forumda seni anlayabiliyorum

forum

Normal Üye
21 Ara 2018
18
47
yeri geliyor partner hanimefendiler de ekiliyorlar, yeri geliyor biz de ekiliyoruz. bence bu konuyu tartismaya acmak gereksiz. cani isterse gorusur, isterse iptal eder, isterse baskasiyla gorusur. kimse kimseye zorla bir sey yaptirmiyor. isine saygisizlik falan demeyin, siz her gun ayni saygi ve azimle mi yapiyorsunuz isinizi. herkesin gununde olmamaya hakki var.

size randevu sozu verilmemis. gorusme gerceklestirmeden hanimefendi hakkinda olumsuz referans yazmis gibi oldunuz. bence biraz haksizlik.

not: venus hanimi tanimiyorum, hic gorusmedim. objektif yorumumdur.

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
740
994
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
olur öyle arada bir fazla takmamak lazım. Önümüzdeki maçlara bakacağız

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

bu neyin oyunu anlamadım şimdi kendisi ile bir hafta önce 03,02 günü randevu aldım 02,03 sabah her şey okeydi akşam bana da yazdı erken regel oldum iptal diye aslında hafta sonunda regel olacaktı bir kere daha başka bir bahane ile randevuyu iptal etmişti...ben biliyordum burada bir yanlışlık var diye yine yanılmadım

4 Eki 2015
78
108
Cinsiyetiniz nedir?
yeri geliyor partner hanimefendiler de ekiliyorlar, yeri geliyor biz de ekiliyoruz. bence bu konuyu tartismaya acmak gereksiz. cani isterse gorusur, isterse iptal eder, isterse baskasiyla gorusur. kimse kimseye zorla bir sey yaptirmiyor. isine saygisizlik falan demeyin, siz her gun ayni saygi ve azimle mi yapiyorsunuz isinizi. herkesin gununde olmamaya hakki var.

size randevu sozu verilmemis. gorusme gerceklestirmeden hanimefendi hakkinda olumsuz referans yazmis gibi oldunuz. bence biraz haksizlik.

Gerçekten çok objektif bir yorum olmuş…👏👏👏 Artık YUH yani …

4 Eki 2015
78
108
Cinsiyetiniz nedir?

Gerçekten çok objektif bir yorum olmuş…👏👏👏 Artık YUH yani …

Kaplan.35

Normal Üye
22 Tem 2021
6
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
geçmiş olsun hayatta zaman en değerli hazinemiz ve kimse kimsenin zamanın almaya hakkı yoktur.

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Burda birisi ekildi söz verdiği halde gelmedi adam mağdur kaldı ama kötü olan o....bu nasıl bir anlayış

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sen kesin ekildin VIP Venüs tarafından...çünkü onun regel iki gün sonra birden bende de gelmiş mış...yazılarıda elimde...geçmiş olsun birşey kaybetmedik zaman ve para boşa gitmedi

Fenerkalamış Çevrimdışı
11 Şub 2023
38
48
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu bayan niye forumda hala o zaman bu kadar mağdur varsa?

ElninoRobby

Normal Üye
13 Şub 2023
14
18
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
anladığım kadarıyla bu hanimefendi bunu alışkanlık haline getirmiş :)

5 Haz 2022
42
167
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kimseyi ektiğim yok beyler regl olduğum için alamadım beni tanıyanlarda bilirler kimseyi buzamana kadar ekmedim kimseyi hiç bi konuda sıkıntı yaşatmadım 20 gündür regl ve sağlık sıkıntısıyla görüşme kabul edemedim kabul ettiğimdede görüşemiceksem saatler kala kimseyi mağdur etmemek için bildirdim

ferdi b

Normal Üye
2 Eyl 2020
31
57
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

takma kafana belli sinirlenmissin şanslısın, bide şöyle düşün gel dedi giderken yoldaykende mesajı atabilirdi, boşver oyuzden :))

M10

3 May 2022
61
114
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bahsetmiş olduğunu bayan ile ben defalarca görüştüm ve görüşmeye devam ediyorum böyle karalama kötü yorum yapmanıza hiç hoş değil her zaman randevusuna ve saatine sadık ve hoş güler yüzlü ve her zaman memnun şekilde ayrıldım

M10

3 May 2022
61
114
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kimseyi ektiğim yok beyler regl olduğum için alamadım beni tanıyanlarda bilirler kimseyi buzamana kadar ekmedim kimseyi hiç bi konuda sıkıntı yaşatmadım 20 gündür regl ve sağlık sıkıntısıyla görüşme kabul edemedim kabul ettiğimdede görüşemiceksem saatler kala kimseyi mağdur etmemek için bildirdim
Merak etme canım o konuda hiç bir şüphemiz yok seni bilen biliyor zaten hasta olman doğal birşey karşı tarafın anlayışsız olduğunu gösterir

Selvet Çevrimdışı
4 Nis 2022
94
74
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet bı de eve kadar gelip TV ekranına bakıp 3 saat donenlerde var.
Sen hiç kötü bı şey yapar mısın tamamen şanssızlık olmuştur👍👍🤔🤔(!)
3 saat Yüzüklerin efendisi izlemiştir umarım. Ekrana bakarken hanımefendi neredeymiş acaba 🤔🤔🤔

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bahsetmiş olduğunu bayan ile ben defalarca görüştüm ve görüşmeye devam ediyorum böyle karalama kötü yorum yapmanıza hiç hoş değil her zaman randevusuna ve saatine sadık ve hoş güler yüzlü ve her zaman memnun şekilde ayrıldım
niye karalamakmış ki yazıları okuduysan 3 kişi ondan şikayetci...biz şimdi birleştik ve komplo kurduk dimi :D :D :D

5 Haz 2022
42
167
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@Vip VENÜS hanımefendinin vukatlari bunlar. Neyse ben acmiyim ağzımı.
Kaybettigin bı şey yok uzulme
Tombik denen beyfendi ozamanlar samimiydik akşam saat 12 de görmek istedi senin oralardan geçiyorum dedi bende kırmamak adına davet etttim evime sonra ilgilenmedim diye kendisiyle bozulup gitti tavır yaptı ogünden sonra bidaha kendisiyle kesinlikle görüşmem konuşmam olmadı bunumda çok kişi bilir zaten ikimizde tanıyanlar

5 Haz 2022
42
167
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öyle kişiler vardı da bu zaman. Kadar nerdeydi peki
Benimle görüşenler bilir gelen kişide benim kendi özel evime gelmiştir uygun olmayan saatte ısrar ettiği için davet ettim sadece ozamanlar samimiydik şimdi deiliz

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
şimdi arada 2 sene mi geçti 3 hafta oldu ? ve bende her gün burada değilim başka işlerimde var

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,585
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Öncelikle merhaba

Siz Venüs ile tanışmışmıydınız ?

Bence tanımadınız . Tanısaydınız böyle bir yorum yapmazdınız .

Şimdi şöyle söyleyeyim
Kendisi ile forum öncesi ve sonrası kaç kere görüştüm sayısını dahi hatırlamıyorum
Her görüşmem bir öncekinden daha iyi ve daha keyifli geçti
Ve Venüs’ün bu güne kadar müsait olmadığı zamanlara da denk geldim regl olacağım cnm dediği zamana da denk geldim ama kendisini foruma katılmadan evvel tanımama rağmen müsait değil regl mi değil mi birisi mi var vs diye sorgulama gereği duymadım ki kendisi ile dostane sohbetlerimiz de vardır bu sorgulamayı yapmak istesem direk kendisine sorar ve gerekli ve doğru cevabı da alacağınız düzgün karakterli bir insandır Venüs

Varsayalım ki sizin dediğiniz gibi de olsa sizin başka bir numaradan başka bir nick ile yazmanız ne kadar etik .
Burada etiklikten bahsediyor isek kendinizin de hafiyelik merakı hiç de hoş değil belki size belirttiği beyan dışında bir bahanesi vardı .

Evet hepimiz bir program yaparken kafamızda kendimizi o görüşmeye ayarlıyoruz ama bazen olmuyor ise olmuyordur bu kadar kafaya takmanın bir anlamı var mı paranızı verdiniz otel tutunuzda mı ekildiniz ? Birde buradan bakın olaya .

Kadınlar zaman zaman regl olduğunu zannedip karın ağrısı vs ile kendilerini regl oldu olacak zannedip mahçup olmamak için program iptal edebilir sonrasında başka bir sancı olduğu anlamış olmuş olabilir bu gayet insani bir olaydır
Ve size randevu zamanı yaklaşırken yazıp sizi uyardığını siz söylüyorsunuz ya uyarmasaydı ? Unutsaydı siz yola çıkıp aaaaa cnm regl oldum deseydi ?
Bu da gelebilirdi başınıza bu önceden yazması bile size randevusuna değer verdiğinin göstergesi değilimi ?

Emin olun bu ortamda ne arkadaşlar ile denk geldik ki
Ya canım seni unutmuştum
Ya kusura bakma daha önceden birisine söz vermişim şimdi o arayınca hatırladım gibi o kadar çok mesajlar ile karşılaştım ki ama kimseye hoşgörüsüzlük yapmadım ve bu hoşgörümün karşılığını insani olarak gördüm emin olabilirsin ki
Venüs sözünün eri düzgün birisidir .

Lejyoner_Gio Çevrimdışı
14 Eyl 2019
10
7
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bakıyorum da herkez sazı eline almış çok güzel çalıp söylüyor. Tabiki ayalrlanılan bir programın iptal edilmesi heleki gerçek olmadığını düşündüğünüz bir nedenle herkesi sinirlendirir. Burda kadın erkek ayrımıyorum kimseyi de savunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın. Fakat biz erkekler hemen hepimiz buna bende dahil bir çok görüşmeyi bazen gerçek bazense uydurma bahanelerle iptal etmişizdir. Kimse bana yok öyle birşey demesi dürüst olsun önce kendine. Şimdi arkadaş güzel söylemiş ben bir şey kaybetmedim param cebimde kaldı diye. Nekadar da basit bir bakış açısı. Sebep sonuç ilişkisini bukadar basite indiriyorsanız böyle bir konuyu da açmanıza gerek yok. Boşverip başka kişilere yönelmek en güzeli. Şimdi birde işin kadın kısmı var. Randevu iptallerinde onlar başka randevu almadıkları için direkt kaybeden taraftalar. Bu tarz iptal edilen randevular hiçbir zaman bitmedi bitmeyecek de. Nasıl ki kaybedilmiş birşey yok ise veya sonucunda böyle düşünülüyor sa bu konuyu buraya aç ak yerine bir şekilde kişinin kendisi ile iletişimde olarak çözülebilirdi. Erkek arkadaşlar bu platformda ki kadınların işleri hepimizden daha zor bunu sizde biliyorsunuz. İki hayat yaşamak zorunda olan insanlar bu hanımefendiler. Velevki böyle bir hata olmuş her insanın hata yapma lüksü vardır. Bir arkadaş güzel bir şey demiş hepimiz işlerimizde bazen böyle şeyler yapıyoruz. Özel hayatlarımız da yaşanan şeyler modumuzu etkiliyor. Bu anlık durumlar bizi kötü bir isnan yapmaz. Bence bu sorunu yeni bir randevu ayarlayıp tatlıya bağlayabiliriz. Biraz geniş düşünüp empati yapalım lütfen. İnsanların özel hayatlarında hiç bilmediğimiz şeyler olabilir...

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bakıyorum da herkez sazı eline almış çok güzel çalıp söylüyor. Tabiki ayalrlanılan bir programın iptal edilmesi heleki gerçek olmadığını düşündüğünüz bir nedenle herkesi sinirlendirir. Burda kadın erkek ayrımıyorum kimseyi de savunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın. Fakat biz erkekler hemen hepimiz buna bende dahil bir çok görüşmeyi bazen gerçek bazense uydurma bahanelerle iptal etmişizdir. Kimse bana yok öyle birşey demesi dürüst olsun önce kendine. Şimdi arkadaş güzel söylemiş ben bir şey kaybetmedim param cebimde kaldı diye. Nekadar da basit bir bakış açısı. Sebep sonuç ilişkisini bukadar basite indiriyorsanız böyle bir konuyu da açmanıza gerek yok. Boşverip başka kişilere yönelmek en güzeli. Şimdi birde işin kadın kısmı var. Randevu iptallerinde onlar başka randevu almadıkları için direkt kaybeden taraftalar. Bu tarz iptal edilen randevular hiçbir zaman bitmedi bitmeyecek de. Nasıl ki kaybedilmiş birşey yok ise veya sonucunda böyle düşünülüyor sa bu konuyu buraya aç ak yerine bir şekilde kişinin kendisi ile iletişimde olarak çözülebilirdi. Erkek arkadaşlar bu platformda ki kadınların işleri hepimizden daha zor bunu sizde biliyorsunuz. İki hayat yaşamak zorunda olan insanlar bu hanımefendiler. Velevki böyle bir hata olmuş her insanın hata yapma lüksü vardır. Bir arkadaş güzel bir şey demiş hepimiz işlerimizde bazen böyle şeyler yapıyoruz. Özel hayatlarımız da yaşanan şeyler modumuzu etkiliyor. Bu anlık durumlar bizi kötü bir isnan yapmaz. Bence bu sorunu yeni bir randevu ayarlayıp tatlıya bağlayabiliriz. Biraz geniş düşünüp empati yapalım lütfen. İnsanların özel hayatlarında hiç bilmediğimiz şeyler olabilir...
tamam güzel söyledin haklısın hepimiz hata yapabiliriz ama burada sade bir hatadan bahsetmiyoruz sanki yalan söylemek alışkanlık hale gelmiş sıkıntı orda ve burada sade ne kadar güzel geçti diye konular konuşulmamalı...hata yaptıysan özür dile benim için bittmiş olur bu olay biraz bizim tarafı anlayın...sade partner haklı değil

