Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Pazar günü öğlen Cansu hanımla 3 saat

Mansa

Normal Üye
2 Mar 2021
31
66
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Uzun zamandır görüşmek istediğim ancak bir türlü denk gelemediğim Cansu hanımla bugün harika 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim.

Daha önceki referanslarda kendisi için söylenenlerin fazlası var azı yok. Harika bir misafirperver, çok ilgili, muhabbet sever, evi temiz ve yatakta harika :)

Yatak detaylarına çok girmeyeceğim ama kendisi direk sizi mutlu etmeye odaklı, ki bende baya başarılı oldu. Anal gibi fantezileri gerçekleştirmesi de cabası.

Kendisine yaşattığı bu 3 saat için çok teşekkür ederim.

fatihdur

Normal Üye
28 Eyl 2019
39
32
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu hanıma gidip mutlu ayrılmayan yok galiba, aşırı merak ediyorum kendisini bakalım ne zaman tanışıcaz 😄 Paylaşım için teşekkürler.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,510
9,117
Merhabalar,

Uzun zamandır görüşmek istediğim ancak bir türlü denk gelemediğim Cansu hanımla bugün harika 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim.

Daha önceki referanslarda kendisi için söylenenlerin fazlası var azı yok. Harika bir misafirperver, çok ilgili, muhabbet sever, evi temiz ve yatakta harika :)

Yatak detaylarına çok girmeyeceğim ama kendisi direk sizi mutlu etmeye odaklı, ki bende baya başarılı oldu. Anal gibi fantezileri gerçekleştirmesi de cabası.

Seni tanımak çok güzeldi. Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim😘 benim de keyif aldığım guzel bir görüşmeydi 😈😈

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
445
518
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için teşekkürler.

Zülfikar Çevrimdışı
1 Tem 2020
325
287
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Sevişmenize sağlık Cansu candır yaşayan bilir🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar