- 19 Nis 2021
- 9,768
- 22,305
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yakmazmıyım seve seve yakarım yeter ki sen isteYanımda sen varsan yak beni
Hava sıcak sen daha sıcaksın bebeğim. Yak beni ateşinle ama sonra yine sen söndür olurmu canımBenimle ateşte yanmaya ne dersiniz
![]()
Yerim seni mavişim bende seninle varım çok pis yanalımVarımmm diyor
![]()
YakarımHava sıcak sen daha sıcaksın bebeğim. Yak beni ateşinle ama sonra yine sen söndür olurmu canım![]()
En kısa zamanda seni yakmak ve söndürmek isterim bebişBu güzellik karşısında herkes yanmak ister…
Evet yaz gelince kırmızı olmazsa olmazYazdan mı nedir herkes bi cıvıl cıvıl kırmızıları çekmiş çok da güzel olmuş
Özellikle beyaz tende daha bir hoş duruyorEvet yaz gelince kırmızı olmazsa olmazhem hava sıcak hemde kırmızının ateşi farklı bir güzel oluyor
Teşekkür ederim
![]()
Küle çevirme beni fıstığım sonra nasıl gelirim seni görmeye öpmeyeYakarımama söndürürmüyüm bilemiyorum belki bırakırım küle dönersin
![]()
Ayyy tamam kıyamam ben sanaKüle çevirme beni fıstığım sonra nasıl gelirim seni görmeye öpmeye![]()
Yaparsın kuşum ama başka türlüAyyy tamam kıyamam ben sanayapamam ki zaten öyle birşey ben sana
![]()
Çok teşekkür ederim çok naziksinizÖzellikle beyaz tende daha bir hoş duruyor
Kör ateşlerde beraber yanalım bebeğimseninle kor ateslerde bile yanmaya hayir demem izmir incisi![]()
Rica ederim sebebi sizsinizÇok teşekkür ederim çok naziksiniz![]()
Sexsiiiiiiii olmuşunn kuZummmmBenimle ateşte yanmaya ne dersiniz
![]()
Sizinle yanılmaz mıBenimle ateşte yanmaya ne dersiniz
![]()
Kırmızılar yakışmışBenimle ateşte yanmaya ne dersiniz
![]()
Söndürmek için yardımcı olur musunuzİzmir yine alev almış![]()
Çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim canımsana kırmızı çok yakışıyor
Çok teşekkür ederim yavrum bebişimÇok yakışmış çok beğendim![]()
Çok yardımcı olasım var evetSöndürmek için yardımcı olur musunuz![]()
Evet çok fark ediliyorÇok yardımcı olasım var evet![]()
Sizin olduğunuz her an zaten ateşli geçerBenimle ateşte yanmaya ne dersiniz
![]()
Desenize çok yanıcaz dahaSizin olduğunuz her an zaten ateşli geçer![]()
Bir yardım operasyonu planlayalım o halde birlikte ?Evet çok fark ediliyorozaman yardımcı olur musunuz
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!