Lejyoner_Gio Çevrimdışı
14 Eyl 2019
10
7
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tamam güzel söyledin haklısın hepimiz hata yapabiliriz ama burada sade bir hatadan bahsetmiyoruz sanki yalan söylemek alışkanlık hale gelmiş sıkıntı orda ve burada sade ne kadar güzel geçti diye konular konuşulmamalı...hata yaptıysan özür dile benim için bittmiş olur bu olay biraz bizim tarafı anlayın...sade partner haklı değil
Dostum hepimiz aynı gemideyiz. Ben demiyorum ki Venüs hanım haklı. Ben taraf tutmak yerine arayı bulmaya çalışıyorum. Bu ortamda her türlü hata olur yeter ki geri dönüşü olmayan şeyler olmasın. Her insan gibi hepimiz hatalar yaparız. Ben sadece biraz daha sakin olmakta fayda var diyorum. İkili diyaloglar herşeyi çözer

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,585
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dostum hepimiz aynı gemideyiz. Ben demiyorum ki Venüs hanım haklı. Ben taraf tutmak yerine arayı bulmaya çalışıyorum. Bu ortamda her türlü hata olur yeter ki geri dönüşü olmayan şeyler olmasın. Her insan gibi hepimiz hatalar yaparız. Ben sadece biraz daha sakin olmakta fayda var diyorum. İkili diyaloglar herşeyi çözer
Cevabını kötülemek istemedim, çok iyi bir cevaptı tarafsız..ama dediğin gibi İkili diyaloglar herşeyi çözer ama yalanla hiç bir şey çözülmez

Lejyoner_Gio Çevrimdışı
14 Eyl 2019
10
7
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cevabını kötülemek istemedim, çok iyi bir cevaptı tarafsız..ama dediğin gibi İkili diyaloglar herşeyi çözer ama yalanla hiç bir şey çözülmez
Tabiki yalan çözmez hemfikirim asla da tasvip etmem. Ama insanın bazen nasıl durumlarda kalıp neşekilde yalan söyleme zorunda kaldığını bilemeyiz. Ben dedim ya bu hanımefendiler çift hayat yaşıyorlar. İki hayatı idare etmek nekadar zor bir durum tahmin edebiliriz. Madem konu böyle açıldı ozaman bende şöyle söyleyim tam p tarihte benim de randevum vardı Venüs ile. Fakat iptal etti çünkü özel haytında bir sorun yaşadı 2 gün. Bunu herkese açıklamak kolay değil. Ben az çok biliyorum durumu o yüzden sorun etmedim. Çünkü uzun zamandır tanırım kendisini. O yüzden ki bazen mecburende olsa yalana başvurur insan hiç istemese bile...

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,585
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sen kesin ekildin VIP Venüs tarafından...çünkü onun regel iki gün sonra birden bende de gelmiş mış...yazılarıda elimde...geçmiş olsun birşey kaybetmedik zaman ve para boşa gitmedi

Bazı insanlar duygusal olarak bazı şeyler daha fazla etkileniyor hayatında yada ülkemizde bu yaşanan vahim durumlardan dolayı duygusal olarak düşüş ve çöküşler regl zamanını azaltır yada çoğaltabilir bu psikolojik düşüşlerde mevsimsel değişikliklerde olabilecek durum olabilir hava şartları dolayısı ile soğukalgınlığı nezle grip olabilir

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,585
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Orada özel hayatında sana anlayamayacağı şeyler olmuş olabilir diyor sanırım üstad lejyoner
Ama siz o kadar kendiniz haklı ben bu savaşın hakimiyim ben affedicisin modundasınız ki oradaki algıyı bile benden özür dilesin e nasıl bağladınız ?
Ya okuduğunu anlamıyorsunuz yada okuduğunuzun bir önemi yok
İlginç

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ben bazıları anlamıyorum burada bir kaç kişi mağdur kaldı...karşı taraf bana göre yalan söyledi diye...ama biz anlayış göstermemiz lazım. Bizde iki hayatı idare etmek zorundayız...ben yalan söylemesine kızıyorum ve daha halen onu koruyanlar var..lafım sana degil Lejyoner_Gio'

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Orada özel hayatında sana anlayamayacağı şeyler olmuş olabilir diyor sanırım üstad lejyoner
Ama siz o kadar kendiniz haklı ben bu savaşın hakimiyim ben affedicisin modundasınız ki oradaki algıyı bile benden özür dilesin e nasıl bağladınız ?
Ya okuduğunu anlamıyorsunuz yada okuduğunuzun bir önemi yok
İlginç
kendisi yalan söylüyor ben mi özür dileyim şimdi...burada bir kaç kişi ekildi hepimiz haksızız sen onunla görüştün diye onu çok iyi mi tanıyorsun

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,585
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kendisi yalan söylüyor ben mi özür dileyim şimdi...burada bir kaç kişi ekildi hepimiz haksızız sen onunla görüştün diye onu çok iyi mi tanıyorsun

Evet senden daha iyi tanıyorum .
Hem Venüs’ü hem lejyoneri hemde Tombik i

Ben orada lejyonerin yaptığı yorumu ne kadar anladığına dem vurdum ki
Sen benim yaptığım yorumu bile algılamamışsın

Neyse senle algı diyaloglarına girmeyeceğim
Hayatında başarılar olsun

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,585
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Joker
Sayın admin .
Saygılarımla
Bu şikayet durumundaki yorumlar direk şahsi sataşma vs barıdırmaya başladı
Saygılarımla

Lejyoner_Gio Çevrimdışı
14 Eyl 2019
10
7
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Niye yukarıya da iki kelime yazmiyorsun.
Saat 11 de o gün ben seni aramadım mi 45 dakika konuştuk.
@Vip VENÜS hanımın dediği gibi 12 de gitmişim.
Sen biliyorsun yazsana iki kelimede Venüs hanımın bana salladigi yalanlara
Bağzı şeyler ve bağzı konuşulan lar iki yada üç kişi arasında kalması gereken şeyler. Bizim seninle çok çok özel konuşmalarımız oldu bir çok konu ve kişi ile alakalı. Bizim şahsi konularımızı bu konunun altında paylaşıp olayı daha da içinden çıkılmaz hale getirmek benim tarzım değil. Sende beni az çok tanırsın diye düşünüyorum. Ben sadece şunu diyorum insanlar birbirleri ile iiyiyken iyi de kötü olunca herşey mi kötü olur. Bence olmamalı, buakdar olmaz. Bence bukadar kin ve nefret sana da yakışmıyor ki bunu sana da telefon da söyledim daha başka bir hanımefendi ile ilgili bir durumda. Bukadar nefret dolu olma sen böyle bir insan değilsin yapma. Burda herkes hepimiz bir amaç için toplandık. Zaten hayat hepimiz için zor. Burdaki kadınlar için çok daha zor eminim biliyorum. Sende neler yaşadın kiminle ilgili ikimizde çok iyi biliyoruz o yüzden insanları biraz kendi haline bırakın. Hata yapabileceklerini lütfen kabul edin. Sevgili Tombik bu dönem özellike sen çok agresifsin bunu sana da söyledim abi sakin olun biraz. Az önce yine deprem oldu 2 tane evler yine yıkıldı. İnsalar can derdinde ama orda ama Burada. Lütfen biraz daha sakin olun. Herşeyi de buraya taşımanın anlamı yok. Ha burada da bende Venüs hanımla konuşmuyorum bu arada sağolsun bağzı arkadaşlar bizi bu duruma soktu. Dediğim gibi söylenecek çok şey var hepimizle alakalı. Ama bazen susmak daha sakin olmak gerekir...

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet senden daha iyi tanıyorum .
Hem Venüs’ü hem lejyoneri hemde Tombik i

Ben orada lejyonerin yaptığı yorumu ne kadar anladığına dem vurdum ki
Sen benim yaptığım yorumu bile algılamamışsın

Neyse senle algı diyaloglarına girmeyeceğim
Hayatında başarılar olsun
bizi öyle gösteriyorsun ki sanki biz hiçbir şey anlamıyoruz...ve sen onu bu işte sadece izin verdiği kadar iyi tanıyorsun..ama neyse tanıyor muşun diye taraf tutuyorsun yapılacak bir şey yok

5 Haz 2022
42
167
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
ben bazıları anlamıyorum burada bir kaç kişi mağdur kaldı...karşı taraf bana göre yalan söyledi diye...ama biz anlayış göstermemiz lazım. Bizde iki hayatı idare etmek zorundayız...ben yalan söylemesine kızıyorum ve daha halen onu koruyanlar var..lafım sana degil
Başkasının konusu burası ben işgal etmeyyim ben hiç bı zamana kadar bu konuyu yazma gereği duymadım kendisiyle muhattabiyeti kestim.
Söylediği konu a dan z ye yalan ve saptirmadir.
Benim nazarımda. Güvenilirliği sözü geçerli deil kim neye inanırsa ona inansın. Burayı işgal etmiyeyim daha fazla
Tombik denilen beyfendi Ogün benim evime görüşme için gelmemiştir samimiyetimiz var diye uğramak istemiştir bende evime davet ettim kesinlikle görüşme ücreti cs talep etmedim ben müşteri olarak davet etmedim kendisini sonra ilgi göstermedim misafirim gelicek dedim diye sinirlenip çıkmıştır bahsettiği gbişey kesinlikle yok kendi evimde tabiki tv izlicem istediğimi yapıcam orası benim özel alanın kendi özel evime gelmiştir görüşme evime gelmemiştir kendisi

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,585
2,531
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bizi öyle gösteriyorsun ki sanki biz hiçbir şey anlamıyoruz...ve sen onu bu işte sadece izin verdiği kadar iyi tanıyorsun..ama neyse tanıyor muşun diye taraf tutuyorsun yapılacak bir şey yok
Hocam işin gücün yok mu ? senin
Allah aşkına 🙏
Taraf falan tutmuyorum
Kaldı ki
Taraf da tutacak olsam tabi ki en azından 3-5 sohbet ettiğim tavrını
Kendi tecrübelerimde olaylara verdiği reaksiyonunu bildiğim birisini tutardım evet ki Buda benim en doğal hakkım sen bir şey idda ediyorsun karşı taraf bir şey idda ediyor sende olsan tanımadığın biri yerine tanıdığın kişinin beyanını esas alırdın
Neyse konumuz Buda değil. Çünkü müsade edersen bende parçası olduğum bir platform da kendi fikrimi beyan edeceğim sanırım saygı çerçevesinde ve bunu da forumdaşım olarak fark etmediğin şeylerin altını çizmek de dahil olmak üzere kabul edersin etmezsin o senin bileceğin bir şey finalde sana bir saygısızlık yada hitap bozukluluğum yoktur diye düşünüyorum .

Ancak şöyle bir durum var
Ben orada şahsen de tanıdığım tavrını bildiğim olaylara bakışını anladığım Birisinin okuduğum bir yorumunu anlamadığını düşündüğüm için ve kendimce sizin o yorumu anlamamış olduğunun altını çizmeye çalışırken
Sizin okumak için değil de sadece cevap vermek için okuduğun bir yorum silsilesine maruz kalmak çok tercih edeceğim bir durum değil
Ve inan bana benim taraf tutarak yada birilerine yaranmak gibi bir tavrım ve endişem hiç olmadı ne bu platformda ne gerçek hayatta

Neyse
Sanırım genç bir kardeşimizsin olsun seni de böyle kabul seni bu saatten sonra değiştirme vs gibi bir derdim vs yok emin ol buna
Sadece olaylara biraz daha sakin bakmak lazım
Neyse kal sağlıcakla

4 Ağu 2022
470
578
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
arkadaslar hanimlara yaranmaya calismanin kimseye bugune kadar gram faydasi olmamistir ancak su huyunuzdan vazgecmediniz gitti.
ortada bi olay var ve ne olursa olsun illa ki hanimlarin tarafini tutan arkadaslar var.

Queen Ezgi Çevrimdışı
7 Haz 2022
10
22
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gerçekten hayretler içerisinde okudum bütün yazılanları. Venüsü uzun zamandır tanırım en yakınımdır kendisi ve gerçekten bu ortamda tanıdığım en dürüst ve güvenilir kadındır kendisi. Özellikle yakın arkadaşı olaylarak olaylara gayet hakimim. Ama beni en çok tombik şaşırttı demekki kendimizi yakın görüp ücretli görüşmeler harici vakit ayırtmamak gerekiyor kimseye sonra tv izledi benimle ilgilenmedi oluyormuşuz. Büyük hayal kırıklığı yaşadım tombik hadi diğer arkadaş görüşmeden ekme olayı olmuş. Sen tanıyorsun önceden Venüs değer verdiğin bir insandı insan bazı şeylerin hatrına ve karşındakinin bir kadın olduğunu bilerek bu şekilde laubali konuşmaz. Ayrıca bu işi yaparken ben kaç defa ekildim Ya da ben ektim hatırlamıyorum bile çünkü bu bir zevk işidir para odaklı olup kötü bir deneyim yaşayıp paranızdan olmak mı? Yoksa keyiflerin iyi olduğu bir an daha güzel bir tecrübe mi? Beyler sizin önceliğiniz hangisi?

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gerçekten hayretler içerisinde okudum bütün yazılanları. Venüsü uzun zamandır tanırım en yakınımdır kendisi ve gerçekten bu ortamda tanıdığım en dürüst ve güvenilir kadındır kendisi. Özellikle yakın arkadaşı olaylarak olaylara gayet hakimim. Ama beni en çok tombik şaşırttı demekki kendimizi yakın görüp ücretli görüşmeler harici vakit ayırtmamak gerekiyor kimseye sonra tv izledi benimle ilgilenmedi oluyormuşuz. Büyük hayal kırıklığı yaşadım tombik hadi diğer arkadaş görüşmeden ekme olayı olmuş. Sen tanıyorsun önceden Venüs değer verdiğin bir insandı insan bazı şeylerin hatrına ve karşındakinin bir kadın olduğunu bilerek bu şekilde laubali konuşmaz. Ayrıca bu işi yaparken ben kaç defa ekildim Ya da ben ektim hatırlamıyorum bile çünkü bu bir zevk işidir para odaklı olup kötü bir deneyim yaşayıp paranızdan olmak mı? Yoksa keyiflerin iyi olduğu bir an daha güzel bir tecrübe mi? Beyler sizin önceliğiniz hangisi?
aslında daha birşey yazmak istemiyordum ama burada siz bir hizmet sunuyorsunuz... bir işletme işletiyorsunuz aynı gerçek hayata gibi...herkesin şikayet etme hakkı var bir hata olursa...burada sade bir kişi mağdur kalmadı !!! tabi kimse hatasız değil hepimiz hata yapıyoruz ama bahane aramaya devam etme yalan söyleme..tabi ki keyifli zaman geçirmek isterim ama param ve özelikle zamanım boşa giderse şikayet etme hakım da var...siz ekildiğinizde o kişiyi engellersiniz veya whatsapp grubunuzda bildirirsiniz bizimde sade bu platform var....
saygılarımı sunarım her keze bol kazançlar

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
947
1,873
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Toplum olarak bazen uzatıyoruz.Değer mi canımızı sıkmaya.Yazmış vatandaş işgillenmiş farklı numaradan yazınca yarın olur denmiş.Burada yaşadığı bu olumsuzluğu dile getirmiş.Boşverin yine kazançtasınız gidip görüşmediniz yada yola çıkıp dönmediniz.Para kaybı yok.Farklı düzgün seçeneklere yönelmek gerek😉

serkan53

Normal Üye
8 Eyl 2022
3
18
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Venüs hanımı

Venüs hanım yıllardır tanırım kendisiyle 4 senedir tanışıyoruz buzamana kadar hiç bir sorun yaşamadık ne Yanyana geldiğimizde nede programla alakalı kendisi bilgi vermeden bildirmeden kesinlikle program iptal etmedi herzaman görüşmelerde çok sıcak cana yakın davrandı ortada yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum tabiki yaşadığınız durum çok iyi demiyorum fakat bukadar linç edilmemeli iyi gùnler dilerim.

14 Ocak 2023
71
47
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O arkadaşın bana o gün hissetirdikleri yasattiklari ve sonrasında yazdıkları bir hanimefendiye ne kadar yakışıyor da o kadar beyefendilikle yazdım ezgi.
Bu saatten sonra anlayana anladığı dilden hakedene hakettiği lisandan.
Haa bu @Vip VENÜS özelinde değil burada bulunan başka tipler var onlar için de geçerli😉👍
Kim var başka
O arkadaşın bana o gün hissetirdikleri yasattiklari ve sonrasında yazdıkları bir hanimefendiye ne kadar yakışıyor da o kadar beyefendilikle yazdım ezgi.
Bu saatten sonra anlayana anladığı dilden hakedene hakettiği lisandan.
Haa bu @Vip VENÜS özelinde değil burada bulunan başka tipler var onlar için de geçerli😉👍

dikkatli olmamız gereken reis ufak ipucu versen?

Selvet Çevrimdışı
4 Nis 2022
94
74
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bu konuda geçen kişilerle alakalı değil hemen hemen 1 yıldır bu platformdayım hakkında yazılan olumsuz yada nötr referanslarda bayan partnerleri sürekli bir koruma isteği haklı gösterme çabaları hep maviler suçlu gibi gösterilmeleri anlamıyorum bayanda hata olabilir o gün gününde değilmiştir havasında değildir 🆚 🆚 demem o ki hata bayandada olabilir daima bayan haklı çıkacak diye bir kuralda yok

Selvet Çevrimdışı
4 Nis 2022
94
74
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Venüs hanımı

Venüs hanım yıllardır tanırım kendisiyle 4 senedir tanışıyoruz buzamana kadar hiç bir sorun yaşamadık ne Yanyana geldiğimizde nede programla alakalı kendisi bilgi vermeden bildirmeden kesinlikle program iptal etmedi herzaman görüşmelerde çok sıcak cana yakın davrandı ortada yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum tabiki yaşadığınız durum çok iyi demiyorum fakat bukadar linç edilmemeli iyi gùnler dilerim.
İleride yaşamayacağınızın garantisi varmı yok olabilirde yaşayabilirsin de insanlık hali benim için önemli olan olumsuzluk yaşadığında burada paylaşabilecekmisin??? Olumludan ziyade benim için olumsuz referanslar daha önemlidir gelgelelim bir kişi olumsuz yazdığı hurra üstüne gidiyorsunuz milyon tane olumlu referans var önemli olan olumsuzluk durumunda bunu buraya yansıtmaktır. Şunada inanıyorum pek çok kişi ile alakalı olumsuzluk vardır ama yazılmaya cesaret edilememiştir.erkek içinde bayan içinde insanoğlu çiğ süt emmiştir illaki olacak bu işler olmaması anormaldir zaten

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
166
350
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence insanlar özgürce düşüncelerini yazabilmeli.
Bazi kişiler linç edilmemek için, yaşadığı olumsuz referansları yazamiyor...
Toplumunuzun her kademesinde bir linç kültürü oluşmuş.
Forum kuralları çerçevesinde olumsuz referans korkusuzca yazmalı insan.
Yanlız diğer kişilerin yaşadıklarından bağımsız olarak,konunun en başına dönecek olursak,insan için beyan esas alındığına göre bu konuda Venüs hanım haklı...
Hastayım demiş gorusmemis.
Kişinin hasta olma hakki var.
Ve bu hak elinden alınamaz.

4 Ağu 2022
470
578
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bu konuda geçen kişilerle alakalı değil hemen hemen 1 yıldır bu platformdayım hakkında yazılan olumsuz yada nötr referanslarda bayan partnerleri sürekli bir koruma isteği haklı gösterme çabaları hep maviler suçlu gibi gösterilmeleri anlamıyorum bayanda hata olabilir o gün gününde değilmiştir havasında değildir 🆚 🆚 demem o ki hata bayandada olabilir daima bayan haklı çıkacak diye bir kuralda yok
hayir olmaz
illa bir koruyucu cumle lazim
"ya ailevi isi ciktiysa?"
"onemli bi isi cikmasa yapmazdi."
"bir de ondan dinlemek lazim"

14 Ocak 2023
71
47
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence insanlar özgürce düşüncelerini yazabilmeli.
Bazi kişiler linç edilmemek için, yaşadığı olumsuz referansları yazamiyor...
Toplumunuzun her kademesinde bir linç kültürü oluşmuş.
Forum kuralları çerçevesinde olumsuz referans korkusuzca yazmalı insan.
Yanlız diğer kişilerin yaşadıklarından bağımsız olarak,konunun en başına dönecek olursak,insan için beyan esas alındığına göre bu konuda Venüs hanım haklı...
Hastayım demiş gorusmemis.
Kişinin hasta olma hakki var.
Ve bu hak elinden alınamaz.
İlkkanım

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
166
350
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yanlız bakış açınız size göre doğru olabilir ama bana göre yanlış.
Konuyu ele alış şeklinize ve ilkkan benzetmeniz ile bu olay çok farklı.
İlkkan samimi olduğu arkadaşlarına rağmen, kız arkadaşının tarafını tutuyor.
Kendisine göre haklıdır,haksizdir bir şey diyemem.
Ben ise burada hiç tanımadığım erkek tarafını tutmaktansa, karşılıklı olarak fayda sagladigimiz kadın tarafını tutuyorum..
He henüz kendisiyle tanışma şerefine ulaşamadım, ama belli mi olur,belki ileride goruşursem senin için şurada bir destek mesajı atmıştım derim ve belki buna karşılık daha torpilli sevişir belli mi olur...
Peki ya siz beyefendi,siz ne verebilirsiniz bana?
Ayrıca hepsini geçelim Venüs hanım haklı.
Hastayım diyor yahu,
Hanım arkadaşa niçin inanmamakta ısrar ediyorsunuz...

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
He henüz kendisiyle tanışma şerefine ulaşamadım, ama belli mi olur,belki ileride goruşursem senin için şurada bir destek mesajı atmıştım derim ve belki buna karşılık daha torpilli sevişir belli mi olur...
Peki ya siz beyefendi,siz ne verebilirsiniz bana?
Ayrıca hepsini geçelim Venüs hanım haklı.
Hastayım diyor yahu,
Hanım arkadaşa niçin inanmamakta ısrar ediyorsunuz...
Böyle taraflı tuhaf bir yorum gerçekten çok nadir gördüm gerçekten bu kadar ihtiyacın mı var ? Şimdi ücretsiz özel muamele göreceğinizi mi düşünüyorsunuz bu yorumu yaptıktan sonra ? hiçbir şey okumadığın belli çünkü hanımefendi hatalı ve kanıtlandı..sen hangi sitede olduğunu biliyor musun ? bizden erkelerden ne istiyorsun ? kayıt mı olalım bizimi çağıracaksın ? saçmalama yorum yaparsan düzgün yorum yap

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
166
350
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Böyle taraflı tuhaf bir yorum gerçekten çok nadir gördüm gerçekten bu kadar ihtiyacın mı var ? Şimdi ücretsiz özel muamele göreceğinizi mi düşünüyorsunuz bu yorumu yaptıktan sonra ? hiçbir şey okumadığın belli çünkü hanımefendi hatalı ve kanıtlandı..sen hangi sitede olduğunu biliyor musun ? bizden erkelerden ne istiyorsun ? kayıt mı olalım bizimi çağıracaksın ? saçmalama yorum yaparsan düzgün yorum yap
Neyi kanıtlanmış ki,
Başka bir watsup'dan , başka biriymiş gibi mesaj atmış.
Bu mu kanıtlama şekliniz.
Bunu yapana kadar hakliydiniz.
Başka biriymiş gibi mesaj atarak, yalanını ortaya çıkarmaya etik olmayan bir yolla ulaştığınız için haksız duruma düştünüz...
Ben erkeklerden ne isteyeceğim?
Profesyonel bir ortamdayiz,
Fayda,zarar hesaplaması yaptığım zaman,hanimefendi tarafını tutmak bana daha akılcı geliyor.
Sonuçta ne Sokrates'im davam uğruna baldıran zehri içip öleyim.
Nede Diyojen'im...
Salt akıldan yanayım....

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başka bir watsup'dan , başka biriymiş gibi mesaj atmış.
Bu mu kanıtlama şekliniz.
Bunu yapana kadar hakliydiniz.
aha çok mantıklı özür dilerim kanıt geldikten sonra adam haksız oldu :D :D :D burada Venüs hanım buna karşı başka kanıt getiremiyorsa senin buna sorgulaman hiç bir hakkın yok...ben yoruldum böyle anlamsız yazılmış metinlerden önce her şeyi oku !!! ve bayana hoşlanman için tuhaf şeyler yazma

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
166
350
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
aha çok mantıklı özür dilerim kanıt geldikten sonra adam haksız oldu :D :D :D burada Venüs hanım buna karşı başka kanıt getiremiyorsa senin buna sorgulaman hiç bir hakkın yok...ben yoruldum böyle anlamsız yazılmış metinlerden önce her şeyi oku !!! ve bayana hoşlanman için tuhaf şeyler yazma
Sizin mantiginizla sizde iyi okuyun o zaman,hasta olduğunu söylemiş, görüşmek istememiş,randevuyu önceden haber vererek iptal etmiş.
İki kişiden birisi olarak bunu yapma hakkı var değil mi hanfendinin..
Beyefendi daha önce sürekli görüştüğü bir hanım olduğu için buna icerlemis.
Uzulebilir bu konuda bir şey diyemem.
Belki yarın bir gün tekrar barisirlar.
Tombik Bey'le arasında geçenlere zaten bir şey diyemem,o konu beni ilgilendirmez.
Belli ki aralarında özel bir hukuk var.
Siz de erkeklerin hoşlandığı şeyler yazmaya devam edin.
Belli ki sizin kulağınıza göre ağız degilim ben...
Hayırlı günler bayım....

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
söyleyecek düzgün bir şeyin yoksa garip şeyler yazarsın burada böyle taraf tutmanın bir anlamı yok zaten onu niye yaptığını belirtiniz...özel bir muamele gördüyseniz bizede haber verin bizde taraf tutalım :D :D :D ve lütfen haklı eleştiriye sahipsen yaz burada bayana beğenmek için değil...bu tür yazılar yüzünden kendisini başkalarına beğendirmek için bu konu bu kadar uzatıldı ve siz ona daha çok zarar veriyorsunuz !!!!
İyi günler

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
166
350
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
söyleyecek düzgün bir şeyin yoksa garip şeyler yazarsın burada böyle taraf tutmanın bir anlamı yok zaten onu niye yaptığını belirtiniz...özel bir muamele gördüyseniz bizede haber verin bizde taraf tutalım :D :D :D ve lütfen haklı eleştiriye sahipsen yaz burada bayana beğenmek için değil...bu tür yazılar yüzünden kendisini başkalarına beğendirmek için bu konu bu kadar uzatıldı ve siz ona daha çok zarar veriyorsunuz !!!!
İyi günler
Ya Lingding'cim kusura bakma bi an hirsima yenik düşüp çok ağır saçmalamışim, özür dilerim senden...Foruma bu saçma sapan düşüncelerime maruz bıraktığım için özür dilerim....

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
166
350
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mevzu başka yöne kaymasin.
Neticede burda cani yanmis bı arkadaş var benim konu konuyu dagitmasin
Farketmez hocam konu dagilacagi kadar dağıldı zaten...
Adamcağız yazık,polemik konusu olmasın diye isim bile vermemişti ilk başta, sonra yoğun baskılara dayanamayıp isim vermek zorunda kaldı.
Sonrada ne çok dertli insan varmış ki, çorap söküğü gibi konu konuyu açtı.
Zaten o kadar mesajdan sonra ben bu konuya nerden geldim, nasıl müdahil oldum onu bile hatırlamıyorum...
Lingding beyi de üzdüm zaten galiba,benimle konuşmuyor artık.
Neymiş efendim hep kadınları haklı buluyormusum, hiç onu haklı bulmuyormusum.
Küstü bana.
Neyse artık yapacak bir şey yok...

ysfylz

Normal Üye
17 May 2021
16
30
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kötü bir tecrübe olmuş, umarım tekrar böyle bir durum yaşanmaz

AnlıkReaksiyon

Normal Üye
11 Ara 2022
27
47
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Lingding öncelikle geçmiş olsun. Bir de teşekkür ederim. Yaşadığın kötü tecrübeyi paylaştığın için.
Olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlarda bizim için değerli.

Hanımefendi "özür dilerim, seni bugün misafir edemeyeceğim deseydi" belki konu buralara gelmezdi.

Saabmuro Çevrimdışı
28 Tem 2022
77
88
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İşin özeti sizin ile program yapmak istememiş. Daha neden ısrar ediliyor ki. Her partnerin herkez ile birlikte olma gibi bir zorunlulluk mu var.var ise o zorunluluktan keyif almayi beklemeyin.israr etmeyin bence buna ekilme de denmemeli en azından haber vermiş inanın yada inanmayın.ekilme randevu saatinde taraflardan birinin o saate riayet etmeyip gelmemesi ile olur.konu çok dagilmis

Saabmuro Çevrimdışı
28 Tem 2022
77
88
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ama bu @Vip VENÜS hanımın davranış bozukluğu göstermediği anlamına gelmiyor.
Tavır ve yaklaşım yerlerde🤔😡
Biraz ağır olmuş davranış bozukluğu.kendi meselende hakli olabilirsin.acilan konu hakkında yorum yaptım sadece.saglikli birliktelikten keyif almanın.bizleri mutlu edenin uyum içinde olan birliktelik olmasıdır..

11 Mar 2021
57
146
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ben size katılmıyorum kendisi ile iletişime geçtim ve inanılmaz samimi bir karşıma ve beraberlik yaşadım. Sizin pencerenizden bakıyorum tamam o an olumsuzluk belki yaşamış olabilirsiniz ancak herkesin bir anı vardır bir sebebi vardır bu şekilde değerlendirme yapmalısınız . Ayrıca yorum yapan arkadaşlarda biliyor ki burada bir çok pempiş de biliyor ki çoğu arkadaşımız da randevulaşır son dakika da ekiyor yorumlarsa okuyoruz o zaman neden bu kadar tepki gösterilmiyor .Neyse sözüm kısası Hunlar olabilir ama referanslarda 30 tane olumlu yanında bunıda nazar boncuğu deyip kapatacağım

Renkliorjinal Çevrimdışı

Renkliorjinal

Normal Üye
4 Tem 2021
36
74
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hanfendi ile 2 hafta once iletisime gectim. Iletisimde hic bir sorun yoktu; ustelik cok acik cok sicakti. Verdigi bilgilerin tamami dogru, fotograflarinin birebir aynisi, cok hossohbet ve ilgiliydi. Sasirdim yazilanlara, benim tanimis oldugum @Vip VENÜS cok farkli biri gibi:)

cleverhandsome Çevrimiçi
20 Nis 2019
914
679
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@the mask Dostum seni o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten benzer duyguları yaşadım bende, yazınızın her bir satırını okurken nasıl hissettiğinizi çok iyi biliyorum çünkü geçen gün yaşadığım o çok büyük terbiyesizlik, devasa büyük ayıp, telafisi asla ama asla hiçbir şekilde mümkün olmayan ve bol yalan dolu yaşadığım ekilmeyi hatırladım ve sinirim halen tamamiyle geçmiş değil. Başrolü @HANDE İZMİR olacak şekilde o kadar iyi anlıyorum ki sizi, yazınızda da belirttiğiniz üzere " görüşmenin iptal olduğunu söyledi. bende whatsapp durum ve twitter hesabına baktım böyle bir uyarı yazmamıştı bu durumda ekildiğimi düşündüm ve diğer numarama sahte bir profil fotoğrafı ekleyip yazdım bugün müsait misiniz dedim kendisi de bana bugün değilim ama yarına randevu oluşturabiliriz dedi ve ben şok oldum regl olan kadın ertesi güne randevu veriyor. " demişsiniz. Bende aynı şekilde tamda ekildiğim günde, başka bir şehirden olacak şekilde " partnerimin gözünden " içerikli, hemde forumda, böyle büyük bir terbiyesizlik ve saygısızlığın yapıldığı günde, sanki ortada böylesine büyük bir haysiyetsizlik yokmuş gibi yeni bir konu açacak cürete sahip olabilecek kadar seviye anlamında magma seviyesinden de daha fazla alçalabilen bir " kişi(lik) " tarafından ekildim. Sonrasında kuşlu hesabından yaptığı terbiye sınırlarını tamamen delip geçen paylaşımları saymıyorum bile, ki en yetkili admine kendisinin yaptığı bu ayıp yüzünden forumdan uzaklaştırılması konusunda gerekli mesajımı ilettim.
O yüzden dediğim gibi çok çok iyi anlıyorum sizi. Ayrıca yine belirttiğiniz üzere " kadın demek ki daha uzun bir program ayarladı ki beni ekti . sonrasında gerçek numaramdan yazdım ve yaptığının ayıp olduğunu belirttim saçmaladı biraz yalanını kıvırmaya çalıştı ama kötü yakalandı. hala da yalan söylemedim haftaya görüşürüz dedi şaka gibi " ve " böyle bir davranış görünce ister istemez insanın ağrına gidiyor " bu iki sözünüzede imzamı atıyorum, insanın gerçekten öyle bir ağrına gidiyor ki, bir insan nasıl bu kadar kötü bir karaktere sahip olabilir diye düşünüyor insan ve hayretler içinde kalıyor, ilk andan son ana kadar olacak şekilde haksız olduğu halde sürekli olarak durumu kurtarma amaçlı kendini üste çıkarma davranışları ile yalan içerikli savunmaların olduğu safi bir kötülük karşısında. Son olarak, yine belirttiğiniz üzere " işine müşterisine saygısı olmalı insanın " çok çok doğru bir söz, yine kendi yaşadığım ekilme'den örnek verirsem, bir insan bu kadar mı öz saygısını kaybeder durumunu en iyi şekilde gördüm ve anlam vermekte güçlük çektim.
Bu durum her şey için geçerli, bir insan her ne iş yaparsa yapsın en iyi şekilde ve daima işine ve çevresine saygı göstererek yapmalı, ancak özellikle bu tarz görüşmelerde saygı daha bir ön plana çıkıyor ve bu saygının daima korunması gerektiğini düşünüyorum her anlamda. Sözlerime son verirken, sizede tekrardan geçmiş olsun diyorum.

