- 17 Haz 2022
- 64
- 165
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sevgili forum uzun süredir iş güç vs yüzünden buluşmalarımı durdurmuştum. Son günlerde boşluğum olduğundan/ olacağından dolayı tekrar forumun güzide hanımefendileri arasında gezinmeye başladım. Birkaç hanıma mesaj attım kimisi dönüş yaptı kimisi yapamadı kimisi ile ise yine araya giren işlerim dolayısıyla buluşamadım. Fakat ani gelişen bir iletişim ile Venüs ile görüşme fırsatını yakaladım. Ayrıntılardan bahsedecek olursam:
-Evi çok merkezi bir yerde araba park etmek kısmen zor olabilir.
- Güzel bir kadın, keskin yüz hatları ve düzgün bir diksyonu var. Ses tonu etkileyici.
-Sevişmek konusunda tam bir GFE deneyimi yaşatıyor. Bir çok hanım ile görüşmem oldu fakat sevişirken hissettirdiği samimiyeti çok az kadında hissettim. Benim için çok tatmin edici bir sevişme deneyimiydi. (bakın! sex demiyorum, ön sevişmeden bahsediyorum)
-İkramları ve evinin düzeni gayet iyi.
-Dolu dolu 2 saat yaşadığımızı düşünüyorum.
Kendisi ile tanıştığıma çok memnun oldum. Tekrar görüşmek üzere sevgili Venüs.
PS: Söylemeden geçemeyeceğim kusura bakmayın, condomlar bana dar geldi bir dahaki sefere muhtemelen kendim götüreceğim
- 9 mm Parabellum
-Evi çok merkezi bir yerde araba park etmek kısmen zor olabilir.
- Güzel bir kadın, keskin yüz hatları ve düzgün bir diksyonu var. Ses tonu etkileyici.
-Sevişmek konusunda tam bir GFE deneyimi yaşatıyor. Bir çok hanım ile görüşmem oldu fakat sevişirken hissettirdiği samimiyeti çok az kadında hissettim. Benim için çok tatmin edici bir sevişme deneyimiydi. (bakın! sex demiyorum, ön sevişmeden bahsediyorum)
-İkramları ve evinin düzeni gayet iyi.
-Dolu dolu 2 saat yaşadığımızı düşünüyorum.
Kendisi ile tanıştığıma çok memnun oldum. Tekrar görüşmek üzere sevgili Venüs.
PS: Söylemeden geçemeyeceğim kusura bakmayın, condomlar bana dar geldi bir dahaki sefere muhtemelen kendim götüreceğim
- 9 mm Parabellum