Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Party mi ceylin

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,052
1,137
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ceylinle kısa mesaj sonrası randevu aldık
İlk konum yanlış geldi sonrası doğru yarım saat
Kaybettim neyse eve girdik duş daha sonra muhabbet alkol derken sigara yasakmış
İlk seans sonra si çıktım
Kendisine teşekkür anlatacaklarım bu kadar

Yaramaz kedi Çevrimdışı
17 May 2021
111
74
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
6,855
6,983
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Teşekkür ederim canım evet sabit konumu attığım için hep bu sefer sorun oldu ben de anlamadım ilk defa kusura bakma canım tekrardan 🙏 sigara olayı ne yazıkki konusundan dolayı evde pek olmuyor ben teşekkür ederim 🙏😘

lost07 Çevrimdışı
24 Haz 2021
12
8
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
:rolleyes:Duyumlar alıyordum ama inanmıyordum. O kadar mı kötüydü?:oops:

Robert ve Niro Çevrimdışı
11 Haz 2021
48
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Demek ki görünüşe aldanmamak gerek:(Çok geçmiş olsun. Bilgilendirdiğiniz için de ayrıca teşekkürler.

15 Kas 2009
189
-2,064
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Silinen referanslar dahil 99 tane referansın neredeyse hepsini okudum, olumsuz 2 tane referans vardı ki nedenleri öğrendik :)

Şimdi ben bu referanstan ne anlamalıyım ?

Konum attı yarım saat kaybettim, +-1 saat i zaten gözden çıkarmanız gerekiyor İstanbul gibi bi yerde
Sigara içilmiyormuş - Evet olabilir kendisi veya bulunduğu yerde konumda sigara içilmiyor olabilir ki bu gayet normal bir durum ki sigarasız olamayacak bir durumunuz varsa gideceğiniz yere nasıl "alkol alsam içer miyiz" diye soruyorsanız sigarasız olamayacaksanız gitmeden soracaksınız "Sigara içiyorum içmezsem olmaz" diye

Kendisi ile yaşadığım ilçenin iline yaptığı bir görüşme seyahatinde rica minnet görüştük ki benim deadpool olduğumu bilmeden, bilen bilir benim 2. seansım yoktur ki kendisi nadiren 2. seans görüştüğüm kadınlardandır,

Demek ki görünüşe aldanmamak gerek:(Çok geçmiş olsun. Bilgilendirdiğiniz için de ayrıca teşekkürler.

Size gelince :)

1625040996282.png

:) O kadar aptal mı sandınız siz forumdaki insanları forum yöneticilerini ? Aslında kim olduğunu da biliyorum ama kimsenin ekmeği ile oynamak istemiyorum.

Arkadaşlar böyle çirkin oyunlara gelmeyin, herkes işine gücüne baksın. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum.

Kendi ışığına güvenmeyen başkasının parlamasından korkar derler, başkalarının başarılarından korkacağınıza kendi ışığınızı parlatmak için zaman harcayın.

Tekrar ediyorum bir daha ki sefere açık aleni İFŞA ederim...

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,052
1,137
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Silinen referanslar dahil 99 tane referansın neredeyse hepsini okudum, olumsuz 2 tane referans vardı ki nedenleri öğrendik :)

Konum attı yarım saat kaybettim, +-1 saat i zaten gözden çıkarmanız gerekiyor İstanbul gibi bi yerde
Sigara içilmiyormuş - Evet olabilir kendisi veya bulunduğu yerde konumda sigara içilmiyor olabilir ki bu gayet normal bir durum ki sigarasız olamayacak bir durumunuz varsa gideceğiniz yere nasıl "alkol alsam içer miyiz" diye soruyorsanız sigarasız olamayacaksanız gitmeden soracaksınız "Sigara içiyorum içmezsem olmaz" diye

Kendisi ile yaşadığım ilçenin iline yaptığı bir görüşme seyahatinde rica minnet görüştük ki benim deadpool olduğumu bilmeden, bilen bilir benim 2. seansım yoktur ki kendisi nadiren 2. seans görüştüğüm kadınlardandır,

Ekli dosyayı görüntüle 67354

:) O kadar aptal mı sandınız siz forumdaki insanları forum yöneticilerini ? Aslında kim olduğunu da biliyorum ama kimsenin ekmeği ile oynamak istemiyorum.

Arkadaşlar böyle çirkin oyunlara gelmeyin, herkes işine gücüne baksın. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum.

Kendi ışığına güvenmeyen başkasının parlamasından korkar derler, başkalarının başarılarından korkacağınıza kendi ışığınızı parlatmak için zaman harcayın.

Evet sayın admin herkesin düşüncesi kendine göre geçerli siz ziyaret etmiş olabilirsiniz memnunda kalmış olabilirsniz ben bu forumda nacizane kendime göre takılırım ben memnun olmadığım en basit 2 konuyu yazdım hepsi bu kimse bir şey anlasın diye yazmadım kimseylede bağım yoktur bilginize.

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
879
2,403
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım m2016 seni sever sayarım yasadigin kendince kötü bir olay olabilir çünkü senin sigara içmeden duramadığıni biliyorum ama buda bir tecrübedir ilk defa görüşeceğim kişiye bencede evde sigara alkol kullanımı serbestmi diye sormalısın. Sonuç olarak sigara kokusu herkesin hoslanacagi bişey deil ben şahsen otel görüşmesine giderken soruyorum sigara kullanıyorum sorun olurmu olur denilirse gitmiyorum. Bu bir tercihtir.

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
879
2,403
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Görende kız fotolardan farklı cıktı çok kötüydü gibi bir referans açılmış zanneder nekadar çok yazmaya hazır insan varmış 🤔

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,686
8,879
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Evet sayın admin herkesin düşüncesi kendine göre geçerli siz ziyaret etmiş olabilirsiniz memnunda kalmış olabilirsniz ben bu forumda nacizane kendime göre takılırım ben memnun olmadığım en basit 2 konuyu yazdım hepsi bu kimse bir şey anlasın diye yazmadım kimseylede bağım yoktur bilginize.

Kivircik ozrunu belirtmis 😘 Sekerim sende bana alkolu geldin yanindada takviyelerle ki ben evimde alkol icirtmiyorum izin de istemedin 😊 cok ta seappmamak lazim iki tarafada gecmis olsun

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,052
1,137
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bu konuya lütfen daha yorum yapmayalım lütfen

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,271
2,704
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burada bir olumsuz referans görmüyorum ben evde sigara içilmemesi veya yanlış konum atması olumsuz bir durum değil. Biri tercih biri insanlık hali yanlışlık olabilir. Beylikdüzü yerine ataşehir konumu atmadıysa sorun yok.🙂Taraflar kendisini açıklamış bizim için yeterli. Kendi aralarında tatlıya bağlarlar veya bağlamazlar orasıda bizi ilgilendirmez.

15 Kas 2009
189
-2,064
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burada bir olumsuz referans görmüyorum ben evde sigara içilmemesi veya yanlış konum atması olumsuz bir durum değil. Biri tercih biri insanlık hali yanlışlık olabilir. Beylikdüzü yerine ataşehir konumu atmadıysa sorun yok.🙂Taraflar kendisini açıklamış bizim için yeterli. Kendi aralarında tatlıya bağlarlar veya bağlamazlar orasıda bizi ilgilendirmez.
Mesele şu zaten
Gittim yanlış konum gönderdi yarım saat geciktim
Sigara içemedim 1 seanstan sonra çıktım
kendisine teşekkür

Buraya kadar sıkıntı yok buradan sonra

3-4 kişinin altına toplanıp

Yaa o kadar mı kötü
Vah vah vah
Geçmiş olsun
Eyvahlar olsun hakkında bişiler duyuyorduk demek ki doğruymuş

bana samimi gerçekçi gelmedi bu durum.

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,271
2,704
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mesele şu zaten
Gittim yanlış konum gönderdi yarım saat geciktim
Sigara içemedim 1 seanstan sonra çıktım
kendisine teşekkür

Buraya kadar sıkıntı yok buradan sonra

3-4 kişinin altına toplanıp

Yaa o kadar mı kötü
Vah vah vah
Geçmiş olsun
Eyvahlar olsun hakkında bişiler duyuyorduk demek ki doğruymuş

bana samimi gerçekçi gelmedi bu durum.
Onları anlamak zor zaten admin bu açılan referansda o kadar kötü mü veya birşeyler duyuyorduk doğruymuş denecek birşey yok. Zaten bu tarz yorum yapanları tespit edip gereğini yapmışsınız. Kolaylıklar dilerim size işiniz zor

Askimvesevgilim

Her erkek ve kadın ilk randevularında tatmin olacak diye bir şart yok. Tatmin olmak derken cinsel ve tensel anlamda değil birtek. Kimi zaman alışkanlıklar anlamında da tatmin olamayabilir. Kimimiz yatakta tat alırken, yatak dışı konularda ve davranışlarda tat alamayız. Böylece randevu tadı kaçmadan sonlanır. @Tatlı Kıvırcık ile randevunuzu tadı kaçmadan yerinde sonlardırmışsınız. Ama anlatımda kötü bir şekilde lanse etmişsiniz. Gördüğünüz üzere bu kadına kötü demek için söz verip tutmayan, ne diyim referanslardakinden farklı yatakta kötü, asık suratlı deseniz anlayacam. Ama değil. Bu kadın ılımlı. Terslemez, tavrınız yerindeyse. Whatsappta bile üslubunuz yerindeyse kahrınızı çeker. Bu yüzden bir sagara içmek serbest değil sonucundan dolayı kötülemekte acayip geldi bana. Sizlere iyi geceler diliyorum.

sungate Çevrimdışı
10 Ağu 2012
232
154

Ekli dosyayı görüntüle 67354

Bu kadar söyledikten sonra ifşa edilmesi gerekmiyor mu? Mesajınızdan benmi yanlış anlıyorum. Kimsenin ekmeği ile oynamak istemiyorum derken bu işi yapan başka birinin işi gibi algıladım ben ve bu ortamda biri ise bunu bilmekte hakkımız ki tercihimizi ona göre yapalım.

15 Kas 2009
189
-2,064
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadar söyledikten sonra ifşa edilmesi gerekmiyor mu? Mesajınızdan benmi yanlış anlıyorum. Kimsenin ekmeği ile oynamak istemiyorum derken bu işi yapan başka birinin işi gibi algıladım ben ve bu ortamda biri ise bunu bilmekte hakkımız ki tercihimizi ona göre yapalım.
Gerekli görseydim paylaşırdım zaten hocam. Bu forumda bilmek hakkınız olan partnerler hakkındaki bilgiler görüşme şartları vs. Bunun dışındaki konular sizleri ilgilendirmiyor. Bunu yazmamın sebebi de ulu orta yapılan bu eyleme ulu orta cevap vermek. Kısacası bundan fazlası dedikoduya sizi alakadar etmeyen konulara girer.

sungate Çevrimdışı
10 Ağu 2012
232
154
Yanlış konum olayı ile ilgili bence şikayet durumu pek olmamış.

İkinci durum ise çok şaşırdım şahsen.

Kendisi ile görüştüm ve çokta memnun kaldım. İkramları güzel, evi güzel, kendisi zaten çok güzel.

sungate Çevrimdışı
10 Ağu 2012
232
154
Gerekli görseydim paylaşırdım zaten hocam. Bu forumda bilmek hakkınız olan partnerler hakkındaki bilgiler görüşme şartları vs. Bunun dışındaki konular sizleri ilgilendirmiyor. Bunu yazmamın sebebi de ulu orta yapılan bu eyleme ulu orta cevap vermek. Kısacası bundan fazlası dedikoduya sizi alakadar etmeyen konulara girer.
O zaman keşke aynı Ip üzerinden geldiklerini de belirtmeseydiniz bir nevi yol da göstermiş oldunuz. Sizde haklısınız tabi parayı reklam veren pembelerden kazanıyorsunuz.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar