- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben yedim çok güzel bir tadı varÇok lezzetli olduğu kesinBu güzel portakallı çikolatayı yemek bir yana karşımda sergilenmesi bile yeter diye düşünüyorum
![]()
Baş ucuna koydun da orda duracağından pek emin değilim bu gidişlePortakali soydum bas ucuma koydum ,bebito![]()
KesinBaş ucuna koydun da orda duracağından pek emin değilim bu gidişle![]()
sen yedirirsen neden olmasın hayır dememİşte onun tadı gibi güzel bir geceniz olsun
Anlık
![]()
Ellerimle yedircem bebeğim sanasen yedirirsen neden olmasın hayır dememportakallı limonlu vişneli karpuzlu ayrım yapmam
![]()
Ben @Cansel Ulusoy diye kaymaklı kadayıf yedim onun tadını asla unutamıyorum bir başka yerde bulamıyorum napsak kiİşte onun tadı gibi güzel bir geceniz olsun
Anlık
![]()
teşekkürlerEllerimle yedircem bebeğim sanaama bir seçim yap bence kararsızlık kötü birşey
![]()
Yanında uzanmak isterdimİşte onun tadı gibi güzel bir geceniz olsun
Anlık
![]()
Izmır' gelirsem yemek isterimİşte onun tadı gibi güzel bir geceniz olsun
Anlık
![]()
Ben bir yalan uydurdum,dumadumadum kırmızı mum...Portakali soydum bas ucuma koydum ,bebito![]()
Tahmin edebiliyorum duruşu ile zaten çok başka bir çikolata olduğu belliBen yedim çok güzel bir tadı var
Ne zaman isterseniz o portakallı çikolata hazır sizin için![]()
Hiç yemedim ama senin ellerinle yedirmeni isterim fıstığım. Sonrada ben seni yerim olurmuİşte onun tadı gibi güzel bir geceniz olsun
Anlık
![]()
Ozaman tekrar yemenizi tavsiye ediyorum şiddetleBen @Cansel Ulusoy diye kaymaklı kadayıf yedim onun tadını asla unutamıyorum bir başka yerde bulamıyorum napsak ki![]()
Rica ederim canımteşekkürlerkararsız birisi değilim çok hızlı karar veririm bu kötü bir özellik maalesef
En zaafım olan çikolata görünce başlığı direkt daldım konuya senin gibi bir güzelliği görmüş oldum fena mı?İşte onun tadı gibi güzel bir geceniz olsun
Anlık
![]()
Evet biliyorum unutamadığın için 5 yıldır görüşürüzBen şahsen yedim çok tatlı tadı damagimdan eksik olmuyorözellikle de sen böyle sere serpe uzanınca
![]()
Ne yapayım huyum kurusun çok seviyorum uyku kaçırmayıyine gece gece uyku kaciran bir poz daha![]()
Olur yiyelim bebitommPotakalli beyaz çikolata mi desek![]()
Her yaşın ayrı bir güzelliği varBen bir yalan uydurdum,dumadumadum kırmızı mum...
Hocam yasimizi neden ortaya cikariyorsun yaa...
Harika bir çikolata tavsiye ederimTahmin edebiliyorum duruşu ile zaten çok başka bir çikolata olduğu belliİstanbul’dayım ama ilk İzmir ziyaretimde yanınızdayım kısmetse
![]()
Ben ellerimle yediririm sana minik kuşumHiç yemedim ama senin ellerinle yedirmeni isterim fıstığım. Sonrada ben seni yerim olurmu![]()
Belki orda daha başka meyveli çikolatalar vardırBöyle bir " Portakallı çikolata " İstanbul'da yok malesef.
Teşekkür ederim bebeğimDaha güzelleri senin olsun![]()
Gerçekten miEn zaafım olan çikolata görünce başlığı direkt daldım konuya senin gibi bir güzelliği görmüş oldum fena mı?![]()
Olmazzz yemeniz gerekyemeden yanında yatsak olur mu
Portakallı çikolata yediniz mi...
Sabırsızlıkla bekliyorum o günü o zamanHarika bir çikolata tavsiye ederimisterseniz İzmir'e gelince ben size ikram ederim belki belli mi olur
![]()
Bende sizi tanımak için sabırsızlanıyorumSabırsızlıkla bekliyorum o günü o zaman![]()
Portakallı izmir çikolatası, en sevdigim...İşte onun tadı gibi güzel bir geceniz olsun
Anlık
![]()
goz altlarimiz morardi senin yuzundenNe yapayım huyum kurusun çok seviyorum uyku kaçırmayı![]()
Bende çok seviyorumPortakallı izmir çikolatası, en sevdigim...
Bence hemen yemelisinizyemedim ama görünüşe göre tadı mükemmel
Oyyy kıyamam sana yaa dur tamam artık gece resim atmıyorum artıkgoz altlarimiz morardi senin yuzunden![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!