Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@NAZLISU Kendisiyle 2gün önce görüştüm. Saılsun güzel bir masa ve rakı ikramı beni çok mutlu etti. Evi ve yatağı temiz düzenli. Duş tmeiz. Köpüşü dünya tatlısı. Kendisi de çok alımlı bir hanımefendi.
@NAZLISU Kendisiyle 2gün önce görüştüm. Saılsun güzel bir masa ve rakı ikramı beni çok mutlu etti. Evi ve yatağı temiz düzenli. Duş tmeiz. Köpüşü dünya tatlısı. Kendisi de çok alımlı bir hanımefendi.
Teşekkürler@NAZLISU Kendisiyle 2gün önce görüştüm. Saılsun güzel bir masa ve rakı ikramı beni çok mutlu etti. Evi ve yatağı temiz düzenli. Duş tmeiz. Köpüşü dünya tatlısı. Kendisi de çok alımlı bir hanımefendi.
Biz ne Zaman içiyoruz., en son Chivas icmistik cnm rakıya bekliyorum sevgiler ...Nazlısu ile rakı içmek ayrı bir keyif olur şanslı adammışsın![]()
Doğru söylüyorsun canım ,bir ufak operasyon geçirdim 1,5 ay önce en yakın zamanda içerizBiz ne Zaman içiyoruz., en son Chivas icmistik cnm rakıya bekliyorum sevgiler ...![]()
Tatlım çok geçmiş olsun canımDoğru söylüyorsun canım ,bir ufak operasyon geçirdim 1,5 ay önce en yakın zamanda içeriz![]()
Kimbilir öyledir belkide@NAZLISU hanım bence içindeki cevheri saklıyor. Güzel görüşmeler yaptığına eminim. paylaşım için teşekkürler![]()
Tanışmak lazım belki deBekliyorum
Kimbilir öyledir belkide![]()
Arzu ederseniz neden olmasın sevişmek dileğiyle..Tanışmak lazım belki de![]()
TeşekkürlerAfiyet olsun.
Bu nasıl operasyon acaba üstadım canımı rakı çektirdin İyimiDoğru söylüyorsun canım ,bir ufak operasyon geçirdim 1,5 ay önce en yakın zamanda içeriz![]()
Güzel düşüncelerin için teşekkürler üstadım uygun ve müsait bir zamanda inşallah neden olmasın derim. Tabiki @NAZLISU hanım da arzu edip kabul ederseNazlı Su hanımla tanışıp bir rakı içmeni tavsiye ederim Oktay sohpeti misafir ağırlaması mükemmeldir![]()
Çok teşekkür ederim görüşmek üzere kendine çok iyi bakTatlım çok geçmiş olsun canım![]()
Çok teşekkürlerNazlı Su hanımla tanışıp bir rakı içmeni tavsiye ederim Oktay sohpeti misafir ağırlaması mükemmeldir![]()
Oktay bey siz Arzu edin yeter ki.. görüşmek dileğiyle....Güzel düşüncelerin için teşekkürler üstadım uygun ve müsait bir zamanda inşallah neden olmasın derim. Tabiki @NAZLISU hanım da arzu edip kabul ederse![]()
Teşekkür ederimÇok teşekkür ederim görüşmek üzere kendine çok iyi bak![]()
İnşallah efenim görüşmek dileğiyleOktay bey siz Arzu edin yeter ki.. görüşmek dileğiyle....
İnşallah efenim görüşmek dileğiyle![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!