Son düzenleme:

Anıll_35

Normal Üye
22 Şub 2023
5
6
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@the mask Dostum seni o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten benzer duyguları yaşadım bende, yazınızın her bir satırını okurken nasıl hissettiğinizi çok iyi biliyorum çünkü geçen gün yaşadığım o çok büyük terbiyesizlik, devasa büyük ayıp, telafisi asla ama asla hiçbir şekilde mümkün olmayan ve bol yalan dolu yaşadığım ekilmeyi hatırladım ve sinirim halen tamamiyle geçmiş değil. Başrolü @HANDE İZMİR olacak şekilde o kadar iyi anlıyorum ki sizi, yazınızda da belirttiğiniz üzere " görüşmenin iptal olduğunu söyledi. bende whatsapp durum ve twitter hesabına baktım böyle bir uyarı yazmamıştı bu durumda ekildiğimi düşündüm ve diğer numarama sahte bir profil fotoğrafı ekleyip yazdım bugün müsait misiniz dedim kendisi de bana bugün değilim ama yarına randevu oluşturabiliriz dedi ve ben şok oldum regl olan kadın ertesi güne randevu veriyor. " demişsiniz. Bende aynı şekilde tamda ekildiğim günde, başka bir şehirden olacak şekilde " partnerimin gözünden " içerikli, hemde forumda, böyle büyük bir terbiyesizlik ve saygısızlığın yapıldığı günde, sanki ortada böylesine büyük bir haysiyetsizlik yokmuş gibi yeni bir konu açacak cürete sahip olabilecek kadar seviye anlamında magma seviyesinden de daha fazla alçalabilen bir " kişi(lik) " tarafından ekildim. Sonrasında kuşlu hesabından yaptığı terbiye sınırlarını tamamen delip geçen paylaşımları saymıyorum bile, ki en yetkili admine kendisinin yaptığı bu ayıp yüzünden forumdan uzaklaştırılması konusunda gerekli mesajımı ilettim.
O yüzden dediğim gibi çok çok iyi anlıyorum sizi. Ayrıca yine belirttiğiniz üzere " kadın demek ki daha uzun bir program ayarladı ki beni ekti . sonrasında gerçek numaramdan yazdım ve yaptığının ayıp olduğunu belirttim saçmaladı biraz yalanını kıvırmaya çalıştı ama kötü yakalandı. hala da yalan söylemedim haftaya görüşürüz dedi şaka gibi " ve " böyle bir davranış görünce ister istemez insanın ağrına gidiyor " bu iki sözünüzede imzamı atıyorum, insanın gerçekten öyle bir ağrına gidiyor ki, bir insan nasıl bu kadar kötü bir karaktere sahip olabilir diye düşünüyor insan ve hayretler içinde kalıyor, ilk andan son ana kadar olacak şekilde haksız olduğu halde sürekli olarak durumu kurtarma amaçlı kendini üste çıkarma davranışları ile yalan içerikli savunmaların olduğu safi bir kötülük karşısında. Son olarak, yine belirttiğiniz üzere " işine müşterisine saygısı olmalı insanın " çok çok doğru bir söz, yine kendi yaşadığım ekilme'den örnek verirsem, bir insan bu kadar mı öz saygısını kaybeder durumunu en iyi şekilde gördüm ve anlam vermekte güçlük çektim.
Bu durum her şey için geçerli, bir insan her ne iş yaparsa yapsın en iyi şekilde ve daima işine ve çevresine saygı göstererek yapmalı, ancak özellikle bu tarz görüşmelerde saygı daha bir ön plana çıkıyor ve bu saygının daima korunması gerektiğini düşünüyorum her anlamda. Sözlerime son verirken, sizede tekrardan geçmiş olsun diyorum.
İzmir de olsa istanbul da olsa benzer insanlarla muhatap olmaktan kaçış yok anlaşılan. Forumun erkekleri koruyucu bir önlem olarak ya otel masrafı vb gibi kalemleri hanımların karşılamasını sağlaması gerekiyor, ya da özel ailevi Sağlık nedenleri dahil hangi pembiş kaç defa ekmiş referans başlıklarında oylama tarzı bir değerlendirme anketi olsa da güzel olur

berkalp26 Çevrimdışı
25 Ocak 2012
226
138
Cinsiyetiniz nedir?
Bir insanla iyi bir tecrübe yaşamış olmanız o insanın başkasına kötü bir tecrübe yaşatmayacak olması anlamına gelmiyor. Bazen 3. bazen 4. görüşmede kötü deneyim yaşayabiliyoruz. Mağdur olmuş arkadaş bunu belirtmiş geçmiş olsun

the mask Çevrimdışı
17 Ara 2020
105
212
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hanfendi ile 2 hafta once iletisime gectim. Iletisimde hic bir sorun yoktu; ustelik cok acik cok sicakti. Verdigi bilgilerin tamami dogru, fotograflarinin birebir aynisi, cok hossohbet ve ilgiliydi. Sasirdim yazilanlara, benim tanimis oldugum @Vip VENÜS cok farkli biri gibi:)
bende ilk görüştüğümde memnun kalmıştım çok ta iyi bir referans yazdım ama olay bu değil ki. randevu verip ekti . kendisiyle ilk randevu denemem forum öncesine dayanıyor o zamanda randevu vermişti ben yoldayken yazmıştım çıktım yola diye engellemişti bir sene sonra forumda görünce dm den yazdım bir daha denedim şansımı ve bir görüşme aldım tekrarında yine ekti.
bu kızın ekme huyu var geçirdiğiniz sıcak saatler seni yanıltmasın ekilebilirsin.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar