- 26 Tem 2017
- 1,178
- 1,363
Herkese İyi günler kıymetli forumdaşlar; Dün benim için çok özel bir gündü.
Dün uzun uğraşlar sonrasında nihayet bir araya gelebildiğimiz @ÖZGE ile mükemmel bir görüşme gerçekleştirdik. Israrlı bir şekilde Özge ile görüşme isteğimin ödülü çok güzel bir görüşme olarak sonuçlandı.
Bir kere Özge çok güzel bir kadın, özellikle zümrüt gözleri çok güzel derinliğinde kaybolabilirsiniz dikkatli olun
dudakları çok güzel, fiziği çok çok güzel, ilgisi alakası, sohbeti muhabbeti çok iyi. Öpüşmesi ve sevişmesi mükemmel tadına doyamıyorsunuz. Eğer talepleriniz makul ölçülerde ise sınırlaması kısıtlaması kesinlikle yok. Neticede bugün 4x4 lük bir kadınla 4x4 lük bir görüşme gerçekleştirdim. Bu değerli gününü bana ayırıp sunduğu güzellikler için kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.
Tekrar tekrar görüşmek dileğimdir Özge. Daha nice doyumsuz buluşmalar bizimle olsun...
Dün uzun uğraşlar sonrasında nihayet bir araya gelebildiğimiz @ÖZGE ile mükemmel bir görüşme gerçekleştirdik. Israrlı bir şekilde Özge ile görüşme isteğimin ödülü çok güzel bir görüşme olarak sonuçlandı.
Bir kere Özge çok güzel bir kadın, özellikle zümrüt gözleri çok güzel derinliğinde kaybolabilirsiniz dikkatli olun

Tekrar tekrar görüşmek dileğimdir Özge. Daha nice doyumsuz buluşmalar bizimle olsun...