Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özge ile Soğuk bir pazar günü kaçamağı

populous Çevrimdışı

populous

Normal Üye
23 Tem 2021
26
113
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar, 10-15 gün kadar gecikmişte olsa bu referansı yazmazsam olmazdı. Zira Özge ile geçen yazdan bu yana görüşme denemelerim olmuştu ama bir türlü zamanlarımızı denk getirememiştik. Özge hakkında yapılan olumlu yorumlar, sporu sevmesi, ve yüz güzelliği hakkındaki referansların da etkisiyle bendeki beklenti oldukça yükselmişti diyebilirim. Neyseki bir pazar günü anlık müsaitliği için sorduğumda olumlu yanıt aldım ve randevulaştık.
Onu ilk gördüğümde kendi kendime fotoğrafların her zaman gerçeği yansıtmayabildiği aklıma geldi. Özge beklediğimden de güzel, oldukça minyon, bir okadar fit ve yüz güzelliği olarak da şu ana kadar görüştüğüm kızların arasında ilk sıralarda diyebilirim. Bir terazi burcu olarak bunu söylüyorum ki oldukça zor beğenen de birisi olduğumu söyler beni tanıyanlar. Öte yandan Özge güzelliğinin yanında oldukça konuşkan ve hoşsohbet, iyi bir ev sahibi, misafirini güzel ağırlıyor. Yatak odası anlarında da oldukça iyi tam bir Gfe deneyimi sunuyor diyebilirim. Ben bu 2 saatlik görüşmeden çok memnun kaldım. Hatta az bile geldi. Bir dahaki sefere daha uzun bir görüşmeyle onunla hasret gidermek isterim. Tabi kendisi de beni tekrar kabul ederse.😜

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,227
5,850
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar, 10-15 gün kadar gecikmişte olsa bu referansı yazmazsam olmazdı. Zira Özge ile geçen yazdan bu yana görüşme denemelerim olmuştu ama bir türlü zamanlarımızı denk getirememiştik. Özge hakkında yapılan olumlu yorumlar, sporu sevmesi, ve yüz güzelliği hakkındaki referansların da etkisiyle bendeki beklenti oldukça yükselmişti diyebilirim. Neyseki bir pazar günü anlık müsaitliği için sorduğumda olumlu yanıt aldım ve randevulaştık.
Onu ilk gördüğümde kendi kendime fotoğrafların her zaman gerçeği yansıtmayabildiği aklıma geldi. Özge beklediğimden de güzel, oldukça minyon, bir okadar fit ve yüz güzelliği olarak da şu ana kadar görüştüğüm kızların arasında ilk sıralarda diyebilirim. Bir terazi burcu olarak bunu söylüyorum ki oldukça zor beğenen de birisi olduğumu söyler beni tanıyanlar. Öte yandan Özge güzelliğinin yanında oldukça konuşkan ve hoşsohbet, iyi bir ev sahibi, misafirini güzel ağırlıyor. Yatak odası anlarında da oldukça iyi tam bir Gfe deneyimi sunuyor diyebilirim. Ben bu 2 saatlik görüşmeden çok memnun kaldım. Hatta az bile geldi. Bir dahaki sefere daha uzun bir görüşmeyle onunla hasret gidermek isterim. Tabi kendisi de beni tekrar kabul ederse.😜
Detayli paylasim icin teşekkürler sewişmenize saglik özgişimi col iyi anlattin üstad özgişi tanimak için yaşamak lazim anlatilmaz yaşanir

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,900
10,102
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

14 May 2022
95
93
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için çok teşekkürler, rüya gibi geçmiş sizin için ...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar