Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Pürüzsüz güzel

Thorrr48

Normal Üye
10 Eki 2022
29
111
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar Cansel hanım ilk defa görüşme sağladım iletişime hemen cevap verdi Bursa Muğla arası yol yaparken İzmir’e sırf onun için uğradım beni kırmayıp kabul etti sağolsun.
Bence her şeyi ile anlatılmaz yaşanır. Çok nazik kibar misafir sever bir bayan
Hizmeti ise 10 üzerinden 10 her şeyi ile yaşattıkları için çok teşekkür ederim en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle Cansel hanım

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,226
5,846
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar Cansel hanım ilk defa görüşme sağladım iletişime hemen cevap verdi Bursa Muğla arası yol yaparken İzmir’e sırf onun için uğradım beni kırmayıp kabul etti sağolsun.
Hizmeti ise 10 üzerinden 10 her şeyi ile yaşattıkları için çok teşekkür ederim en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle Cansel hanım
paylaşım için teşekkürler

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
9,768
22,305
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canımsın teşekkür ederim bebeğim 💋 benim içinde seni tanımak güzeldi 🥰 inşallah her zaman yolun düşer İzmir'e çok mutlu oldum 🥰🥰 güzel yorumun ve düşüncelerin için 🥰🥰 misafirlerim her zaman değerlidir benim için 🥰🥰rica ederim bitanem 🌺🌺🌺 en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar