Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özbek güzeli Elifle 3. Buluşma

9 Kas 2020
57
150
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar Arkadaşlar
Dün gece kendisinden randevu talep etmemle hemen bugün randevu verdi ve beni mutlu etti.
Bu elifle üçüncü görüşmem oldugu için adrese adete uçarak gittim . Elifle görüşmek için sabırsızlanıyordum.. Sabırsızlanmaktada haklı oldugumu bana tekrar kanıtladı bana görüşmemizin ilk dakkasından son anına kadar gerek ikramlar , hoş sohbeti , sımcıcak ve cilveli halleriyle adete beni mest etti.. Çok seksi ve çekici biri hergün onunlayım gibiydi.
Özel anlara gelicek olursak benim bütün isteklerime ayak uydurdu . Uzun uzun öpüşmeli sevişmeli çift haneli pozisyonlar 😋 abartmıyorum harikaydı . İkimizde adete adım atacak halimiz kalmadı.
Kendisine bana ayırdıgı zaman ve yaşattıkları için cok teşekkür ediyorum. En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere ...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,228
5,854
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar Arkadaşlar
Dün gece kendisinden randevu talep etmemle hemen bugün randevu verdi ve beni mutlu etti.
Bu elifle üçüncü görüşmem oldugu için adrese adete uçarak gittim . Elifle görüşmek için sabırsızlanıyordum.. Sabırsızlanmaktada haklı oldugumu bana tekrar kanıtladı bana görüşmemizin ilk dakkasından son anına kadar gerek ikramlar , hoş sohbeti , sımcıcak ve cilveli halleriyle adete beni mest etti.. Çok seksi ve çekici biri hergün onunlayım gibiydi.
Özel anlara gelicek olursak benim bütün isteklerime ayak uydurdu . Uzun uzun öpüşmeli sevişmeli çift haneli pozisyonlar 😋 abartmıyorum harikaydı . İkimizde adete adım atacak halimiz kalmadı.
Kendisine bana ayırdıgı zaman ve yaşattıkları için cok teşekkür ediyorum. En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere ...
paylaşim icin teşekkürler

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
736
5,822
Merhabalar Arkadaşlar

"...Çok seksi ve çekici biri hergün onunlayım gibiydi...."

Çok tesekkur ederim.

IMG-20201024-WA0040.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar