Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özge vs Solis

• Konbuyu başlatan Solis
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:48
Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
413
679
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhabalar ,

En değerli şeyimiz zamanımızın olduğunu bilerek uzun bir zaman kaybından sonra nihayet özge hanim ile tanisma firsati buldum.

Evi nezih bir yerde yalniz arac ile gelecekseniz konuma yaklastiginizi hissettiginiz an yani 5 dakika altinda arabanizi park edecek yer bulursaniz park edin konuma yaklastikca park yeri zorlasak bilginize :)

Kendisi ile her ne kadar gorusmesem de zaman hirsizligimizdan oturu zaten bir guven ortami olusmustu. Dolayisi ile dogru sekilde yaklastiginiz an iletisimde sorun yasamazsiniz.

Ilk gorus : Benim ilk baktigim yer olan gozler hemen gozlerini gormek istedim nasillar diye ve gordum bayildim 😊 enerjik, renkli, içten.

Sagolsun ikram hazirlamis kendisi alkol, sigara kullanmasa da benim tuketmeme mani olmadi

Banyoda erkekler icin sampuan mevcut bunu dusunmesi ince bir davranis pek goremezsiniz :) Ev temiz sicak bir ortam

Karsinizda bulacaginiz kisi eger siz samimi ve icten olursaniz en az sizin kadar icten ve samimi olacagina emin olabilirsiniz.

Kendisi ile koltukta otururken gozlerinden bedeninden kendimi alamadim

Yatak odasina gectigimizde ise iste asil dunya orada basliyor.

Hazirsaniz basliyorum 😁

Oncelikle genc ariyorsaniz karsiligi ozgedir.
Yuz guzelligi bu gune kadar karsilastigim en guzel yuz. ( Sektörel olarak ) Baktikca yuzune keske disarda tanissaydik kiz arkadasim olsaydi diyeceginiz turden. Tabi ki zevkler goreceli o yuzden kimisi cirkin bulup bana laf etmesin sahsim adina konustugum unutulmasin.

Fizik ve yakinlik konusunda ben sevismelere her zaman ayakta baslarim bu sevisme esnasinda kendisini duruma veriyor cekingen kalmiyor.

Vucud iri gogus dezavantaji haricinde mukemmel. Enfes popo ( ki salyanizi akitir ) minik ayaklar, muntazam bacaklar ve kasli karin ince bel.

Ozgenin zevk almasini gormek ayri bir keyif hele ki gozleri ile size bakiyorsa.

Oral performansi beklenenin ustunde benden tavsiye cok uzatmadan 69 a gecip karsilik vererek ilerleyin

Pozisyon zenginligi ile vucudumu pozisyona gore kendiliginden ayarlamasi avantaj.

Gelin gorun ki benim kendisine de soyledigim gibi doggy pozisyonunda keske sende benim gordugumu gorseydin 🤤 malesef o zevk bize ait oluyor 😉

Bir ara ben kendisi ile ilgilenirken eliyle vajinasina yoneldi bu avantaj demek ki gercekten zevk aliyor ve almak istiyor ☺️

Genel olarak bekledigime ve tanistigima fazlasiyla değdi. Yolda geri giderken ( 2 saat zaman calmistik birbirimizden ) keske daha fazla olsaydi diyeceksiniz.

Ben sahsen doymadim 😔

Kendisine de buradan yaşanılan zamana teşekkür ederim ve sevgilerimi sunarim.

☀️ Solis

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,962
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler... (y)

Triamera Çevrimdışı
7 Mar 2022
41
30
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Öyle anlattın ki yarın görüşesim geldi çok güzel anlattın da Özge hanımı bulamadım görmem lazım 😀

stigmataaa Çevrimdışı
6 May 2020
632
889
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaşayan ve yaşatana tebrikler, referans için teşekkürler.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,846
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detayli paylaşim için teşekkürler

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
4,380
3,618
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,100
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Manual (kılavuz) tadında bol detaylı paylaşım için teşekkürler...

ragngar

Normal Üye
20 Ağu 2021
24
17
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar ,

En değerli şeyimiz zamanımızın olduğunu bilerek uzun bir zaman kaybından sonra nihayet özge hanim ile tanisma firsati buldum.

Evi nezih bir yerde yalniz arac ile gelecekseniz konuma yaklastiginizi hissettiginiz an yani 5 dakika altinda arabanizi park edecek yer bulursaniz park edin konuma yaklastikca park yeri zorlasak bilginize :)

Kendisi ile her ne kadar gorusmesem de zaman hirsizligimizdan oturu zaten bir guven ortami olusmustu. Dolayisi ile dogru sekilde yaklastiginiz an iletisimde sorun yasamazsiniz.

Ilk gorus : Benim ilk baktigim yer olan gozler hemen gozlerini gormek istedim nasillar diye ve gordum bayildim 😊 enerjik, renkli, içten.

Sagolsun ikram hazirlamis kendisi alkol, sigara kullanmasa da benim tuketmeme mani olmadi

Banyoda erkekler icin sampuan mevcut bunu dusunmesi ince bir davranis pek goremezsiniz :) Ev temiz sicak bir ortam

Karsinizda bulacaginiz kisi eger siz samimi ve icten olursaniz en az sizin kadar icten ve samimi olacagina emin olabilirsiniz.

Kendisi ile koltukta otururken gozlerinden bedeninden kendimi alamadim

Yatak odasina gectigimizde ise iste asil dunya orada basliyor.

Hazirsaniz basliyorum 😁

Oncelikle genc ariyorsaniz karsiligi ozgedir.
Yuz guzelligi bu gune kadar karsilastigim en guzel yuz. ( Sektörel olarak ) Baktikca yuzune keske disarda tanissaydik kiz arkadasim olsaydi diyeceginiz turden. Tabi ki zevkler goreceli o yuzden kimisi cirkin bulup bana laf etmesin sahsim adina konustugum unutulmasin.

Fizik ve yakinlik konusunda ben sevismelere her zaman ayakta baslarim bu sevisme esnasinda kendisini duruma veriyor cekingen kalmiyor.

Vucud iri gogus dezavantaji haricinde mukemmel. Enfes popo ( ki salyanizi akitir ) minik ayaklar, muntazam bacaklar ve kasli karin ince bel.

Ozgenin zevk almasini gormek ayri bir keyif hele ki gozleri ile size bakiyorsa.

Oral performansi beklenenin ustunde benden tavsiye cok uzatmadan 69 a gecip karsilik vererek ilerleyin

Pozisyon zenginligi ile vucudumu pozisyona gore kendiliginden ayarlamasi avantaj.

Gelin gorun ki benim kendisine de soyledigim gibi doggy pozisyonunda keske sende benim gordugumu gorseydin 🤤 malesef o zevk bize ait oluyor 😉

Bir ara ben kendisi ile ilgilenirken eliyle vajinasina yoneldi bu avantaj demek ki gercekten zevk aliyor ve almak istiyor ☺️

Genel olarak bekledigime ve tanistigima fazlasiyla değdi. Yolda geri giderken ( 2 saat zaman calmistik birbirimizden ) keske daha fazla olsaydi diyeceksiniz.

Ben sahsen doymadim 😔

Kendisine de buradan yaşanılan zamana teşekkür ederim ve sevgilerimi sunarim.

☀️ Solis
Tesekkurler

rulokat

Normal Üye
11 Mar 2022
39
49
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı paylaşım için teşekkürler, umarım ilk fırsatta görüşeceğim hanım olur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar