- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İlk ben geldim ben isterim ilk
Ne çabuk telefon elindemi bekliyorsunİlk ben geldim ben isterim ilkmükemmel
kombin
Her zaman her an seni gözlüyorum güzel kadınNe çabuk telefon elindemi bekliyorsun
Ozaman bu öpücük
sana gelsin
Teşekkürler![]()
Teşekkür ederimHer zaman her an seni gözlüyorum güzel kadınçok teşekkür ederim
![]()
Ya sen nasıl bir güzelliksin ya senin kokun bile yeter be bebeğim
Sana her zaman her daim en güzel mis kokulu öpücüklerden bolca varİkincilere de öpücük olsun.
Sizin gibi güzel bir kadından öpücük kim istemez ama öpücükleriniz hiç bitmesin @Cansel Ulusoy hanım
Bilmem ki onu artık sen görünce söylersinYa sen nasıl bir güzelliksin ya senin kokun bile yeter be bebeğimöpüçük dersen kalpten götürürsün sen
❤ ya bir insana ne giyse bu kadar yakışırmı yaa
![]()
Teşekkür ederimSizin gibi güzel bir kadından öpücük kim istemez ama öpücükleriniz hiç bitmesin @Cansel Ulusoy hanım![]()
Biraz acele edin lütfen...
Çok mutlu oldumBiraz acele edin lütfen...neyse ben sizin hakkınızı ayırdım
![]()
Sen varya bir tanesin işte buyüzdenBilmem ki onu artık sen görünce söylersinçok teşekkür ederim
ama bı öpücükle sen kalpten gidersen gerisini düşünemiyorum
![]()
Savaşa gerek yok hepinize yetecek kadar öpücük var...yapma boyle seyler gece gece savaş cikarticaksin![]()
TabikiBen de bir öpücük rica ediciğim![]()
Öpücük ile bırakamam ben ama
Yani snei bulmuşken nasıl yetineyim yazık değil banaÖpücük yetmez yani size
![]()
Arkadaş eccik öteye kayın ya, kuyruğun sonu nerede yaaaa, geldim geldim.
Böyle güzel bir teklife kim hayır diyebilir ki
Bende istiyorum o dudaklardan öpmeyi banane banane fıstığım
Sanırım haklısınızYani snei bulmuşken nasıl yetineyim yazık değil bana![]()
Bebeğim bu kuyruk bitmezArkadaş eccik öteye kayın ya, kuyruğun sonu nerede yaaaa, geldim geldim.![]()
![]()
İnşallahUmarım bir gün görüşebiliriz![]()
Bende o öpücüklerden daha çok var bitmez merak etme canımO kadar çok istiyorumki böyle bir güzelden bu öpücüğü❤❤❤
Çok teşekkür ederimBöyle güzel bir teklife kim hayır diyebilir ki
Tamam fındığım sana ağız dolusu öpücük vercemmmBende istiyorum o dudaklardan öpmeyi banane banane fıstığım![]()
Bilmek istiyorum kulağıma söyleyebilirsinAh ah neler neler istiyorum ki bilsen![]()
Tamam canım anlaştık alıcam ağız dolu öpücüğünüTamam fındığım sana ağız dolusu öpücük vercemmm![]()
Bak böyle vhiuvvhcvvjvvv gibi oluyorTam
Tamam canım anlaştık alıcam ağız dolu öpücüğünü![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!