Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme saklı cevher

oksijen Çevrimdışı
23 Eyl 2017
84
190
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
merhaba forumdaşlar
geçenlerde özge hanım ile nihayet denk gelebildik kendisi çok merak ettiğim bir pembişti birkaç kez denke gelemediysekte sonunda kavuştum ona kendisi gerkten saklı bir cevher bulunmayı bekleyen hem fizik hem güzellik hem insani açıdan çok değerli ilk tanışmamız olmasına rağmen hiç yabancılık hissettirmedi sağolsun yatak kısmı kişiden kişiye göre değiştiği için oraya pek girmeyeceğim fakat şunu söyleyebilirim gidende gitmeyen pişman
ben gittim ve aradan kısa bir zaman geçmesine rağmen tekrar gitmek istedim müsait değildi gidemedim fakat en kısa zamanda tekrar gideceğime eminim
herşey için çok teşekkür ederim özge en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere...

19 Ara 2021
101
82
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özge hanımın nur cemalini görmek hemen nasip olmuyor maalesef. Ben iki defa iletişime geçtim. İkincisine 1 saat kala "kombim bozuldu" diyerek iptal etmişti. Ama iletişim yönünü sevdiğim ve samimi olduğuna inandığım için olumsuz bi' şeyler yazmamıştım. Gerçi yalan yok yarım saat kala da yaptırıyorum demişti, sonra yaptırmıştı diye hatırlıyorum. Günahını da almayalım şimdi, ben de kızdığım için geri dönmüştüm.

oksijen Çevrimdışı
23 Eyl 2017
84
190
dostum sadece şunu söylüyeyim çok şey kaçırmışsın tekrar kombisi bozulmadan git gör anlayacaksın ne demek istediğimi...

nicolasanelka

Normal Üye
25 Haz 2019
29
34
Cinsiyetiniz nedir?
referansınız için teşekkürler. özge hanımı çok merak ediyorum bildiğim kadarıyla sabah görüşmelerini de seviyor, kendisiyle ilk fırsatta bir sabah görüşmesi hayal ediyorum🙏

19 Ara 2021
101
82
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
dostum sadece şunu söylüyeyim çok şey kaçırmışsın tekrar kombisi bozulmadan git gör anlayacaksın ne demek istediğimi...
Doğrudur. Kendisini görmedim ama şimdiye kadar wp'den yazıştığım en samimi pembişti. Ancak soğuk havada yoldan geri döndüğüm için biraz kırgınım kendisine. Hatta wp'den aramam kimseyi kolay kolay ama kendisini aramıştım(ki çoğu pembiş de sevmez arama işini). Neyse bir gün program yapabiliriz onunla belki.

oksijen Çevrimdışı
23 Eyl 2017
84
190
dostum bence kırılıcak bi durum yok ortada kombisi bozulmuş heran olabilecek şeyler bunlar pireye kızıp yorgan yakma derim bu güzelliği bir daha zor görürsün :)

19 Ara 2021
101
82
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özge hanım sizi bir hayli etkilemiş, ben de merak ettim kendisini. Yalnız aman hocam evi, arabayı, atadan kalma tarlayı üzerine yapmayın sakın :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,679
10,834
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,737
2,962
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
merhaba forumdaşlar
geçenlerde özge hanım ile nihayet denk gelebildik kendisi çok merak ettiğim bir pembişti birkaç kez denke gelemediysekte sonunda kavuştum ona kendisi gerkten saklı bir cevher bulunmayı bekleyen hem fizik hem güzellik hem insani açıdan çok değerli ilk tanışmamız olmasına rağmen hiç yabancılık hissettirmedi sağolsun yatak kısmı kişiden kişiye göre değiştiği için oraya pek girmeyeceğim fakat şunu söyleyebilirim gidende gitmeyen pişman
ben gittim ve aradan kısa bir zaman geçmesine rağmen tekrar gitmek istedim müsait değildi gidemedim fakat en kısa zamanda tekrar gideceğime eminim
Paylaşım için teşekkürler... (y)

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,225
5,847
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
merhaba forumdaşlar
Paylaşim icn iki tarafada teşekkurler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
7,225
5,847
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yalnz üstad bu pempişi bnm kadr kimse iyi tanimaz belki ama pamuk kalplidir ama terside cok pistir affetmez direk engeli basar acimaz geride kaldirmaz yani dikkatli olun derim ve bu huyunu sewdgmde cok iyi biliyor😀

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
11,899
10,095
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar