Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özge mutlu ediyor !!

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,178
1,363
Herkese İyi günler kıymetli forumdaşlar; Dün benim için çok özel bir gündü.

Dün uzun uğraşlar sonrasında nihayet bir araya gelebildiğimiz @ÖZGE ile mükemmel bir görüşme gerçekleştirdik. Israrlı bir şekilde Özge ile görüşme isteğimin ödülü çok güzel bir görüşme olarak sonuçlandı.

Bir kere Özge çok güzel bir kadın, özellikle zümrüt gözleri çok güzel derinliğinde kaybolabilirsiniz dikkatli olun 🧿 dudakları çok güzel, fiziği çok çok güzel, ilgisi alakası, sohbeti muhabbeti çok iyi. Öpüşmesi ve sevişmesi mükemmel tadına doyamıyorsunuz. Eğer talepleriniz makul ölçülerde ise sınırlaması kısıtlaması kesinlikle yok. Neticede bugün 4x4 lük bir kadınla 4x4 lük bir görüşme gerçekleştirdim. Bu değerli gününü bana ayırıp sunduğu güzellikler için kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Tekrar tekrar görüşmek dileğimdir Özge. Daha nice doyumsuz buluşmalar bizimle olsun...

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
339
453
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Samimi ve bilgilendirici referans paylaşımı için teşekkürler.
İki tarafı da tebrik ederim.
Saygılar. 🙏

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,225
5,847
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese İyi günler kıymetli forumdaşlar; Dün benim için çok özel bir gündü.

Dün uzun uğraşlar sonrasında nihayet bir araya gelebildiğimiz @ÖZGE ile mükemmel bir görüşme gerçekleştirdik. Israrlı bir şekilde Özge ile görüşme isteğimin ödülü çok güzel bir görüşme olarak sonuçlandı.

Bir kere Özge çok güzel bir kadın, özellikle zümrüt gözleri çok güzel derinliğinde kaybolabilirsiniz dikkatli olun 🧿 dudakları çok güzel, fiziği çok çok güzel, ilgisi alakası, sohbeti muhabbeti çok iyi. Öpüşmesi ve sevişmesi mükemmel tadına doyamıyorsunuz. Eğer talepleriniz makul ölçülerde ise sınırlaması kısıtlaması kesinlikle yok. Neticede bugün 4x4 lük bir kadınla 4x4 lük bir görüşme gerçekleştirdim. Bu değerli gününü bana ayırıp sunduğu güzellikler için kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Tekrar tekrar görüşmek dileğimdir Özge. Daha nice doyumsuz buluşmalar bizimle olsun...
sewişmenize sağlık
özgeyi mükemmel şekilde anlatmişin üstad

Son düzenleme:
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,678
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,094
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

4 Eki 2015
78
108
Cinsiyetiniz nedir?
Sevişmenize sağlık. Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkür ederim. Özge hanımın güzelliği özellikle gözleri dillere destan oldu. Tanışmak ümidiyle diyelim.

zenciramses

Normal Üye
25 Haz 2020
39
192
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüştüğüm en güzel pembişlerdendir Özge 😍 sevişmenize sağlık

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
907
672
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler

atınatersbinenkovboy Çevrimdışı
15 Haz 2022
37
45
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Özge ile görüşenler çok şanslısınız. 3 senedir takipteyim. Yaşa takıldım, referansa takıldım, tam görüşecekken hastalandı. Anlayacağınız sadece çölde kutup ayısına denk gelmediğim kaldı😅 Umarım bir dahaki girişimimde herhangi bir felaket olmaz.

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,178
1,363
Özge ile görüşenler çok şanslısınız. 3 senedir takipteyim. Yaşa takıldım, referansa takıldım, tam görüşecekken hastalandı. Anlayacağınız sadece çölde kutup ayısına denk gelmediğim kaldı😅 Umarım bir dahaki girişimimde herhangi bir felaket olmaz.
Israr etmeye devam et kardeşim. En büyük işler büyük hayal sahibi insanlarla başarılmıştır :LOL::LOL:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar